Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γραφείο σπιτιού με γραφείο, γκρι καρέκλα γραφείου, μαύρη ραφιέρα και μαύρη βιτρίνα

VISION: Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον

Ζούμε σε μια δυναμική εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από τεχνολογικές εξελίξεις και ραγδαίες αλλαγές. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις σχεδιαστικές τάσεις που μας περιβάλουν, και στη JYSK ονομάσαμε αυτή την τάση VISION. Η τάση είναι εμπνευσμένη από τις τεχνολογικές καινοτομίες με αναφορές σε διαστημικά ταξίδια και προσφέρει τη δυνατότητα να κρυφοκοιτάξουμε στο μέλλον.


Η αίσθηση του χώρου και του χρόνου δοκιμάζεται με νέους, καινοτόμους τρόπους. Βιομηχανικά και καθαρά σχήματα και επιφάνειες συνδυάζεται με ακατέργαστες πρώτες ύλες για να φέρουν ισορροπία. Απολαύστε την αλληλεπίδραση μεταξύ του γεωμετρικού σχεδίου επάνω στις πόρτες του ντουλαπιού LADBY και την οργανική εμφάνιση του καλαθιού FREJ από γιούτα.

Λευκό ντουλάπι με μαύρο βάζο στο άνω μέρος, δίπλα από διακοσμητικό, αποθηκευτικό καλάθι


Η γοητεία των διαστημικών ταξιδιών και της τεχνολογίας αντανακλώνται στα σχήματα και τα υλικά αυτής της τάσης. Ο κύκλος είναι ένα σημαντικό στοιχείο και στο βάζο MAGNUS, ενώ το μεταλλικό του χρώμα είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό της τάσης αυτής.

Βάζο σε μεταλλική απόχρωση με αποξηραμένα λουλούδια
Βάζο MAGNUS Ø18xΥ24cm ασημί
10€/τμχ
16,99€ /τμχ
Κέρδος 41%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
Μόνο στο κατάστημα

Τα υλικά είναι ιδιαίτερα λαμπερά και τα χρώματα έχουν μια industrial και κλασική όψη. Ψυχρά γκρι, ζεστά ουδέτερα και μαύρα συνδυάζονται με πιο απαλές αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου.


Δείτε ακόμα τις δύο άλλες τάσεις που μπορείτε να απολαύσετε αυτή την περίοδο στη JYSK: την τάση EARTHEN LUXE και την τάση LEGACY LOUNGE.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Επιλέξτε το σωστό χαλί: Ένας οδηγός