Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΣΤΥΛ & ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Ευτυχισμένο ζευγάρι στο νέο τους σπίτι

Μετακομίζοντας μαζί: Ξεκινώντας από το μηδέν

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Τραπεζαρία, Καθιστικό

Όταν μετακομίζετε μαζί, μπορεί να αποτελεί πρόκληση η δημιουργία μιας αρμονικής εικόνας στο χώρο όταν προσθέτετε τα διαφορετικά σας αντικείμενα. Εσείς και ο σύντροφός σας είναι πιθανό να έχετε διαφορετικά στυλ και προτιμήσεις αναφορικά με τον εσωτερικό σχεδιασμό. Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα βάλετε μέσα στη σχέση και το νέο σας σπίτι, πιθανότατα να μην ταιριάζουν με του συντρόφου σας. Ανακαλύψτε εδώ τις συμβουλές μας για νεόνυμφους και ζευγάρια που είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν μαζί.

1. Δημιουργήστε λίστες "κρατάω/πετάω"

Φτιάξτε και οι δύο λίστες τι θα θέλατε να κρατήσετε και τι να πετάξετε, και συγκρίνετε τις. Με τον τρόπο αυτό αποφασίζετε μαζί το στυλ και τον εξοπλισμό του χώρου σας. Να είστε δίκαιοι και επικριτικοί και ως προς τα δικά σας αντικείμενα, αλλά μην πετάξετε κάτι που πραγματικά θέλετε να κρατήσετε.  Αντ' αυτού, μπορείτε απλά να τα φυλάξετε σε ένα αποθηκευτικό κουτί. Εάν και οι δύο επιλέξετε κάποια από τα αγαπημένα σας αντικείμενα για να κρατήσετε στο νέο σας σπίτι, δεν θα καταλήξετε με ένα παραγεμισμένο διαμέρισμα που θα έχει το γούστο μόνο του ενός. Να είστε ευαίσθητοι με τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα, με τα οποία ο σύντροφός σας είναι συναισθηματικά δεμένος. Μπορεί να μην είναι του γούστου σας, αλλά ήταν δώρο της θείας – ή θυμίζει στον σύντροφό σας εκείνες τις υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές από την παιδική του ηλικία... ακόμα και το μικρότερο πράγμα μπορεί να έχει μεγάλη αξία.

2. Ξεκινήστε από την αρχή μαζί

Εάν κανείς από τους δυο σας δε νιώθει ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τα έπιπλα του, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας από την αρχή. Μια επιλογή, ακόμη, είναι να αντικαταστήσετε συγκεκριμένα αντικείμενα με πράγματα που θα αγοράσετε μαζί. Στη JYSK μπορείτε να βρείτε οικονομικές σειρές επίπλων που ταιριάζουν μεταξύ τους. Ρίξτε μια ματιά στη σειρά SEJS που περιλαμβάνει μπουφέδες, τραπεζάκια σαλονιού, καλόγερους και καρέκλες τραπεζαρίας – και σχεδόν οτιδήποτε ανάλογο.Σειρά Επίπλων SEJS
 

Displaying 0 - 0 of 0

Τα προϊόντα SEJS είναι κατασκευασμένα από ανοιχτή δρυ και καπλαμά δρυός. Έχουν έναν κλασικό, Σκανδιναβικό σχεδιασμό που εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με άλλα διακοσμητικά στυλ.


Είναι πολύ διασκεδαστικό να κάνετε μαζί τις αγορές διαλέγοντας κάτι καινούργιο που θα αγαπάτε και οι δύο. Δεν χρειάζεται να επιπλώσετε ολόκληρο το δωμάτιο με έπιπλα της ίδιας σειράς ή ύφους. Επιλέξτε δύο κομμάτια – ίσως ένα τραπέζι και ένα έπιπλο τηλεόρασης – και επιτρέψτε τους να δημιουργήσουν μια αίσθηση αρμονίας και συνοχής στο σπίτι σας. Η σειρά μας KALBY από μασίφ δρυ και καπλαμά δρυός (και σε κάποιες περιπτώσεις MDF) είναι κομψή και θα ταιριάζει ιδιαίτερα σε ένα μοντέρνο σκηνικό.

Σειρά Επίπλων KALBY
 

Displaying 0 - 0 of 0

3. Χρησιμοποιήστε το χρώμα ως οδηγό

Είναι ευκολότερο δύο ξεχωριστοί άνθρωποι να δημιουργήσουν το στυλ ενός σπιτιού εάν ακολουθούν μια κοινή χρωματική παλέτα. Βρείτε τα αγαπημένα σας χρώματα, και δημιουργήστε ένα κοινό στυλ ακολουθώντας την παλέτα των χρωμάτων που θα διαλέξετε μαζί.
 

4. Τα υφάσματα μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας

Τα χαλάκια, τα ριχτάρια, τα μαξιλαράκια και άλλα παρόμοια προϊόντα, προσθέτουν μια θηλυκότητα στο χώρο. Μια καρέκλα σκέτη μπορεί να δείχνει αρκετά αρρενωπή, αλλά αν τη συνδυάσετε με ένα απαλό μαξιλαράκι και ένα ζεστό ριχτάρι, η συνολική του εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική, και θα έχετε τον τέλειο συνδυασμό των δύο αυτών κόσμων. 

Η πολυθρόνα POMOSE είναι διαθέσιμη στη JYSK.gr από της 16 Ιουλίου 2018.

Πολυθρόνα POMOSE