Ανατομικά μαξιλάρια ύπνου αφρού μνήμης

Τα ανατομικά μαξιλάρια ύπνου από memory foam, που θα βρείτε στη JYSK, προσαρμόζονται ακριβώς στο περίγραμμα του κεφαλιού και του αυχένα σας. Λαμβάνουν ακριβώς το σχήμα του αυχένα, απορροφούν την πίεση που ασκείται και επιτρέπουν τόσο στον αυχένα, όσο και στους ώμους να αναπαυθούν σε φυσική, κατάλληλη θέση. Επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, είτε προτιμάτε ένα ψηλό μαξιλάρι, είτε ένα χαμηλό, είτε ένα με ανατομική καμπύλη.
Στη συλλογή μας διαθέτουμε μαξιλάρια με θρυμματισμένο αφρό μνήμης, στα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος τους, αφαιρώντας μέρος του γεμίσματός τους. Ακόμα, θα βρείτε μαξιλάρια AIR αφρού μνήμης, ο οποίος προσφέρει ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα δροσιάς.
Για τέλειο ύπνο, συνδυάστε τα με ανατομικά στρώματα αφρού μνήμης, τα οποία έχουν φτιαχτεί για να σας "αγκαλιάσουν"!

Αντιαλλεργικά μαξιλάρια ύπνου

Υποφέρετε από αλλεργίες; Τότε, ανακαλύψτε τα αντιαλλεργικά μαξιλάρια από memory foam. Τα οικιακά ακάρεα της σκόνης δεν μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σε υλικά όπως ο αφρός μνήμης και έτσι έχετε ένα καθαρότερο περιβάλλον ύπνου. Επιπρόσθετα, τα καλύμματα των μαξιλαριών αφαιρούνται και πλένονται. 

Ειδικά μαξιλάρια αυχένα, πλάτης & ταξιδίου

Κάνετε καθιστική εργασία; Θυμηθείτε ότι οι μυοσκελετικοί πόνοι ξεκινούν από τη λάθος στάση του σώματος και τη στατική θέση, καθώς με τα χρόνια δημιουργούνται βραχύνσεις στους μυς. Αρχικά, μην ξεχνάτε να σηκώνεστε από το γραφείο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να ενεργοποιείτε τους μυς. Όμως, χρειάζεται όταν κάθεστε το σώμα σας να βρίσκεται σε αναπαυτική θέση. Για το λόγο αυτό, επιλέξτε την κατάλληλη καρέκλα γραφείου, φροντίζοντας να έχει το κατάλληλο ύψος ώστε να μην κρέμονται τα πόδια σας, και ενισχύστε την περιοχή της πλάτης και του αυχένα με ειδικά μαξιλάρια από αφρό μνήμης, για να μειώσετε την ένταση και τις πιέσεις που δέχονται από τον κορμό ή το κεφάλι.
Τα μαξιλάρια αυτά ενδείκνυνται για τοποθέτηση και στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι προμηθευτείτε μαξιλάρια αυχένα, πλάτης ή ταξιδίου, και απολαύστε τις ώρες του ταξιδιού, αφήνοντας το μαξιλάρι να απορροφήσει τους κραδασμούς. Φτάστε στον προορισμό σας ξεκούραστοι