Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Ενδοδαπέδιο τραμπολίνο σε γρασίδι

Δημιουργήστε το δικό σας χώρο τραμπολίνο στον κήπο

Με ένα τραμπολίνο στην πίσω αυλή, μπορείτε να γλιτώσετε τη διαδρομή για το πάρκο δραστηριοτήτων. Ακόμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κόστη εισόδου, τα σνακ και τα ροφήματα ή τη διαθεσιμότητα. Βρίσκεται πάντα εκεί για διασκέδαση ή μια γρήγορη προπόνηση. 

Ενώ τα πάρκα τραμπολίνων προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από τραμπολίνα σε διαφορετικά μεγέθη, η άνεση του σπιτιού σας προσφέρει άλλα πλεονεκτήματα. Ένα και μόνο τραμπολίνο στον κήπο είναι αρκετό για να είστε εσείς και τα παιδιά σας ευτυχισμένοι, ενώ απαιτεί λιγότερο κόπο από εσάς μόλις εγκατασταθεί από το να πηγαίνετε στο πάρκο τραμπολίνων. Εσείς και τα παιδιά σας θα μπορείτε να χοροπηδάτε στο τραμπολίνο όποτε και για όσο θέλετε, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και απολαμβάνετε τον καθαρό αέρα και τους ήχους της φύσης. 

Αν έχετε χώρο στον κήπο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο υπαίθριο γυμναστήριο με ένα στρώμα γυμναστικής, στρωματάκια σε ρολό για yoga και άλλες ασκήσεις ή διατάσεις. 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για άσκηση στον εξωτερικό χώρο για ενήλικες και παιδιά

Μια καλοκαιρινή συνάντηση δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει ποτά και ατελείωτες ώρες καθισιού σε έναν καναπέ σαλονιού κήπου. Μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας και να γίνετε ο αγαπημένος όλων. Τόσο οι ενήλικες, όσο και τα παιδιά θα απολαύσουν τον χρόνο στο τραμπολίνο.

Πάντα να βάζετε σε προτεραιότητα την ασφάλεια και να μην επιτρέπετε περισσότερα από ένα άτομα την ίδια στιγμή στο τραμπολίνο. Μην επιτρέπετε κόλπα ή άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές στο τραμπολίνο. Να έχετε πάντα ένα δίχτυ ασφαλείας γύρω από το τραμπολίνο, για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα. 

Επίσης, ένα τραμπολίνο είναι χρήσιμο σε μια έναστρη νύχτα ή σε μια νύχτα με πεφταστέρια και βροχή μετεωριτών. Πάρτε μαζί μερικά ριχτάρια ή ένα πάπλωμα, ξαπλώστε και απολαύστε το θέαμα. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Μαγείρεμα στον εξωτερικό χώρο σε μπάρμπεκιου μιας χρήσης