Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Τι δεν πρέπει να λείπει από το home office σας

Τα 5 must have για το γραφείο στο σπίτι

Το home office είναι πλέον βασικό σημείο στα περισσότερα σπίτια. Κάποιοι από εμάς μπορεί να διαθέτουν ένα ολόκληρο δωμάτιο για το home office, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να διαθέσουν χώρο από το υπνοδωμάτιο, το χωλ ή το σαλόνι. Οι επιλογές όταν σχεδιάζετε το γραφείο στο σπίτι σας είναι αμέτρητες. Συγκεντρώσαμε 5 απαραίτητα στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από το home office σας, αν θέλετε να είναι πρακτικό και ταυτόχρονα ελκυστικό.

1. Καθίστε στο γραφείο σας αναπαυτικά

 Όταν πρόκειται να επιλέξετε καρέκλα γραφείου, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πόσο χρόνο θα περνάτε καθισμένοι. Εάν πρόκειται για ώρες, τότε, πρέπει να επιλέξετε μία αναπαυτική καρέκλα. Επιλέξτε μια άνετη και κομψή καρέκλα γραφείου με εργονομική υποστήριξη για την πλάτη σας. Βεβαιωθείτε ότι θα μπορείτε να ρυθμίζετε το ύψος, την πλάτη και τους βραχίονες, ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Εάν το γραφείο σας βρίσκεται σε ορατό σημείο στο σπίτι, τότε, ίσως πρέπει να σκεφτείτε για μια μοντέρνα καρέκλα η οποία θα ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Στη συλλογή μας θα βρείτε πολλές καρέκλες γραφείου κομψές και αναπαυτικές. Μην παραλείψετε να προσθέσετε ένα προστατευτικό δαπέδου κάτω από την καρέκλα σας, ώστε να μην καταστρέψετε το πάτωμα ή το χαλί με τα ροδάκια της καρέκλας.

2. Το γραφείο σας για το home office

Το home office σας προϋποθέτει ένα κομψό γραφείο, το οποίο να θέτει τις γραμμές για ολόκληρη τη διαμόρφωση και τη διακόσμηση του γραφείου σας. Ιδανικά θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρακτικό και όμορφο γραφείο, το οποίο θα σας εμπνέει.

Τα μικρά γραφεία είναι ιδανικά όταν διαθέτουμε περιορισμένο χώρο και για όσους περνούν λίγες ώρες σε αυτό. Ενώ, μια μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας είναι ιδανική για όσους χρειάζονται χώρο, ενδεχομένως για τον υπολογιστή και μία επιπλέον οθόνη ή την γραφική ύλη. Επιλέξτε το γραφείο σας με γνώμονα τις ανάγκες σας και τον χώρο που θα το τοποθετήσετε.

3. Αποθήκευση γραφείου

Θυμηθείτε ότι είναι καλό να έχετε ή να προσθέσετε ένα έπιπλο για την αποθήκευση των έντυπων αρχείων σας, της γραφικής ύλης και όσων θεωρείτε απαραίτητα για την εργασία σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα γραφείο με ενσωματωμένα συρτάρια ή ντουλάπι, είτε να προσθέσετε μια βιβλιοθήκη, κάποιο ένθετο ντουλάπι, μια συρταριέρα ή μερικά ράφια.

Μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά σε ένα ανοιχτό έπιπλο προσθέτοντας διακοσμητικά, ή να απαλλαγείτε από την ακαταστασία κρύβοντας τα μικρά αντικείμενα σε μια κλειστή συρταριέρα. Η επιλογή είναι δική σας.

Γραφείο με συρταριέρα

4. Ένας κάδος απορριμμάτων με διακοσμητική χροιά

Ένα γραφείο χωρίς καλάθι απορριμμάτων μπορεί να αποδειχθεί ελλιπές. Δεν είναι απαραίτητο να το χρειάζεστε, μπορεί να είναι απλά στοιχείο της διακόσμησης και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να λείπει.

Άλλωστε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για άλλους λόγους, πέρα από το να πετάτε τα απορρίμματά σας. Μπορείτε να στοιβάξετε περιοδικά, χαρτιά ζωγραφικής ή περιτυλίγματος και άλλα χρήσιμα υλικά που δεν χρειάζεται να πιάνουν χώρο στην επιφάνεια του γραφείου σας. Γι' αυτό αντί για κάδο μπορείτε να επιλέξετε ένα διακοσμητικό ψάθινο καλάθι.

5. Βεβαιωθείτε ότι το φως επαρκεί

Όταν εργάζεστε βεβαιωθείτε ότι έχετε καλό φωτισμό. Καθώς το φως της ημέρας ελαττώνεται σταδιακά όσο δύει ο ήλιος ή για εσάς που χρειάζεστε επιπλέον φως για να εστιάσετε σε κάποια λεπτομέρεια, θυμηθείτε να έχετε το βέλτιστο φωτισμό, είτε με κάποιο επιτραπέζιο φωτιστικό ή με κάποια λάμπα. Και στην περίπτωση του φωτισμού, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο το οποίο να συνδυάζει στυλ και χρησιμότητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή