Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Καναπές κρεβάτι σε καθιστικό

Καναπέδες-κρεβάτια για τον ύπνο, την αποθήκευση και το καθιστικό

Ένας καναπές-κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο είναι μια ιδανική επιλογή για μικρότερα σπίτια, αλλά είναι επίσης μια πρακτική λύση για το δωμάτιο των φιλοξενούμενων ή το νεανικό υπνοδωμάτιο. Οι τρεις διαφορετικές λειτουργίες του καθιστούν αυτόν τον τύπο επίπλων ως μια πραγματικά ευπροσάρμοστη λύση.

Ένας μοναδικός συνδυασμός: άνετες θέσεις και επιπλέον χώρος ύπνου  

Με έναν καναπέ που μετατρέπεται σε κρεβάτι στο δωμάτιο των φιλοξενούμενων, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα έναν χώρο φιλοξενίας για τους καλεσμένους σας. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά ενός καναπέ με αυτά ενός κρεβατιού, το δωμάτιο γίνεται αυτομάτως πιο χρήσιμο – είναι κάτι παραπάνω από απλά έναν χώρο για ύπνο. Το δωμάτιο φιλοξενούμενων μετατρέπεται σε ένα μέρος όπου οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να απολαύσουν μια ήσυχη, ιδιωτική στιγμή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε εσάς. Αξιοποιήστε το guestroom όταν δεν έχετε φιλοξενούμενους για να απολαύσετε ένα όμορφο απόγευμα διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο.

Άνετο για να κάθεστε, αλλά και να κοιμάστε

Ένας καναπές-κρεβάτι με αποθήκευση είναι το τέλειο έπιπλο για το παιδικό ή το εφηβικό υπνοδωμάτιο. Οι έφηβοι έχουν πολλούς φίλους και βρίσκονται συχνά, οπότε η λειτουργία ως καναπέ είναι πρακτική από αυτή την άποψη. Οι έφηβοι της οικογένειας μπορούν έτσι να δημιουργήσουν το προσωπικό καθιστικό τους και να περάσουν όμορφα με τους φίλους τους. 

Χώρος για hygge, χαλάρωση και παιχνίδι 

Ο NORSMINDE είναι ένας καναπές-κρεβάτι με μοντέρνα Σκανδιναβική εμφάνιση, που θα κάνει κάθε υπνοδωμάτιο να μοιάζει σύγχρονο και μοδάτο – ιδανικός για ένα φοιτητικό σπίτι ή το εφηβικό υπνοδωμάτιο. Ένας καναπές-κρεβάτι είναι ότι χρειάζεστε για τους φίλους που μένουν σπίτι, για μια βραδιά ταινιών ή για τα απογεύματα που παίζετε επιτραπέζια.

Χρησιμοποιήστε τον κρυφό αποθηκευτικό χώρο για να κρύψετε τα μεγάλα μαξιλάρια πλάτης, όταν ο καναπές χρησιμοποιείται ως κρεβάτι.

Η αποθήκευση σε ένα μικρό σπίτι μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση. Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς υπάρχουν αμέτρητες λύσεις αποθήκευσης. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ