Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ξύλινο μπιστρό σετ κήπου και κουτί αποθήκευσης εξωτερικού χώρου σε μπαλκόνι

Ξύλινα έπιπλα κήπου για το μπαλκόνι σας

Η ρουστίκ γοητεία των ξύλινων επίπλων ίσως σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι δεν ταιριάζουν σε ένα μικρό μπαλκόνι. Ωστόσο, τα ξύλινα έπιπλα κήπου διατίθενται επίσης σε αναδιπλούμενες και πολυ-λειτουργικές εκδοχές – συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε τα καλύτερα παραδείγματα από τη συλλογή της JYSK.

Εάν χρησιμοποιείτε το μπαλκόνι σας κυρίως για να γευματίζουν δύο άτομα, αλλά περιστασιακά έχετε μερικούς φίλους, τότε ένα αναδιπλούμενο τραπέζι κήπου είναι ιδανικό. Οι αναδιπλούμενες καρέκλες κήπου VEN ταιριάζουν τέλεια, καθώς επίσης καταλαμβάνουν λίγο χώρο.

Ξύλινο μπιστρό σετ κήπου σε μπαλκόνι


Ακόμα κι αν κρατάτε μόνο μερικά αντικείμενα στο μπαλκόνι, είναι πάντα πιο εύκολο να το κάνετε με κάποιο αποθηκευτικό χώρο. Γιατί να μην το συνδυάσετε με έναν πάγκο ώστε να έχετε και επιπλέον θέσεις; Το αποθηκευτικό κουτί εξωτερικού χώρου KARLBY μπορεί να χωρέσει τα μαξιλάρια κήπου, μερικά ριχτάρια ή φλις κουβερτάκια, και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει επιπλέον θέσεις. Το παχύ μαξιλάρι, που διαθέτει στην επιφάνεια του το κουτί αποθήκευσης, εξασφαλίζει ότι όλοι θα αισθάνονται άνετα.

Αποθηκευτικό κουτί εξωτερικού χώρου με μαξιλάρι στην επιφάνεια τουop


Για να δημιουργήσετε μια cosy ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι, προσθέστε μερικές γλάστρες με λουλούδια ή βότανα, και μερικά φαναράκια. Το έχουμε αναφέρει και θα το αναφέρουμε ξανά: χρησιμοποιήστε και τους κάθετους χώρους, ειδικά αν διαθέτετε ένα μικρό μπαλκόνι. Χρησιμοποιήστε όποια λύση μπορείτε να βρείτε για να βάλετε τη μία γλάστρα πάνω από την άλλη, κρεμάστε μερικά φαναράκια στον τοίχο και αξιοποιήστε στο έπακρο το μπαλκόνι σας για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό χώρο που θα φαίνεται και θα είναι εκπληκτικός.

Φαναράκια εξωτερικού χώρου και γλάστρες μπαλκονιού


Γνωρίζατε ότι;

Όλα τα ξύλινα έπιπλα κήπου της JYSK είναι κατασκευασμένα από FSC-πιστοποιημένο ξύλο (FSC® N001715). Το ακρωνύμιο FSC είναι η συντομογραφία για το Συμβούλιο Διαχείρισης των Δασών (Forest Stewardship Council), και πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και πιστοποίησης για το ξύλο και το χαρτί. Η ετικέτα FSC είναι η εγγύηση ότι το ξύλο προέρχεται από υπεύθυνη υλοτομία δασών προστατεύοντας τους ανθρώπους, τα ζώα και τα φυτά. Όταν επιλέγετε FSC-πιστοποιημένα προϊόντα, βοηθάτε στην προστασία των δασών παγκοσμίως.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου