Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
HUMAN NATURE

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο με την τάση Human Nature

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Με την τάση HUMAN NATURE της JYSK, επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αποσυνδεθεί για λίγο από τους πολύβουους ρυθμούς της καθημερινότητας. Με αυτή τη νέα τάση, παίρνουμε τις αποστάσεις μας από τον πολυάσχολο κόσμο και προσεγγίζουμε την ηρεμία της φύσης. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στην ευεξία και την επαφή μας με τη φύση. Η τάση γιορτάζει τόσο την ομορφιά όσο και το ανεξερεύνητο κομμάτι της φύσης.

Κάντε χώρο στα φυτά και σε μια οργανική ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας κάθε γωνιά του δωματίου. Κρεμάστε την κονσόλα VIRUM από το ταβάνι και βάλτε εκεί τα φυτά σας – δημιουργώντας ένα φυσικό τοίχο ανάμεσα σε δύο χώρους.


Τα χρώματα στην τάση HUMAN NATURE αναμιγνύονται ανά τόνους, εμπνευσμένους από τα χρώματα του ορίζοντα, εκεί όπου ο ουρανός συναντά τη γη. Η παλέτα είναι φθινοπωρινή, προβάλλοντας χρωματικούς τόνους από τα Σκανδιναβικά τοπία, καθώς αυτά εναλλάσσονται στη διάρκεια του χρόνου.


Ακόμη κι αν η τάση μοιάζει κάπως άγρια και κατάφυτη, μπορείτε και πάλι να εμπνευστείτε βρίσκοντας λύσεις οι οποίες ελαχιστοποιούν την ακαταστασία ενός χώρου και δημιουργούν αρμονία στο σπίτι. Όπως στις ακόλουθες φωτογραφίες, "κλείστε" την κουζίνα σας στη ντουλάπα και κρατήστε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τα άπλυτα κουζινικά.

Kitchenette

Χρησιμοποιήστε φυσικά στοιχεία με μοντέρνο τρόπο. Η τάση HUMAN NATURE συνδυάζει καφέ, πράσινες και μπλε αποχρώσεις με βιομηχανικά υλικά, όπως μέταλλο, γυαλί και ξύλο, αλλά και τεχνητά φυτά. Κλασικά σχήματα και φόρμες βρίσκονται στο επίκεντρο μαζί με αρχιτεκτονικά στοιχεία.


Η τάση HUMAN NATURE είναι μία από τις τρεις νέες τάσεις διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων της JYSK αυτή τη σεζόν. Η  εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος Range and Design επέλεξε προσεκτικά τα προϊόντα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τάση.