Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Μπάρμπεκιου μιας χρήσης, ποτήρια και κούπες στην παραλία

Μαγείρεμα στον εξωτερικό χώρο σε μπάρμπεκιου μιας χρήσης

Αν σχεδιάζετε να περάσετε μια μέρα στο πάρκο για πικ νικ, στο δάσος ή στην παραλία, το να μεταφέρετε ένα βαρύ μεταλλικό μπάρμπεκιου μπορεί να μην είναι βολικό ή δυνατό. Όταν υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί, τότε το να υπάρχει η επιλογή να έχετε ένα φορητό μπάρμπεκιου μια χρήσης είναι μια εξαιρετική και αξιόπιστη επιλογή για κάθε έξοδο.

Ένα μπάρμπεκιου μιας χρήσης από μπαμπού και χαρτόνι

Το μπάρμπεκιου μιας χρήσης, CASUS, είναι ιδανική λύση για να απολαύσετε το καλοκαίρι στον εξωτερικό χώρο, καθώς είναι φορητό, βολικό και φτιαγμένο για να μεταφέρετε το μαγείρεμα στον εξωτερικό χώρο μαζί σας. Είναι κατασκευασμένο από μπαμπού και χαρτόνι, κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, και περιλαμβάνει ηφαιστειακές πέτρες και μπρικέτες από κάρβουνο μπαμπού. Το μπάρμπεκιου μιας χρήσης, CASUS, είναι η τέλεια επιλογή για μια ευχάριστη μαγειρική εμπειρία που μπορείτε να έχετε με τους αγαπημένους σας εκτός σπιτιού.

Το BBQ μιας χρήσης, CASUS, φέρει την ετικέτα FSC® Recycled, που υποδηλώνει ότι το μπάρμπεκιου έχει εξακριβωθεί ότι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά δασών. Με το CASUS, η JYSK προσφέρει μια εναλλακτική στα παραδοσιακά μπάρμπεκιου μιας χρήσης, υποβοηθώντας στη μείωση της ζήτησης παρθένων πόρων από δασική προέλευση (FSC® N001715).

Θυμηθείτε ότι ισχύει ό,τι με κάθε ψησταριά με κάρβουνα στη φύση. Είναι πάντα πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε σβήσει σωστά τις στάχτες, έχετε απορρίψει το προϊόν όπως προβλέπεται, και έχετε καθαριστεί. Με το μπάρμπεκιου CASUS αυτό γίνεται πολύ εύκολα, εφόσον έχουν σβήσει πλήρως τα κάρβουνα. Μπορείτε να το πετάξετε σε έναν κανονικό κάδο απορριμμάτων ή ακόμα και στη φωτιά.

Τα οφέλη ενός μπάρμπεκιου μιας χρήσης

Το κύριο πλεονέκτημα ενός μπάρμπεκιου μιας χρήσης είναι το γεγονός ότι μπορείτε να έχετε φρεσκομαγειρεμένα ζεστά γεύματα ενώ βρίσκεστε μακριά από το σπίτι και την κουζίνα σας. Το μαγείρεμα εκεί που βρίσκεστε σημαίνει ότι μπορείτε να το απολαύσετε αμέσως μόλις το ετοιμάσετε. Η προετοιμασία φαγητού στο σπίτι, που μπορείτε να πάρετε μαζί σας, είναι μια καλή λύση, ειδικά αν πρόκειται για σνακ, όπως σάντουιτς. Ωστόσο, σκεφτείτε να ετοιμάσετε χοτ ντογκ, μπριζόλες ή καλαμπόκι ψητό και να τα φέρετε μαζί; Η γεύση και η εμπειρία δεν είναι ίδια αν είναι ήδη έτοιμα, με αυτήν του να τα ετοιμάσετε και να τα καταναλώσετε εκείνη τη στιγμή ζεστά και νόστιμα.

Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα ενός μπάρμπεκιου μιας χρήσης, είναι ότι το φαγητό σας θα ψηθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ιδιαίτερη, καπνιστή γεύση στο φαγητό σας, είτε πρόκειται για κρέας, είτε για λαχανικά, η οποία ενισχύει πραγματικά τη γεύση του γεύματός σας.

Απαραίτητα είδη για μαγείρεμα και φαγητό σε εξωτερικούς χώρους

Όταν βρίσκεστε εν κινήσει, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είστε καλά εξοπλισμένοι με είδη μαγειρέματος και κατανάλωσης φαγητού κατάλληλα για εξωτερικό χώρο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όσα χρειάζεστε, από ψυγεία θερμός μέχρι επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια, για να εξασφαλίσετε μια υπέροχη έξοδο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τραμπολίνα: 7 πράγματα για να σκεφτείτε πριν την αγορά σας

Τραμπολίνα: 7 πράγματα για να σκεφτείτε πριν την αγορά σας

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping