Μοντέρνες ψάθινες & μεταλλικές καρέκλες κήπου

Στην εξαιρετικά μεγάλη συλλογή της JYSK οι επιλογές σε καρέκλες κήπου είναι αμέτρητες. Επιλέξτε φθηνές μεταλλικές καρέκλες κήπου με επένδυση από πλέγμα textiline ή καρέκλες κήπου ρατάν. Το συνθετικό ρατάν είναι ένας τύπος ελαφριάς, συνθετικής ψάθας, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό. Οι υφαντές καρέκλες κήπου από συνθετικό ρατάν είναι κομψές και διαχρονικές και θα δώσουν στο μπαλκόνι σας μια αίσθηση πολυτέλειας. 

  Καρέκλες κήπου - Μέταλλο/Ψάθα

  Καρέκλα ILDERHUSE μαύρο
  89,99€/τμχ
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα GAMMELBY γκρι
  179€/τμχ
  Μόνο διαδικτυακά

  Γιατί να επιλέξετε στοιβαζόμενες καρέκλες κήπου

  Μπορεί δύο καρέκλες κήπου να χωράνε τέλεια σε ένα μικρό μπαλκόνι, αλλά τι γίνεται όταν περιμένετε επισκέψεις; Η τέλεια λύση βρίσκεται στις στοιβαζόμενες καρέκλες, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν η μία πάνω στην άλλη και να εξοικονομήσετε χώρο όταν δεν είναι σε χρήση. Έτσι, μόλις έρχονται οι καλεσμένοι σας δεν θα χρειάζεται να βγάζετε στη βεράντα τις καρέκλες της τραπεζαρίας, ενώ όλοι θα αισθάνονται άνετα. Επιπλέον, όταν δεν τις χρησιμοποιείτε θα μπορείτε να τις βάλετε σε μια γωνιά στο μπαλκόνι ή να τις μεταφέρετε όλες μαζί στην αποθήκη. 

  Απόλυτη χαλάρωση σε ανακλινόμενες καρέκλες κήπου

  Στη JYSK, έχετε την επιλογή των ανακλινόμενων καρεκλών κήπου, όπου η πλάτη τους ρυθμίζεται σε διαφορετικές γωνίες, για να χαλαρώνετε. Επιλέξτε μεταλλικές καρέκλες κήπου με ανάκλιση ή ανακλινόμενες πολυθρόνες κήπου από ρατάν και απολαύστε ένα δροσερό αναψυκτικό σε αναπαυτική θέση. Αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε ήδη στην αγαπημένη σας παραλία ή στο αγαπημένο σας καλοκαιρινό μπιστρό.