Ένα στόρι σκίασης για κάθε παράθυρο του σπιτιού σας

Τα στόρια σκίασης είναι ιδανικά για τα παράθυρα στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο, αλλά και στο σαλόνι σας. Επιτρέπουν στο φως να εισέλθει διακριτικά στον χώρο σας, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια μινιμαλιστική διάθεση στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Διατίθενται σε λευκό, υπόλευκο, γκρι και στο χρώμα της άμμου και έτσι είναι εύκολο να τα συνδυάσετε με τα υπόλοιπα αντικείμενα του χώρου. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ στο σπίτι σας τοποθετώντας περισσότερα από ένα ρολά στα παράθυρά σας ή συνδυάζοντας τα με μια βαριά κουρτίνα
Τέλος, τα ρόλερ σκίασης της συλλογής μας διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και μπορούν να κοπούν για να ταιριάξουν με ακρίβεια στις δικές σας ανάγκες. Θυμηθείτε να προσθέσετε στο καλάθι σας εξαρτήματα για να τοποθετήσετε τα ρολά στον τοίχο ή το κούφωμα. 

Πρακτικά ρολά σκίασης με εύκολη εγκατάσταση

Όταν αγοράζετε ένα καινούργιο προϊόν είναι καλό να γνωρίζετε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, τη συναρμολόγηση ή τους τρόπους εγκατάστασης. Αναφορικά με τα ρολά σκίασης της συλλογής μας, μπορείτε ανατρέχοντας στις πληροφορίες των προϊόντων να δείτε ποια μπορούν να εγκατασταθούν στον τοίχο, στο ταβάνι ή στο πλαίσιο του παραθύρου. Επιπλέον, στην περιγραφή του προϊόντος μπορείτε να δείτε ποια εξαρτήματα περιλαμβάνονται και ποια θα χρειαστείτε. Κάποια από τα ρολά σκίασης της συλλογής μας μπορούν εύκολα να κουμπώσουν στο πλαϊνό πλαίσιο του παραθύρου χωρίς βίδες, ενώ άλλα μπορούν εύκολα να τοποθετησούν με μηχανισμό που βιδώνει.  

Δημιουργήστε κρυφούς χώρους με ένα ρολό σκίασης

Έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε να διαχωρίσετε την κουζίνα σας από το καθιστικό ή το γραφείο από το υπόλοιπο υπνοδωμάτιο; Τότε, ένας ανέξοδος και εύκολος τρόπος είναι να τοποθετήσετε ένα στόρι ως διαχωριστικό. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στις αποχρώσεις του χώρου σας ή δημιουργήστε μοναδικές αντιθέσεις και χωρίστε έξυπνα τον χώρο σας. Μπορείτε έτσι να κρύψετε γρήγορα την ακαταστασία στην κουζίνα αν έρθουν επισκέψεις που δεν περιμένατε. Ακόμα, μπορείτε να δημιουργήσετε κρυφούς χώρους και να αποθηκεύετε εκεί αντικείμενα που δεν χρειάζονται να είναι ορατά, αλλά θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση.