Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Βαμβακερές πετσέτες, αρωματικά έλαια και άλλα αξεσουάρ μπάνιου, τοποθετημένα σε μπεζ φόντο

Εμπνευστείτε από τη νέα συλλογή Nordic Μπάνιο

Δύο φορές το χρόνο ο Laurence Muller, ο εξειδικευμένος Category Manager μας για προϊόντα όπως: πετσέτες μπάνιου, πατάκια μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου και αξεσουάρ εξοπλισμού μπάνιου, συνθέτει μια συλλογή από μοντέρνα, ταιριαστά προϊόντα για να σας εμπνεύσει. Η συλλογή ονομάζεται "Nordic Μπάνιο" και η νέα σειρά προϊόντων που την απαρτίζουν βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για τα καταστήματά μας.

“Σε αυτή τη συλλογή, συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα στη χρήση βιώσιμων υλικών και δίνουμε έμφαση στην ευεξία – όλα στα πλαίσια του κλασικού Σκανδιναβικού σχεδιασμού”, μας λέει ο Laurence.

Σετ μπάνιου σε φυσικά υλικά

Δοχείου υγρού σαπουνιού και θήκη οδοντόβουρτσας κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο γυαλί και τοποθετημένα σε ξύλινο δίσκο


“Το ότι εστιάζουμε στη βιωσιμότητα φαίνεται από το νέο δοχείο ντισπένσερ και τη θήκη οδοντόβουρτσας της συλλογής μας, ESSVIK, τα οποία είναι κατασκευασμένα από 51% ανακυκλωμένο γυαλί με πιστοποίηση GRS. Το απαλό τριανταφυλλί χρώμα του θα προσθέσει αυτόματα κομψότητα στο μπάνιο σας. Η συνολική εικόνα είναι εκείνη της ηρεμίας και του στυλ με καθαρές αναφορές στη φύση", μας λέει ο Laurence.

Συνδυάστε τα ESSVIK με φυσικά και οργανικά αξεσουάρ, όπως τον νέο δίσκο και το αποθηκευτικό δοχείο ARDALA, κατασκευασμένα από FSC πιστοποιημένο ξύλο μάνγκο.

Ξύλινοι δίσκοι με ρολό προσώπου και σαπούνι τοποθετημένα πάνω τους και δοχείο αποθήκευσης


Συνεχίζοντας με νέα προϊόντα που είναι φυσικά και βιώσιμα, θα αναφέρουμε τη θήκη χαρτιού τουαλέτας και το καλαθάκι μπάνιου VEGBY κατασκευασμένα από φύκια. Τα προϊόντα VEGBY ταιριάζουν τέλεια στη δημοφιλή τάση του να προσθέτουμε χειροποίητα στοιχεία στο σπίτι.

Καθημερινή πολυτέλεια με αρωματικά λάδια και ρολό προσώπου

“Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε άδυτο με τη νέα συλλογή της Nordic Μπάνιο. Εδώ μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Το νέο μας ρολό προσώπου VALLSTA από νεφρίτη θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να έχετε την αίσθηση της ευεξίας,” μας λέει ο Laurence.
 


Χρησιμοποιήστε τους επαναχρησιμοποιούμενους δίσκους μακιγιάζ VAD για να αφαιρέσετε τα σημάδια της ημέρας. Οι δίσκοι είναι κατασκευασμένοι από βαμβάκι και μπαμπού και είναι συσκευασμένοι σε βαμβακερή θήκη που πλένεται, ώστε να τα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Πάρτε μαζί σας στο μπάνιο το σφουγγάρι VAD και απολαύστε τις ιδιότητες pilling.

 

Απαλές και υπεύθυνες βαμβακερές πετσέτες μπάνιου και πατάκια μπάνιου

Γκρι πετσέτες μπάνιου και μια λευκή πετσέτα μπάνιου τοποθετημένη πάνω σε σκαμπό, το οποίο βρίσκεται πάνω σε λευκό πατάκι μπάνιου


Η συλλογή Nordic Μπάνιο δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να αναφέρουμε μερικές από τις υψηλότερης ποιότητας πετσέτες μπάνιου, αλλά και από τα υψηλής ποιότητας πατάκια μπάνιου. Οι πετσέτες της συλλογής μας IDRE είναι κατασκευασμένες από 30% ανακυκλωμένο βαμβάκι και 70% παρθένο βαμβάκι και έχουν μια μοντέρνα γκοφρέ υφή. Προσθέστε και το πατάκι μπάνιου GIMO από 100% βαμβάκι.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέγοντας τις πετσέτες σας: Ο απόλυτος οδηγός

Επιλέγοντας τις πετσέτες σας: Ο απόλυτος οδηγός

Τα αγαπημένα αξεσουάρ μπάνιου των αγοραστών

Τα αγαπημένα αξεσουάρ μπάνιου των αγοραστών

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα