Στόρια σκίασης για κάθε παράθυρο του σπιτιού σας

Τα στόρια σκίασης είναι ιδανικά για τα παράθυρα στην κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, αλλά και το σαλόνι σας. Δημιουργήστε ένα μοναδικό στυλ στο σπίτι σας τοποθετώντας περισσότερα από ένα ρολά στα παράθυρά σας ή συνδυάζοντας τα με μια βαριά κουρτίνα
Τα ρόλερ της συλλογής μας διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και μπορούν να κοπούν για να ταιριάξουν με ακρίβεια στις δικές σας ανάγκες. Θυμηθείτε να προσθέσετε στο καλάθι σας εξαρτήματα για να τοποθετήσετε τα ρολά στον τοίχο ή το κούφωμα. 

4 προϊόν(τα)
  4 προϊόν(τα)

  Ρολά σκίασης & Εγκατάσταση

  Όταν αγοράζετε ένα καινούργιο προϊόν είναι καλό να γνωρίζετε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, τη συναρμολόγηση ή τους τρόπους εγκατάστασεις. Αναφορικά με τα ρολά σκίασης της συλλογής μας, μπορείτε ανατρέχοντας στις πληροφορίες των προϊόντων να δείτε ποια μπορούν να εγκατασταθούν στον τοίχο, στο ταβάνι ή στο πλαίσιο του παραθύρου. Επιπλέον, στην περιγραφή του προϊόντος μπορείτε να δείτε ποια εξαρτήματα περιλαμβάνονται και ποια θα χρειαστείτε. Κάποια από τα ρολά σκίασης της συλλογής μας μπορούν εύκολα να κουμπώσουν στο πλαϊνό πλαίσιο του παραθύρου χωρίς βίδες, ενώ άλλα μπορούν εύκολα να τοποθετησούν με μηχανισμό που βιδώνει.  

  Δημιουργήστε κρυφούς χώρους στο σπίτι σας με ένα ρολό σκίασης

  Έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε να διαχωρίσετε την κουζίνα σας από το καθιστικό ή το γραφείο από το υπόλοιπο υπνοδωμάτιο; Τότε, ένας ανέξοδος και εύκολος τρόπος είναι να τοποθετήσετε ένα στόρι ως διαχωριστικό. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στις αποχρώσεις του χώρου σας ή δημιουργήστε μοναδικές αντιθέσεις και χωρίστε έξυπνα τον χώρο σας. Μπορείτε έτσι να κρύψετε γρήγορα την ακαταστασία στην κουζίνα αν έρθουν επισκέψεις που δεν περιμένατε.
  Ακόμα, μπορείτε να δημιουργήσετε κρυφούς χώρους και να αποθηκεύετε εκεί αντικείμενα που δεν χρειάζονται να είναι ορατά, αλλά θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση.