Μοντέρνα χαλάκια faux lambskin

Προσθέστε στυλ και ζεστασιά στον χώρο σας με χαλάκια προβιά, απομίμησης δέρματος αρνιού. Οι αποχρώσεις τους τα καθιστούν μοντέρνα, καθώς τα faux lambskin χαλάκια της συλλογής μας είναι διαθέσιμα σε χρώματα, όπως λευκό, μπεζ, καφέ και γκρι. Κάντε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς και δώστε στυλ σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε. Σκεφτείτε να τοποθετήσετε ένα τύπου δερμάτινο χαλάκι στο πλάι του κρεβατιού σας. Ή συνδυάστε τα με τα χαλιά που θα βρείτε στη συλλογή μας, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Είναι απαλά και αφράτα όπως οι μάλλινες φλοκάτες, ενώ λόγω του μεγέθους τους είναι πολύ ελαφριά. Μπορείτε, έτσι, είτε να τα τινάξετε ελαφρώς είτε να επιλέξετε την πιο εύκολη εκδοχή του σκουπίσματος. Θυμηθείτε ότι μπορούν να πλυθούν τοπικά με νερό. 

Δώστε ρουστίκ στυλ στον χώρο σας

Τα χαλιά απομίμησης δέρματος αρνιού είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να δώσετε στον χώρο σας μια ρουστίκ αίσθηση. Τοποθετήστε τα στο χαλί μπροστά από το τζάκι ή χρησιμοποιήστε τα ως διακοσμητικό τοίχου, τοποθετώντας τα για παράδειγμα πάνω από το τζάκι – βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται σε ασφαλή απόσταση από τη φωτιά. Αν σας αρέσει να χουχουλιάζετε, ρίξτε τα στην πλάτη της πολυθρόνας επιτυγχάνοντας τέλεια, απαλή υφή, ζεστασία, μοναδικό στυλιστικό αποτέλεσμα και χρώμα. Κάντε αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς ή ακολουθήστε την μονοχρωμία. Μείνετε ζεστοί τις κρύες νύχτες του χειμώνα και δώστε στον χώρο μια cozy αίσθηση με τα χαλάκια τύπου δέρμα.

Μας τα ζητάτε ως προβιές ή φλοκάτες

Σας έχουμε ακούσει να τα ψάχνετε ως "εκείνη τη λευκή προβιά" και την γκρι "φλοκάτη" και αμέσως ξέρουμε ότι ψάχνετε τα αγαπημένα μας χαλάκια απομίμησης δέρματος. Έτσι, μας δίνετε ιδέες για το πώς μπορεί να τα αποκαλεί κάποιος, αλλά και πώς τα χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας. Μαθαίνουμε ότι είναι ιδιαίτερα πρακτικά δίπλα από το κρεβάτι, αντί για διαδρόμους χαλάκια ή πάνω σε αυτούς, καθώς κάνουν το πρωινό ξύπνημα πιο ευχάριστο. Πώς; Αρκεί που σηκώνεστε και πατάτε σε αυτά τα fluffy χαλάκια. Ακόμα και τις ώρες διαβάσματος κάνουν πιο ζεστές, καθώς τα τοποθετείτε εκεί μπροστά στα πόδια σας. Εσείς πώς τα χρησιμοποιήσετε;