Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Παιδί που κοιμάται και παιδικό δωμάτιο με κρεβάτι και παιδικό πάπλωμα

Ασφάλεια στα παιδικά παπλώματα

Η ΕΕ έχει γενικά υψηλά πρότυπα για τα βρεφικά και τα παιδικά προϊόντα και αυτό δεν διαφέρει για τα παπλώματα: τα βρεφικά και τα παιδικά παπλώματα υπόκεινται σε αυστηρούς κανονισμούς. Στη JYSK σαφώς είμαστε σύμφωνοι και οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται πάντα στη διασφάλιση της ασφάλειας. Αυτό σημαίνει: 

  • Τα βρεφικά και τα παιδικά παπλώματα της συλλογής μας δεν φέρουν ετικέτες στις γωνίες, ετικέτες με θηλιές, αιχμηρές άκρες, φερμουάρ, κουμπιά ή άλλα χαλαρά μέρη κ.λπ. που θα μπορούσαν ενδεχομένως να βλάψουν το παιδί. 
  • Οι ετικέτες πρέπει να είναι πολύ κοντές ώστε να αποτρέπονται πιθανοί κίνδυνοι για την ασφάλεια του παιδιού. 
  • Δεν επιτρέπονται πλαστικές ή εκτυπώσεις από καουτσούκ στα παπλώματα.
  • Υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές για τα νήματα, το ράψιμο και τις ραφές. 
  • Δεν επιτρέπονται πρόσθετα επιβραδυντικά φλόγας.

Συνιστούμε πάντα να φροντίζετε ώστε το πρόσωπο του παιδιού να μένει ακάλυπτο και να μην χρησιμοποιείτε το πάπλωμα σε συνδυασμό με υπνόσακο ή κουβέρτα. Η θερμοκρασία του υπνοδωματίου και των ενδυμάτων ύπνου του παιδιού θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη καθώς η υπερβολική θέρμανση μπορεί να είναι επικίνδυνη για τα παιδιά. 

Τα βρεφικά και τα παιδικά παπλώματα έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τα μικρά παιδιά. Τα βρεφικά παπλώματα συστήνονται για κούνιες από 40x90 cm. Τα junior παπλώματα συστήνονται για κούνιες από 60x120 cm και παιδιά από 9 μηνών και άνω. Ένα μακρύ πάπλωμα για ενήλικες δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στα πρότυπα που αναφέρονται παραπάνω και είναι αρκετά μεγάλα για τα περισσότερα παιδιά που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη το σχολείο. 

Τα παιδικά παπλώματα έχουν ακόμη περισσότερα οφέλη. Είναι δροσερά το καλοκαίρι και άνετα τον χειμώνα και είναι ελαφριά, ώστε το παιδί να μην ξυπνά στριφογυρνώντας. Και φυσικά, τα παιδικά και τα βρεφικά παπλώματα στη JYSK φέρουν την πιστοποίηση OEKO-TEX® και πλένονται. 

Θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας που αναγράφονταις στην ετικέτα του προϊόντος. Εάν το πάπλωμα παρουσιάζει σημάδια φθοράς, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε.

Η JYSK προσφέρει επίσης ελκυστικά κλινοσκεπάσματα σε διαφορετικά στυλ και χρώματα. Ανακαλύψτε τα αγαπημένα των αγοραστών μας ανάμεσα στη νεότερη συλλογή μας ή ρίξτε μια ματιά σε όλη τη συλλογή από βρεφικά σετ παπλωματοθήκης και παιδικά σετ παπλωματοθήκης.   

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πάπλωμα με ύφασμα φυτικής προέλευσης

Πάπλωμα με ύφασμα φυτικής προέλευσης

Στο προσκήνιο: Το σετ παπλωματοθήκης NELL

Στο προσκήνιο: Το σετ παπλωματοθήκης NELL

Οδηγός παπλωμάτων

Οδηγός παπλωμάτων

Ένα ζυγισμένο πάπλωμα μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο σας

Ένα ζυγισμένο πάπλωμα μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο σας