Τα νέα σας στόρια παραθύρων βρίσκονται στη JYSK

Στη JYSK προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα σε στόρια παραθύρων, ρολοκουρτίνες και στόρια συσκότισης για τα παράθυρά σας. Βρείτε οικονομικά ρόλερ σκίασης σε χρώματα όπως λευκό, μπεζ, γκρι και κρεμ, για να κάνετε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακόμα, μπορείτε επιλέγοντας ρόμαν ρολά διπλού φωτισμού να δημιουργήσετε εφέ φωτισμού, αφήνοντας το φως να τρυπώσει στον χώρο σας κάθετα ή οριζόντια. Ή αν σας ενοχλεί το φως, ειδικά σε δωμάτια όπως η κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα blackout ρολό πλήρης συσκότισης. Ότι στόρι παραθύρου και να επιλέξετε το οπτικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με τα νέα σας στόρια είναι απλά να επιλέξετε τη διάσταση και το χρώμα που ταιριάζουν στον χώρο σας.

11 προϊόν(τα)
  11 προϊόν(τα)

  Ψάχνετε στόρια για τα παράθυρα του σπιτιού;

  Στη JYSK θα βρείτε τα νέα σας στόρια για τα παράθυρα της κουζίνας, του σαλονιού, του υπνοδωματίου ή των υπόλοιπων δωματίων του σπιτιού. Ιδανικά και για το γραφείο σας, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος τους ώστε να μην αντανακλά το φως στην οθόνη του υπολογιστή σας. Επιλέξτε ένα μεγάλο στόρι ή περισσότερα μικρά και δώστε διαφορετική διάσταση στον χώρο. Θυμηθείτε ότι στη συλλογή μας θα βρείτε ρόμαν κουρτίνες, ρολά και περσίδες σε εξαιρετικά οικονομικά τιμές και σε πολλές διαστάσεις. Για ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής τολμήστε να συνδυάσετε κουρτίνες με στόρια παραθύρων.

  Πώς να καθαρίσετε εύκολα τα στόρια σας

  Με γνώμονα την άνεση και ένα μοναδικό Σκανδιναβικό τρόπο ζωής, συγκεντρώσαμε για εσάς κάποιες χρήσιμες συμβουλές ώστε να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας! Διαβάστε στον οδηγό της JYSK πώς να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα τις κουρτίνες και τα στόρια σας. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι αρκετό το πέρασμα με ένα υγρό πανί πάνω από το στόρι ενώ βρίσκεται τοποθετημένο στο παράθυρο, ενώ σε κάποιες ίσως μια μαλακή βούρτσα να είναι απαραίτητη. Μην διστάσετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αν δεν βρείτε όλες τις απαντήσεις στους οδηγούς μας και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων. 

  Ανακαλύψτε τις διαστάσεις που ταιριάζουν σε εσάς

  Πριν αγοράσετε τα νέα σας στόρια θυμηθείτε να μετρήσετε τις διαστάσεις των παραθύρων σας. Στη JYSK διαθέτουμε ρολά που μπορούν να κοπούν στο πλάτος ή στο ύψος ως ένα εύρος εκατοστών, γι' αυτό είναι καλό να αγοράσετε στα στόρια που είναι σχετικά ίδια με τις δικές σας διαστάσεις. Επιπλέον, θυμηθείτε να προσθέσετε στο καλάθι τον μηχάνισμο στήριξης για το νέο σας στόρι παραθύρου, αν δεν περιλαμβάνεται.

  Ενδεικτικά μεγέθη που διατίθενται:

  • 45x170 cm, 45x180 cm
  • 60x170 cm, 60x180 cm
  • 80x170 cm, 80x180 cm
  • 90x180 cm, 90x210 cm
  • 100x170 cm, 100x180 cm
  • 120x170 cm, 120x180 cm
  • 140x170 cm
  • 180x170 cm