Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Σετ σαλονιού κήπου 3 σε 1, καναπές, σκαμπό, τραπεζάκι

Στο προσκήνιο: Το πολυλειτουργικό σετ σαλονιού κήπου TANE

Ψάχνετε το ιδανικό σετ επίπλων κήπου για φέτος το καλοκαίρι; Με το νέο πολυλειτουργικό σετ σαλονιού κήπου της JYSK, TANE, έχετε τρία έπιπλα σε ένα.

Ο απαράμιλλος σχεδιασμός του σετ TANE, το τοποθετεί στην κατηγορία επίπλων κήπου κατάλληλα για εξοικονόμηση χώρου. Τοποθετήστε το ρυθμιζόμενο τραπέζι κάτω από τον καναπέ, και δημιουργήστε έναν άνετο καναπέ-κρεβάτι βάζοντας τα δύο πουφ μπροστά από τον καναπέ. Μαζέψτε το σετ όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Έτσι, θα καταλαμβάνει το λιγότερο απαιτούμενο χώρο. Έτσι κι αλλιώς, σχεδιάστηκε για να σας εξοικονομεί χώρο στο μπαλκόνι.

Με το σετ TANE, έχετε τρεις τύπους επίπλων κήπου σε ένα σετ. Έτσι, μπορείτε εύκολα να μεταμορφώσετε το μπαλκόνι σας.

Περιμένετε φίλους για μπάρμπεκιου;


Χρησιμοποιήστε τα δύο πουφ ως έξτρα θέσεις και ρυθμίστε τα πόδια του τραπεζιού στο κατάλληλο ύψος για να φάτε. Τα ρυθμιζόμενα πόδια του τραπεζιού σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το σετ κήπου ως τραπεζαρία.

Απολαύστε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά με ένα υπέροχο δείπνο, ένα δροσερό αναψυκτικό και άνετα μαξιλαράκια.

Πάρτυ στον κήπο;

Συνδυάστε το σετ TANE με τέσσερις επιπλέον καρέκλες για να έχετε περισσότερο χώρο να κάθεστε. Τοποθετήστε το τραπεζάκι σε χαμηλότερο ύψος για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα.



Όλοι θα κρατούν το ποτό τους στο χέρι, γι' αυτό χρησιμοποιήστε το τραπεζάκι για λαχταριστά σνακ και μερικά διακοσμητικά, όπως φαναράκια και διακοσμητικά λουλούδια.

Μια χαλαρή μέρα στον ήλιο;

Μετατρέψτε το σετ TANE σε μια πολυτελή ξαπλώστρα, τοποθετώντας τα δύο πουφ μπροστά από τον καναπέ. Τα αφράτα μαξιλάρια τους, από ανθεκτικό, πολυεστερικό ύφασμα, δημιουργούν την κατάλληλη θέση για να περάσετε μια μέρα χαλάρωσης.

Απολαύστε έναν υπνάκο έξω αν έχει δροσιά. 

Το ιδανικό σετ για το μπαλκόνι

Ο πολυλειτουργικός σχεδιασμός του σετ TANE, το καθιστά ιδανικό αν μένετε σε διαμέρισμα με μικρό μπαλκόνι.

Το γεγονός ότι αυτός ο καναπές κήπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, τον κάνει αυτόματα την τέλεια επιλογή αν δεν διαθέτετε μεγάλο εξωτερικό χώρο. Αυτό συμβαίνει γιατί σας δίνει την ευκαιρία να μεταμορφώσετε το μπαλκόνι σας, χωρίς να χρειάζεστε τρία διαφορετικά σετ επίπλων. Διαθέτοντας έπιπλα που εξυπηρετούν περισσότερες από μία περιστάσεις, σας επιτρέπει να χαίρεστε το μπαλκόνι σας.



Το σετ επίπλων κήπου μπορεί να αποθηκευτεί πολύ εύκολα, απλά τοποθετώντας τα τεμάχια το ένα πάνω στο άλλο, για να εξοικονομείτε χώρο. Καλύψτε το με αδιάβροχο κάλυμμα και αφήστε το στο μπαλκόνι όλη την περίοδο – ακόμα κι όταν ο καιρός είναι πολύ κακός.

Το σετ TANE είναι το τέλειο σετ επίπλων εξωτερικού χώρου για το καλοκαίρι σας. Αγοράστε το διαδικτυακά ή από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα JYSK.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου