Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ευτυχισμένο ζευγάρι στο νέο τους σπίτι

Μετακομίζοντας μαζί: Ξεκινώντας από το μηδέν

Όταν μετακομίζετε μαζί, μπορεί να αποτελεί πρόκληση η δημιουργία μιας αρμονικής εικόνας στον χώρο στην προσπάθεια να βάλετε μαζί τα αντικείμενά σας που διαφέρουν μεταξύ τους. Εσείς και ο σύντροφός σας είναι πιθανό να έχετε διαφορετικά στυλ και προτιμήσεις αναφορικά με τον εσωτερικό σχεδιασμό. Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα βάλετε μέσα στο νέο σας σπίτι και κατ'επέκταση στη σχέση, πιθανότατα να μην ταιριάζουν μεταξύ τους. Ανακαλύψτε εδώ τις συμβουλές μας για νεόνυμφους και ζευγάρια που είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν μαζί.

1. Δημιουργήστε λίστες "κρατάω/πετάω"

Φτιάξτε και οι δύο λίστες τι θα θέλατε να κρατήσετε και τι να πετάξετε, και συγκρίνετε τες. Με τον τρόπο αυτό αποφασίζετε μαζί το στυλ και τον εξοπλισμό του χώρου σας. Να είστε δίκαιοι και επικριτικοί και ως προς τα δικά σας αντικείμενα, αλλά μην πετάξετε κάτι που πραγματικά θέλετε να κρατήσετε.  Αντ' αυτού, μπορείτε απλά να τα φυλάξετε σε ένα αποθηκευτικό κουτί. Εάν και οι δύο επιλέξετε κάποια από τα αγαπημένα σας αντικείμενα για να κρατήσετε στο νέο σας σπίτι, δεν θα καταλήξετε με ένα παραγεμισμένο διαμέρισμα που θα έχει το γούστο μόνο του ενός. Να είστε ευαίσθητοι με τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα, με τα οποία ο σύντροφός σας είναι συναισθηματικά δεμένος. Μπορεί να μην είναι του γούστου σας, αλλά ήταν δώρο της θείας – ή θυμίζει στο σύντροφό σας εκείνες τις υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές από την παιδική του ηλικία... ακόμα και το μικρότερο πράγμα μπορεί να έχει μεγάλη αξία.

2. Ξεκινήστε από την αρχή μαζί

Εάν κανείς από τους δυο σας δεν νιώθει ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τα έπιπλά του, τότε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας από την αρχή. Μια επιλογή, ακόμη, είναι να αντικαταστήσετε συγκεκριμένα αντικείμενα με πράγματα που θα αγοράσετε μαζί. Στη JYSK μπορείτε να βρείτε οικονομικές σειρές επίπλων που ταιριάζουν μεταξύ τους. Ρίξτε μια ματιά στη σειρά SKOVLUNDE που περιλαμβάνει τραπέζια σαλονιού, γραφείο και μπουφέ.

Σετ τραπεζαρίας με τραπέζι και 4 καρέκλες, βιτρίνα σαλονιού και μπουφέ

Τα προϊόντα SKOVLUNDE είναι κατασκευασμένα μασίφ δρυ και καπλαμά δρυός και διατίθενται, σε ανοιχτό και σκούρο χρώμα. Έχουν έναν κλασικό, Σκανδιναβικό σχεδιασμό που εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με άλλα διακοσμητικά στυλ.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να κάνετε μαζί τις αγορές διαλέγοντας κάτι καινούργιο που θα αγαπάτε και οι δύο. Δεν χρειάζεται να επιπλώσετε ολόκληρο το δωμάτιο με έπιπλα της ίδιας σειράς ή ύφους. Επιλέξτε ένα ή δύο κομμάτια – όπως τον τραπέζι με τον μπουφέ ή τον μπουφέ και το γραφείο – και δημιουργήστε μια αίσθηση αρμονίας και συνοχής στο σπίτι σας.

Ρίξτε μια ματιά στη ρετρό σειρά επίπλων της συλλογής μας, EGELEV, από καπλαμά σε δρύινο χρώμα, η οποία διαθέτει έπιπλο τηλεόρασης, μπουφέ, τραπεζάκι σαλονιού και γραφείο σε φυσικό και μαύρο χρώμα. 

3. Χρησιμοποιήστε το χρώμα ως οδηγό

Είναι ευκολότερο δύο ξεχωριστοί άνθρωποι να δημιουργήσουν το στυλ ενός σπιτιού εάν ακολουθούν μια κοινή χρωματική παλέτα. Βρείτε τα αγαπημένα σας χρώματα και δημιουργήστε ένα κοινό στυλ ακολουθώντας την παλέτα των χρωμάτων που θα διαλέξετε μαζί. 

4. Τα υφάσματα μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας

Τα χαλάκια, τα ριχτάρια, τα μαξιλαράκια και άλλα παρόμοια προϊόντα, προσθέτουν μια θηλυκότητα στον χώρο. Μια καρέκλα σκέτη μπορεί να δείχνει αρκετά αρρενωπή, αλλά αν την συνδυάσετε με ένα απαλό μαξιλαράκι και ένα ζεστό ριχτάρι, η συνολική του εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική, και θα έχετε τον τέλειο συνδυασμό των δύο αυτών κόσμων. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Βρείτε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για το σαλόνι σας

Βρείτε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για το σαλόνι σας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG