Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Γυναίκα που κοιμάται στο πλάι σε φωτεινό δωμάτιο

Τα αγαπημένα μαξιλάρια των αγοραστών

Η Berit Christiansen είναι η εξειδικευμένη Category Manager στην κατηγορία των παπλωμάτων και των μαξιλαριών και είναι η ειδική να μας απαντήσει όταν πρόκειται για θέματα ύπνου και άνεσης στον ύπνο. Η Berit συμφώνησε να μοιραστεί μαζί μας όσα ξέρει για μερικά από τα αγαπημένα της μαξιλάρια της συλλογής JYSK.

“Μου αρέσει ιδιαίτερα η ευελιξία που προσφέρουν τα μαξιλάρια των οποίων το ύψος ρυθμίζεται.” ξεκινά η Berit και συνεχίζει λέγοντας: “Όταν καθοδηγείς κάποιον να πάρει ένα νέο μαξιλάρι μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο να προτείνεις κάποιο ύψος ή μέγεθος, καθώς οι προσωπικές προτιμήσεις είναι πολύ σημαντικές. Ωστόσο, με ένα ειδικό μαξιλάρι, του οποίου το ύψος ρυθμίζεται, μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικά μεγέθη και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.”

Με άλλα λόγια: Υπάρχουν πολλοί κανόνες και οδηγοί σχετικά με το κατάλληλο μέγεθος και ύψος του μαξιλαριού, αλλά τελικά μόνο εκείνος που θα το χρησιμοποιήσει μπορεί να αποφασίσει ποιο είναι το σωστό για εκείνον. Αναρωτιόμαστε λοιπόν μήπως δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.

Η Berit μας έλυσε την απορία: “Εάν κοιμάστε κυρίως στο πλάι, μάλλον χρειάζεστε ένα μαξιλάρι που το πάχος του να είναι όση η απόσταση από το αυτί σας μέχρι την άκρη του ώμου σας. Αν κοιμάστε κυρίως ανάσκελα, τότε, μάλλον χρειάζεστε ένα πιο χαμηλό μαξιλάρι. Αλλά με ένα μαξιλάρι με ρυθμιζόμενο ύψος, μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του μέχρι να σας ταιριάζει.”

Και συνεχίζει η Berit εξηγώντας πώς να φτάσουμε στο επιθυμητό ύψος του μαξιλαριού:

“Είναι εύκολο να διαμορφώσετε το σχήμα του μαξιλαριού ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Απλά ανοίγετε το φερμουάρ και αφαιρείτε μέρος του γεμίσματος. Κατόπιν κλείνετε ξανά το μαξιλάρι και το δοκιμάζετε για μερικά βράδια. Προσωπικά συνιστώ ότι χρειάζεται να κοιμηθείτε στο μαξιλάρι τουλάχιστον μια εβδομάδα για να βεβαιωθείτε ότι είναι το κατάλληλο για εσάς. Το μαξιλάρι της συλλογής μας LYNGEN είναι ένα τέλειο δείγμα που θα συνιστούσα.”

Μαξιλάρι με φερμουάρ, το οποίο είναι ανοιχτό για να αφαιρεθεί μέρος του γεμίσματος


Εάν ξυπνήσετε με πόνο στον αυχένα μετά από μερικές μέρες, τότε, ίσως να είναι ένα δείγμα ότι είτε αφαιρέσατε αρκετό, είτε λίγο γέμισμα. Είναι εύκολο να το διορθώσετε:

“Εάν αισθάνεστε το μαξιλάρι πολύ χαμηλό, τότε, βάλτε ξανά μέρος του γεμίσματος, και αντίστροφα – εάν το αισθάνεστε πολύ ψηλό, αφαιρέστε κι άλλο. Όταν θα έχει περάσει μια εβδομάδα κατά την οποία θα κοιμάστε στη βέλτιστη θέση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γέμισμα για κάτι άλλο ή να το πετάξετε, και να απολαύσετε τον ύπνο σας,” μας λέει η Berit.

Ρυθμιζόμενα ανατομικά μαξιλάρια

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τα ανατομικά μαξιλάρια, που ακολουθούν το σχήμα του αυχένα. Η Berit μας επεσήμανε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός ανατομικού μαξιλαριού: “Ένα ανατομικό μαξιλάρι είναι ψηλότερο στα άκρα από ότι στο κέντρο του. Και συνήθως δεν έχει το ίδιο ύψος και από τις δύο μεριές, οπότε μπορείτε να το γυρίσετε στη μεριά που σας ταιριάζει καλύτερα. Το ανατομικό μαξιλάρι SOGN, από τη συλλογή προϊόντων WELLPUR, μπορεί να ρυθμιστεί περαιτέρω. Περιλαμβάνει 3 στρώσεις που μπορούν να αφαιρεθούν ανεξάρτητα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το φέρετε στα μέτρα σας,” μας λέει χαμογελώντας.

Ανατομικό μαξιλάρι με ρυθμιζόμενο ύψος


Στη JYSK, είναι εύκολο να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε ένα προϊόν αν αλλάξετε γνώμη. Έχετε τη δυνατότητα για απεριόριστες επιστροφές, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, και μπορείτε, ακόμα, να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε διαδικτυακά σε κάποιο κατάστημά μας.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολιτική επιστροφών

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα

Οδηγός: Πώς να καθαρίσετε ένα στρώμα

Οδηγός: Πώς να καθαρίσετε ένα στρώμα

Ανιχνευτής ύπνου – τα υπέρ και τα κατά

Ανιχνευτής ύπνου – τα υπέρ και τα κατά

Δροσερά προϊόντα ύπνου και συμβουλές

Δροσερά προϊόντα ύπνου και συμβουλές