Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Διαφανής κουρτίνα μπροστά από μονάδα ραφιών και μπεζ κουρτίνα μπροστά από κρεβάτι

Διακοσμήστε το σπίτι σας με κουρτίνες για κάθε στυλ

Οι κουρτίνες είναι η επιτομή ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα και θα αναδείξουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας αμέσως.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά περισσότερα πράγματα από το να καλύψετε τα παράθυρά σας και να εμποδίσετε τον ήλιο. Χρησιμοποιήστε τες για να αλλάξετε την κάτοψη του σπιτιού με το τράβηγμα απλά μιας κουρτίνας ή να κρύψετε την ακαταστασία και ράφια που δεν είναι τακτοποιημένα.

Κομψές κουρτίνες με μια νότα ιδιωτικότητας

Οι διπλές κουρτίνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτρέψετε στο φυσικό φως να περάσει στον χώρο και να διατηρήσετε την ίδια στιγμή την ιδιωτικότητά σας και μια νότα κομψότητας στο σαλόνι σας.


Με τα υφασμάτινα είδη στο σαλόνι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα ενώ ταυτόχρονα προσθέτετε την προσωπική σας πινελιά στη διακόσμηση. Οι κουρτίνες μας STORAVAN και AGA είναι ιδανικές για μια ανάλαφρη εμφάνιση.

Οι κουρτίνες ως έξυπνη λύση αποθήκευσης

Θέλετε να κρύψετε όλα τα αντικείμενα σας και την ακαταστασία με έναν γρήγορο, εύκολο και διακοσμητικό τρόπο; Οι κουρτίνες φέρνουν απαλότητα και χρώμα στο σπίτι σας και μπορούν να είναι τέλειες για να κρύψετε την ακαταστασία.

Μεταλλική μονάδα ραφιών και γκρι διαφανείς κουρτίνες τοποθετημένες μπροστά της


Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να κρύψετε στοιχεία που εμποδίζουν στον χώρο ή στην οπτική σας, όπως οθόνες τηλεόρασης, σωλήνες ή έναν χώρο που δεν είναι σε τάξη. Κοιτάξτε τριγύρω στο σπίτι σας και δείτε αν έχετε ακατάστατα ράφια, τα οποία θα μπορούσατε να κρύψετε με μια κουρτίνα.

Μεταλλική μονάδα ραφιών και γκρι διαφανή κουρτίνα μπροστά της ως διαχωριστικό

Αλλάξτε τη διαρρύθμιση του χώρου με μακριές κουρτίνες

Τέλος, θέλετε να μετατρέψετε ένα δωμάτιο σε δύο; Τότε, χρησιμοποιήστε κουρτίνες ως διαχωριστικά για να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο μέσα στο δωμάτιο.


Δεν είναι πάντα ένας σταθερός τοίχος η μόνη λύση για να διαχωρίσετε ένα δωμάτιο – ειδικά αν αναζητάτε μια πιο ευέλικτη λύση. Μήπως θέλετε να διαχωρίσετε το καθιστικό από την τραπεζαρία; Τότε, μια κουρτίνα μπορεί να είναι ένα έξυπνο και ευέλικτο μέσο για να διαχωρίσετε τον χώρο. Όταν θα θέλετε να χωρίσετε το δωμάτιο, απλά θα τραβάτε την κουρτίνα και το αντίστροφο, όταν θα θέλετε τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και ενιαίος θα ανοίγετε την κουρτίνα.


Ανάλογα με το ποια είναι η ανάγκη σας αναφορικά με τα διαχωριστικά δωματίου, θα πρέπει να σκεφτείτε σχετικά με το πάχος των κουρτινών. Μια πιο λεπτή κουρτίνα δίνει μια ανάλαφρη αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα βλέπετε τι υπάρχει από την άλλη μεριά, ενώ μια χοντρή κουρτίνα περιορίζει την ορατότητα και την ακουστική του δωματίου.


Η βαριά κουρτίνα της συλλογής μας, HITRA, σε πιο παχιά ύφανση και ποιότητα θα δημιουργήσει αμέσως την αίσθηση της ιδιωτικότητας. Είναι ιδανική αν θέλετε να διαχωρίσετε τον χώρο ύπνου από το σαλόνι.

Διαβάστε πώς να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε τις κουρτίνες και τα στόρια

Ανακαλύψτε περισσότερα

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου