Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Προϋπαντήστε την άνοιξη με απαλές, πράσινο-μπλε αποχρώσεις

Προϋπαντήστε την άνοιξη με απαλές, πράσινο-μπλε αποχρώσεις

Η νέα συλλογή Nordic Mood από τη JYSK σάς επιτρέπει να προϋπαντήσετε την άνοιξη με φλοράλ μοτίβα και επιφάνειες σε ήρεμα, ανοιξιάτικα χρώματα.

Μαύρο τραπεζάκι με βάζο και γυάλινη βάση κεριού σε πράσινο χρώμα


Το διακοσμητικό μαξιλάρι και το κάλυμμα κρεβατιού FRESIA έχουν ένα υπέροχο φλοράλ σχέδιο σε πράσινο και μπλε χρώμα. Δημιουργούν μια ήρεμη, ανοιξιάτικη αίσθηση, η οποία θα σας ζεστάνει όσο ακόμα έξω έχει ψύχρα.

Καναπές με κάλυμμα κρεβατιού σε φλοράλ μοτίβο και διακοσμητικά μαξιλάρια


Η απαλή έκφραση του διακοσμητικού μαξιλαριού και του καλύμματος κρεβατιού έρχεται σε ωραία αντίθεση με τις επιφάνειες της συλλογής. Το πράσινο βάζο δαπέδου VILBERT είναι κατασκευασμένο από γυαλί με ανάγλυφη επιφάνεια που δίνει μια ρουστίκ εμφάνιση. Το βάζο VILBERT μπορεί να υπάρξει μόνο του ή να διακοσμηθεί με ψηλά λουλούδια, που αναδύουν ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Δείτε επίσης τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Καλάθι, πράσινο βάζο δαπέδου και μαύρη μεταλλική βάση


Με τη βάση SAMUEL, μπορείτε να προσθέσετε ύψος στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η απλή έκφραση δημιουργεί κομψότητα με το οβάλ σχήμα της βάσης. Με τη βάση SAMUEL μπορείτε να σηκώσετε τα φυτά σας από το πάτωμα, χωρίς να χρειάζεται να τα τοποθετήσετε σε κάποιο περβάζι. Αν έχετε πολλά φυτά, μπορεί να συνδυαστεί με άλλες βάσεις, ώστε να έχετε χώρο για όλα με έναν δημιουργικό και κομψό τρόπο.

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα JYSK και στη JYSK.gr από τις 24 Ιανουαρίου 2023.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Χρώμα της χρονιάς

Οι κουρτίνες δίνουν στυλ στο χώρο σας

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.