Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Τραμπολίνο σε γκαζόν

Πώς να επιλέξετε το σωστό τραμπολίνο

Μπορεί να αναρωτιέστε "Τι πρέπει να κοιτάξω όταν αγοράζω ένα τραμπολίνο;" Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που χρειάζεται να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε ποιο τραμπολίνο είναι κατάλληλο για εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Η λίστα που ακολουθεί εξηγεί τι χρειάζεται να προσέξετε όταν διαλέγετε ένα τραμπολίνο κήπου.

 1. Ξεκινήστε εξετάζοντας το κατάλληλο μέγεθος. Τα τραμπολίνα διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις, σε κλίμακα διαμέτρου μεταξύ 250 και 426 cm. Αναλογιστείτε πόσο χώρο από τον κήπο σας θέλετε να αφιερώσετε στο τραμπολίνο, πριν το επιλέξετε.
   
 2. Ακόμα, λάβετε υπόψη πού θα τοποθετήσετε το τραμπολίνο. Μια μαλακή επιφάνεια, όπως το γρασίδι, είναι προτιμότερη, καθώς επίσης δεν πρέπει να τοποθετείτε το τραμπολίνο σε σκληρή επιφάνεια, όπως το τσιμέντο. Ο κίνδυνος τραυματισμού είναι υψηλότερος εάν ένα άτομο πέσει σε σκληρή επιφάνεια.
   
 3. Κατόπιν, σκεφτείτε ποιος θα χρησιμοποιήσει το τραμπολίνο: Θέλετε ένα τραμπολίνο για τα παιδιά ή ένα το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους; Αυτό είναι σημαντικό, καθώς διαφορετικοί τύποι τραμπολίνων διατίθενται ανάλογα με τα κιλά αντοχής.
   
 4. Επίσης, χρειάζεται να λάβετε υπόψη πόσα άτομα θα χρησιμοποιούν το τραμπολίνο την ίδια στιγμή. Εάν δύο άτομα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το τραμπολίνο συχνά, επιλέξτε ένα τραμπολίνο του οποία η διάμετρος να είναι τουλάχιστον 300 cm και να έχει υψηλό μέγιστο βάρος χρήστη.
   
 5. Πέμπτον, καλό είναι να σκεφτείτε πώς θα δείχνει ο κήπος σας με ένα τραμπολίνο. Εάν δε θέλετε να κυριαρχεί στο χώρο το τραμπολίνο, επιλέξτε ένα τραμπολίνο εδάφους, το οποίο τοποθετείται μέσα στο έδαφος αντί για την επιφάνεια.
   
 6. Όταν έχετε αποφασίσει το σωστό μέγεθος και τύπο, βρείτε ένα τραμπολίνο το οποίο να είναι ασφαλές. Επιλέξτε ένα τραμπολίνο κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο με λείες συγκολλήσεις. Βεβαιωθείτε ότι τα ελατήρια του τραμπολίνου διαθέτουν κάλυμμα.  
   
 7. Τέλος, χρειάζεται να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε ένα τραμπολίνο το οποίο να περιλαμβάνει δίχτυ ασφαλείας. Ένα δίχτυ ασφαλείας τοποθετείται γύρω από την περίμετρο του τραμπολίνου και προλαμβάνει ώστε τα παιδιά ή οι ενήλικες να μην πέσουν έξω. Τα τραμπολίνα χωρίς δίχτυ ασφαλείας μπορεί να είναι επικίνδυνα και να οδηγήσουν σε τραυματισμούς.
   

Τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν την αναπήδηση σε ένα τραμπολίνο για πολλά χρόνια, οπότε η αγορά ενός τραμπολίνου υψηλής ποιότητας είναι μια εξαιρετική ιδέα. Ένα καλό τραμπολίνο μπορεί να αντέξει μέχρι και 15 χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι τα παιδιά μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα, οπότε ένα τραμπολίνο με χαμηλό μέγιστο βάρος χρήστη ενδέχεται να είναι κατάλληλο μόνο για λίγα χρόνια. Θυμηθείτε ότι οι κατασκευαστές τραμπολίνων γενικά δε συνιστούν την ταυτόχρονη χρήση σε περισσότερα από ένα άτομο.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Δημιουργήστε το δικό σας χώρο τραμπολίνο στον κήπο

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping