Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τραπέζι εξωτερικού χώρου με ρυθμιζόμενο ύψος

Τα πλεονεκτήματα ενός τραπεζιού κήπου με ρυθμιζόμενο ύψος

Σκοπεύετε να προσκαλέσετε φίλους ή συγγενείς για δείπνο στο μπαλκόνι ή ένα χαλαρό απογευματινό καφεδάκι; Πολλοί από εμάς χρειάζεται να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές, καθώς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις χώρου ενός μικρού μπαλκονιού. Εάν διαθέτετε περιορισμένο χώρο, τότε, ίσως να μην είναι δυνατό να έχετε και ένα σετ τραπεζαρίας και ένα σετ κήπου. Αλλά υπάρχει ένα αντικείμενο που μπορεί να σας βγάλει από το δίλημμα: ένα τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος. Φέτος, μπορείτε να αποκτήσετε ένα σετ σαλονιού κήπου με τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος από τη συλλογή της JYSK:

Εάν αποφασίσετε να πάρετε ένα σετ σαλονιού κήπου, μπορείτε να προσθέσετε μερικές στοιβαζόμενες καρέκλες. Έτσι, θα έχετε χώρο είτε καλείτε κόσμο για φαγητό, είτε απλά για καφέ. 


Όταν έρχεται η ώρα του φαγητού μπορείτε να τοποθετήσετε το τραπέζι στην ψηλότερη θέση του, και όταν έχετε ολοκληρώσει το γεύμα σας μπορείτε να το χαμηλώσετε ξανά, ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Το σετ επίπλων κήπου VEMB σας προσφέρει επίσης αυτή την πρακτική λύση. Έτσι, εξοικονομείτε χώρο και χρήμα.  


Δείτε, ακόμα, το πολυ-λειτουργικό σετ επίπλων TANE, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στο γούστο και τις ανάγκες σας.

Περισσότερες ιδέες για το αίθριο 

Ένα πολυ-λειτουργικό τραπέζι σας προσφέρει επιπλέον χώρο στο αίθριο σας. 

Όταν δεn χρειάζεται να κάνετε χώρο για να βάλετε δύο διαφορετικά τραπέζια στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας, τότε, έχετε όσο χώρο χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια όαση πρασίνου με γλάστρες και φυτά που σας αρέσουν. Άλλωστε, οι γλάστρες είναι ένα τέλειο διακοσμητικό.  

Τα κατάλληλα έπιπλα κήπου μετατρέπουν τον εξωτερικό χώρο μας  

Γιατί να απαρνηθείτε την άνεση που σας προσφέρουν τα έπιπλα του καθιστικού σας; Επειδή περνάτε περισσότερο χρόνο στο μπαλκόνι το καλοκαίρι, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να είναι λιγότερο άνετα. Ένα σαλόνι κήπου μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό μέρος χαλάρωσης. Όταν δεν διαθέτετε ένα μεγάλο αίθριο ή μπαλκόνι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί με το διαθέσιμο χώρο. Τα έπιπλα πρέπει να ταιριάζουν άψογα και ο χώρος που θα εξοικονομήσετε όταν έχετε μόνο ένα τραπέζι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθηκευτικούς λόγους ή σαν μια γωνιά παιχνιδιού για τα παιδιά.  


Το τραπέζι που συνοδεύει το σετ επίπλων κήπου TAMBOHUSE μετατρέπεται εύκολα σε τραπέζι φαγητού. Κρατήστε το κάτω μέρος με το πόδι σας και ανασηκώστε το επάνω τμήμα. Γυρίστε το περίπου 90 μοίρες και πιέστε το απαλά μέχρι να "κουμπώσει" και θα είστε έτοιμοι να σερβίρετε το δείπνο. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου