Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τραπέζι κήπου με μεταλλικό σκελετό και ξύλο, ξύλινο παγκάκι κήπου σε κάθε πλευρά και ηλιακή λάμπα

Ελάτε σε επαφή με τη φύση

Για τους περισσότερους από εμάς η φύση είναι το μέρος όπου γεμίζουμε ενέργεια. Όταν δεν είστε σε θέση να επισκεφθείτε την παραλία ή τα δάση, ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει. Ωστόσο, μπορεί η φύση να έρθει σε εσάς. Δώστε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας μια πινελιά από κάτι το άγριο και το απροσδιόριστο, κάτι το οποίο να σας θυμίζει εκπληκτικές πεζοπορίες και υπέροχα πικνίκ.

Τραπέζι κήπου με μπισκότα, κέικ και κούπες


Το νέο σετ κήπου της JYSK, DAGSVAD, διαθέτει ένα μινιμαλιστικό και απλό τραπέζι κήπου και παγκάκι, που μοιάζουν με αυτά που μπορείτε να βρείτε στο δάσος ή στην παραλία. Θα ταιριάξει απόλυτα στη βεράντα ή τον κήπο σας.

Ξύλινο παγκάκι κήπου με διακοσμητικό μαξιλάρι και ριχτάρι


Τα παγκάκια είναι εύκολο να μετακινηθούν τριγύρω, και μπορείτε να ξαπλώσετε σε ένα από αυτά αν θέλετε να κάνετε λίγη ηλιοθεραπεία. Το DAGSVAD θα είναι διαθέσιμο στη JYSK από τις αρχές Απριλίου.

Εξωτερικός χώρος εμπνευσμένος από τη φύση

Γλάστρες κήπου από ίνες τσιμέντου


Μερικοί άνθρωποι δεν νιώθουν μοναξιά όταν περιτριγυρίζονται από φυτά. Μερικοί άλλοι στα φυτά διακρίνουν το αίσθημα της αφοσίωσης. Σε όποια κατηγορία και ανήκετε, το βέβαιο είναι ότι τα φυτά και τα λουλούδια μας θυμίζουν διαρκώς τη φύση. Γλάστρες με λουλούδια ή λίγη πρασινάδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για διακοσμητικούς λόγους, είτε ως διαχωριστικά για να χωρίσετε τη βεράντα σας. 

Βρείτε περισσότερες ιδέες πρασίνου για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας

Καρέκλα σαλονιού κήπου από ρατάν με διακοσμητικό μαξιλάρι και απομίμηση δέρματος


Χαλαρώστε σε μια άνετη καρέκλα σαλονιού κήπου, όπως η VALLESTRUP, με το καμπυλωτό σχήμα και τη φυσική εμφάνιση – και καλύψτε την με μια απομίμηση δέρματος για να σας κρατάει ζεστούς τα βράδια που έχει ψύχρα.


Η σύνδεση με τη φύση είναι εμφανής και στο τραπεζάκι JUNGLEDAL από ρατάν. Ανάλαφρο τόσο οπτικά, όσο και στο βάρος του, θα είναι εύκολο να το τοποθετήσετε όπου επιθυμείτε.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου