Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Τραπεζάκια σαλονιού και καναπές που γίνεται κρεβάτι σε σαλόνι με τραπεζάκι σαλονιού με σερβιτόρο

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα καινούργιο τραπεζάκι σαλονιού; Το τραπεζάκι σαλονιού είναι ένα σημαντικό έπιπλο του καθιστικού, καθώς είναι το μέρος που χαλαρώνουμε, που ακουμπάμε τον πρωινό καφέ μας και που απλώνουμε τα πόδια μας, ακόμα κι αν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν συμφωνούν με αυτή τη συνήθεια. Αλλά ποιο τραπεζάκι σαλονιού πρέπει να επιλέξετε; Διαβάστε το άρθρο μας για έμπνευση και ιδέες γεμάτες στυλ.

Σκέψεις πριν αγοράσετε ένα καινούργιο τραπεζάκι σαλονιού

Πριν αγοράσετε ένα τραπεζάκι σαλονιού χρειάζεται να σκεφτείτε και να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας. Πώς χρησιμοποιείτε το καθιστικό σας; Αν τρώτε συχνά μπροστά από την τηλεόραση, τότε, ίσως χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο τραπεζάκι σαλονιού, για να βάζετε τα πιάτα σας, το φαγητό ή το αναψυκτικό. Αλλά, αν διαθέτετε ένα μικρό σαλόνι, τότε, σκεφτείτε ότι θα πρέπει να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, ώστε να κινήστε τριγύρω με ευκολία.

Τραπεζάκια σαλονιού: Υλικά & διαφορετικός σχεδιασμός

Τα τραπεζάκια σαλονιού διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα και υλικά. Κάθε υλικό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, οπότε σκεφτείτε το πριν κάνετε την αγορά σας.

  • Ξύλινα τραπεζάκια: Αγοράστε ένα ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού αν επιθυμείτε να δώσετε μια πιο παραδοσιακή, κλασική αίσθηση στο σπίτι σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα περιοριστείτε, καθώς υπάρχουν σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια.
  • Γυάλινα τραπεζάκια: Εάν ψάχνετε ένα διαχρονικό τραπεζάκι σαλονιού, μπορείτε να πάρετε ένα τραπεζάκι σαλονιού από γυαλί. Τα γυάλινα τραπεζάκια προσθέτουν μια ανάλαφρη αίσθηση στο σαλόνι σας και μπορείτε να τα καθαρίσετε εύκολα. Επιλέξτε ένα τραπεζάκι από θερμικό γυαλί για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
  • Τραπεζάκια από deco καπλαμά και μελαμίνη: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τραπέζι από deco καπλαμά και μελαμίνη. Είναι εύκολο να καθαρίσετε την επιφάνεια του, ενώ είναι ανθεκτική στις εκδορές. 
Γωνιακός καναπές με τραπεζάκι σαλονιού σε καθιστικό
Τραπέζι μέσης LISBJERG 60x107 μ/ράφι χρωματισμένη δρυς
85€/τμχ
119€ /τμχ
Κέρδος 29%
Μόνο διαδικτυακά
Καναπές με σεζλόνγκ SVALBARD ανοιχτό γκρι
625€/τμχ
799€ /τμχ
Κέρδος 22%
Μόνο διαδικτυακά

Κλασικά τραπεζάκια σαλονιού

Με ένα κλασικό τραπεζάκι για το σαλόνι δεν μπορεί τίποτα να πάει στραβά. Ένα τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού ταιριάζει στα περισσότερα σπίτια και προσφέρει αρκετό χώρο για τον απογευματινό σας καφέ. Εάν επιλέξετε ένα τραπεζάκι με ράφι θα έχετε επιπλέον χώρο για τα τηλεκοντρόλ, τα περιοδικά ή τα σουβέρ.

Μινιμαλιστικά τραπεζάκια σαλονιού

Ένα μινιμαλιστικό τραπεζάκι ταιριάζει τέλεια σε ένα σπίτι, του οποίου η διακόσμηση χαρακτηρίζεται από απλότητα, με λευκούς τοίχους και γυμνές επιφάνειες. Στο μινιμαλιστικό σπίτι δεν έχουν θέση τα διακοσμητικά και είναι πολύ σημαντικό όλα τα αντικείμενα να έχουν μια χρηστική αξία. Γι' αυτό αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμού και της φιλοσοφίας "less is more", τότε, χρειάζεστε ένα απλό και ελαφρύ τραπεζάκι σαλονιού. 

Ρετρό τραπεζάκια σαλονιού

Η δεκαετία του '60 επιστρέφει στη διακόσμηση και στα έπιπλα. Διαλέξτε ένα δροσερό τραπεζάκι σαλονιού με ρετρό στυλ και δημιουργήστε μια νοσταλγική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας. Μην παραλείψετε να ενισχύσετε την διακόσμηση του σαλονιού με διακοσμητικά μαξιλάρια βγαλμένα από μια άλλη εποχή, τουλάχιστον σχεδιαστικά.

Σετ τραπεζιών

Αν το σπίτι σας είναι μικρό, τότε, επιλέξτε ένα σετ από τραπεζάκια. Μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο όταν τον χρειάζεστε, απλά τοποθετώντας το ένα τραπεζάκι πάνω στο άλλο. Τα μικρότερα τραπεζάκια είναι πιο ελαφριά, άρα πιο εύκολα να μετακινηθούν ώστε να κάνετε χώρο όταν παίζουν τα παιδιά στο σαλόνι. Μερικά μικρά τραπέζια τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, μπορούν να δημιουργήσουν και ένα ιδιαίτερο στυλ. Τι λέτε;

Δώστε νέα πνοή στο παλιό τραπεζάκι σας 

Είστε ικανοποιημένοι με το τραπεζάκι που έχετε ήδη, το οποίο έχει το σωστό ύψος και μέγεθος, αλλά αισθάνεστε ότι χρειάζεται μια ανανέωση; Ένας εύκολος τρόπος για να του δώσετε μια νέα ζωή είναι να χρησιμοποιήσετε μερικά νέα διακοσμητικά. Ένα βάζο, ένα κηροπήγιο ή μια μοντέρνα βάση για ρεσό κεράκια μπορούν να αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση του τραπεζιού. 

Επιπλέον, θα μπορούσατε να βάψετε το τραπεζάκι που διαθέτετε ήδη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια τεχνοτροπία για να αλλάξετε την επιφάνεια του, ωστόσο, χρειάζεται να λάβετε υπόψη τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, πριν ξεκινήσετε μια τέτοια διαδικασία.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Επιλέξτε το σωστό χαλί: Ένας οδηγός

Επιλέξτε το σωστό χαλί: Ένας οδηγός