Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μια εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Διαφανής κουρτίνα μπροστά από μονάδα ραφιών και μπεζ κουρτίνα μπροστά από κρεβάτι

Διακοσμήστε το σπίτι σας με κουρτίνες για κάθε στυλ

Οι κουρτίνες είναι η επιτομή ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα και θα αναδείξουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας αμέσως.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά περισσότερα πράγματα από το να καλύψετε τα παράθυρά σας και να εμποδίσετε τον ήλιο. Χρησιμοποιήστε τες για να αλλάξετε την κάτοψη του σπιτιού με το τράβηγμα απλά μιας κουρτίνας ή να κρύψετε την ακαταστασία και ράφια που δεν είναι τακτοποιημένα.

Κομψές κουρτίνες με μια νότα ιδιωτικότητας

Οι διπλές κουρτίνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτρέψετε στο φυσικό φως να περάσει στον χώρο και να διατηρήσετε την ίδια στιγμή την ιδιωτικότητά σας και μια νότα κομψότητας στο σαλόνι σας.


Με τα υφασμάτινα είδη στο σαλόνι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα ενώ ταυτόχρονα προσθέτετε την προσωπική σας πινελιά στη διακόσμηση. Οι κουρτίνες μας STORAVAN και AGA είναι ιδανικές για μια ανάλαφρη εμφάνιση.

Οι κουρτίνες ως έξυπνη λύση αποθήκευσης

Θέλετε να κρύψετε όλα τα αντικείμενα σας και την ακαταστασία με έναν γρήγορο, εύκολο και διακοσμητικό τρόπο; Οι κουρτίνες φέρνουν απαλότητα και χρώμα στο σπίτι σας και μπορούν να είναι τέλειες για να κρύψετε την ακαταστασία.

Μεταλλική μονάδα ραφιών και γκρι διαφανείς κουρτίνες τοποθετημένες μπροστά της
Κουρτίνα AGA 1x140x300 όψη λινού γκρι
11,50€/τμχ
22,99€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
Μόνο στο κατάστημα


Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να κρύψετε στοιχεία που εμποδίζουν στον χώρο ή στην οπτική σας, όπως οθόνες τηλεόρασης, σωλήνες ή έναν χώρο που δεν είναι σε τάξη. Κοιτάξτε τριγύρω στο σπίτι σας και δείτε αν έχετε ακατάστατα ράφια, τα οποία θα μπορούσατε να κρύψετε με μια κουρτίνα.

Μεταλλική μονάδα ραφιών και γκρι διαφανή κουρτίνα μπροστά της ως διαχωριστικό
Κουρτίνα AGA 1x140x300 όψη λινού γκρι
11,50€/τμχ
22,99€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
Μόνο στο κατάστημα

Αλλάξτε τη διαρρύθμιση του χώρου με μακριές κουρτίνες

Τέλος, θέλετε να μετατρέψετε ένα δωμάτιο σε δύο; Τότε, χρησιμοποιήστε κουρτίνες ως διαχωριστικά για να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο μέσα στο δωμάτιο.

Γκριζο-πράσινη μακριά κουρτίνα ως διαχωριστικό ανάμεσα σε τραπεζαρία και καθιστικόder
Κουρτίνα ANHOLT 1x140x300 γκριζο-πράσινο
22,50€/τμχ
34,99€ /τμχ
Κέρδος 36%


Δεν είναι πάντα ένας σταθερός τοίχος η μόνη λύση για να διαχωρίσετε ένα δωμάτιο – ειδικά αν αναζητάτε μια πιο ευέλικτη λύση. Μήπως θέλετε να διαχωρίσετε το καθιστικό από την τραπεζαρία; Τότε, μια κουρτίνα μπορεί να είναι ένα έξυπνο και ευέλικτο μέσο για να διαχωρίσετε τον χώρο. Όταν θα θέλετε να χωρίσετε το δωμάτιο, απλά θα τραβάτε την κουρτίνα και το αντίστροφο, όταν θα θέλετε τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και ενιαίος θα ανοίγετε την κουρτίνα.

Dusty green long curtains in living room used as room divider
Κουρτίνα ANHOLT 1x140x300 γκριζο-πράσινο
22,50€/τμχ
34,99€ /τμχ
Κέρδος 36%


Ανάλογα με το ποια είναι η ανάγκη σας αναφορικά με τα διαχωριστικά δωματίου, θα πρέπει να σκεφτείτε σχετικά με το πάχος των κουρτινών. Μια πιο λεπτή κουρτίνα δίνει μια ανάλαφρη αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα βλέπετε τι υπάρχει από την άλλη μεριά, ενώ μια χοντρή κουρτίνα περιορίζει την ορατότητα και την ακουστική του δωματίου.

Κουρτίνα συσκότισης ως διαχωριστικό μπροστά από κρεβάτι
Κουρτίνα HITRA 1x140x300 μπεζ
2 για 49,99€
49,99€ /τμχ
καμπάνια


Η βαριά κουρτίνα της συλλογής μας, HITRA, σε πιο παχιά ύφανση και ποιότητα θα δημιουργήσει αμέσως την αίσθηση της ιδιωτικότητας. Είναι ιδανική αν θέλετε να διαχωρίσετε τον χώρο ύπνου από το σαλόνι.

Διαβάστε πώς να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε τις κουρτίνες και τα στόρια

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα υφασμάτινα είδη των αγοραστών

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Φωτίστε το σπίτι σας με χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα