Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Μπουφέδες σε δύο διαφορετικά μεγέθη και ένα έπιπλο τηλεόρασης

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Η σειρά LYNGVIG είναι μια συλλογή από ποιοτικά δρύινα έπιπλα με κομψό σχεδιασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας δείχνουν την εκτίμησή τους με υπέροχες αξιολογήσεις: Όλα τα προϊόντα LYNGVIG έχουν βαθμολογία από τέσσερα αστέρια και πάνω στη JYSK*.

Στη σειρά LYNGVIG θα βρείτε ένα έπιπλο τηλεόρασης και μπουφέδες σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ενώ οι στρογγυλεμένες άκρες τους είναι το σήμα κατατεθέν της σειράς. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα διαθέτουν άψογα ενσωματωμένες λαβές. Η σειρά LYNGVIG είναι διαθέσιμη σε χρώμα ανοιχτό και σκούρο δρυ. 

Μπουφέδες σε δύο διαφορετικά μεγέθη

Οι μπουφέδες LYNGVIG είναι διαθέσιμοι σε μια μικρή εκδοχή πλάτους 120 cm και μια μεγαλύτερη πλάτους 160 cm. Και οι δύο έχουν ύψος 80 cm και βάθος 40 cm. Οι στρογγυλεμένες πόρτες τους γλιστρούν στο πλάι χωρίς να χρησιμοποιούν χώρο περιμετρικά, οπότε δεν χρειάζεται να το λάβετε υπόψιν όταν πρόκειται να το τοποθετήσετε στο σαλόνι σας.

Αυτός ο Ολλανδός πελάτης άφησε 5-αστέρια στη JYSK.nl και έγραψε:

“Καλή ποιότητα και εγκατάσταση σε μια ώρα.”

Αυτός ο Βούλγαρος πελάτης φαίνεται να συμφωνεί ότι ο μπουφές είναι και κομψός και εύκολος στη συναρμολόγηση: 

“[...] Το έφτιαξα μέσα σε ένα απόγευμα μόνος μου, χωρίς βοήθεια, οι οδηγίες είναι σαφείς και ακριβείς. Σίγουρα θα το συνιστούσα σε όποιον θέλει ένα όμορφο και κομψό έπιπλο στο σπίτι του.”

Ξύλινο έπιπλο τηλεόρασης με στρογγυλεμένες άκρες 

Το έπιπλο τηλεόρασης LYNGVIG έχει πλάτος 120 cm, ύψος 50 cm και βάθος 40 cm. Οι συρόμενες κυκλικές πόρτες είναι τέλειες για εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν χρειάζεται να τις ανοίγετε. 

Αυτό το διαχρονικό έπιπλο τηλεόρασης έχει μια διακοσμητική, σύγχρονη γοητεία, ενώ είναι ταυτόχρονα πρακτικό, όπως μοιράζεται μαζί μας ο Ιρλανδός πελάτης στη JYSK.ie με βαθμολογία 5 αστεριών και το ακόλουθο σχόλιο: 

“Εύκολο στη συναρμολόγηση. Φαίνεται υπέροχο. Τα τηλεχειριστήρια λειτουργούν ακόμα και όταν οι πόρτες είναι κλειστές”

Δύο μπουφέδες σαλονιού και ένα έπιπλο τηλεόρασης

Όπως και η συλλογή EGELEV, έτσι και η συλλογή LYNGVIG συνδυάζει τον διαχρονικό σχεδιασμό με την λειτουργικότητα. Οι θετικές αξιολογήσεις που λαμβάνουν σταθερά μαζί με 4 ή περισσότερα αστέρια, αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση των πελατών, καθώς οι πόρτες και τα στρογγυλευμένα άκρα προσθέτουν μια διακριτική κομψότητα σε κάθε χώρο. 

Οι αξιολογήσεις προέρχονται από τις χώρες στις οποίες έχει παρουσία η JYSK: Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Τσέχικη Δημοκρατία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ολλανδία, Σλοβενία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Βέλγιο, Ιρλανδία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Ελβετία και Τουρκία.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Επιλέξτε το σωστό χαλί: Ένας οδηγός

Επιλέξτε το σωστό χαλί: Ένας οδηγός