Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Μάλλινες κάλτσες σε πλεκτή κουβέρτα με ένθετο από φλις ριχτάρι και χαλάκι απομίμησης δέρματος

Ποια υφάσματα σας κρατάνε πιο ζεστούς;

Τα υλικά που επιλέγετε για τα ριχτάρια σας, τα κλινοσκεπάσματα και τα χαλιά είναι σημαντικά, εάν θέλετε να παραμείνετε ζεστοί τις κρύες μέρες. Γενικά, τα υφάσματα που θα σας κρατήσουν ζεστούς είναι τα χοντρά, αφράτα υφάσματα. Όσο πιο χοντρό είναι και άερινο ένα ύφασμα, τόσο πιο ζεστό. Η θερμότητα του σώματός σας ζεσταίνει τον αέρα που βρίσκεται πιο κοντά σας και ένα χοντρό και αέρινο φλις ριχτάρι ή μάλλινο χαλί κρατά αυτόν τον αέρα και σας βοηθά να παραμείνετε ζεστοί.

Μείνετε ζεστοί με ένα αφράτο ριχτάρι

Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε είδος υφασμάτων για το σπίτι σας, ψάξτε για απαλά και αφράτα υλικά. Ένα φλις ριχτάρι για τον καναπέ σας, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια αίσθηση ζεστασιάς. 

Αισθανθείτε άνετα με ένα μαξιλαράκι καρέκλας

Εάν οι καρέκλες της τραπεζαρίας σας είναι κατασκευασμένες από ξύλο ή πλαστικό, μπορεί να αφήνουν μια κρύα αίσθηση όταν κάθεστε. Τα μαξιλάρια καρέκλας από απομίμηση δέρματος ή από teddy υλικό θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο άνετα και πιο ζεστά.

Τα χαλιά μπορούν να αποτρέψουν το κρύο από το πάτωμα 

Τα χαλιά έχουν μονωτικές ιδιότητες και μπορούν να αποτρέψουν το κρύο από το πάτωμα. Επιλέξτε ένα μάλλινο χαλί, ένα χαλί με ψηλό πέλος ή ένα shaggy χαλί, το οποίο θα κρατάει τα πόδια σας ζεστά.

Τα χαλάκια προβιάς θα κρατήσουν ζεστή την πλάτη σας

Ένα χαλάκι απομίμησης δέρματος είναι παχύ και γούνινο, ενώ είναι ιδανικό για να κρατάει την πλάτη σας ζεστή αν το τοποθετήσετε στην πολυθρόνα ή στην καρέκλα τραπεζαρίας. Επιλέξτε το δικό σας χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μείνετε ζεστοί τη νύχτα με τα κατάλληλα κλινοσκεπάσματα

Το να αποκοιμηθείτε μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο όταν αισθάνεστε κρύο, αλλά τα σωστά κλινοσκεπάσματα μπορούν να το αλλάξουν αυτό. Υφάσματα όπως τα φαναλένια, τα οποία είναι χοντρά και αφράτα, μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ζεστοί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τύποι ζεστών υφασμάτων

Αν και το μαλλί είναι το πιο γνωστό ύφασμα για τις μονωτικές του ιδιότητες, υφάσματα όπως το φλις, η φανέλα, η γούνα και η απομίμηση γούνας είναι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις με ισχυρές δυνατότητες να σας κρατούν ζεστούς. Όταν πηγαίνετε για ψώνια για ζεστά ριχτάρια, χαλιά ή κλινοσκεπάσματα, ρίξτε μια ματιά στα χοντρά και χνουδωτά υλικά που μπορούν να κρατήσουν το σώμα σας ζεστό.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες