Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΑ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ*

STÖTEN - Καταφύγιο σε Χιονοδρομικό Κέντρο

STÖTEN - Καταφύγιο σε Χιονοδρομικό Κέντρο

Ημερομηνία:

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η JYSK προσφέρει στους σκιέρ έναν καλό ύπνο

Όταν το Stöten, δημοφιλές θέρετρο για σκι, κατασκεύασε και ανακαίνισε τους ξενώνες του για τη χειμερινή σεζόν 2018/19, όλα τα δωμάτια επιπλώθηκαν με κρεβάτια, στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και ανωστρώματα από τη JYSK.   

Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με έναν καλό ύπνο μετά από μία ολόκληρη μέρα στις πίστες του σκι. Και αυτό ακριβώς είναι αυτό που θα πρέπει να περιμένουν οι επισκέπτες στο Stöten, μετά από την κατασκευή νέων ξενώνων και την ανακαίνιση των χώρων φιλοξενίας που υπήρχαν ήδη. Όλα τα δωμάτια έχουν εξοπλιστεί με κρεβάτια, στρώματα, παπλώματα και μαξιλάρια από τη JYSK, συμπεριλαμβανομένου και του χώρου φιλοξενίας του προσωπικού.   

“Πραγματοποιούμε τις αγορές μας μέσω του τμήματος εταιρικών πελατών της JYSK συστηματικά εδώ και καιρό. Οι τιμές είναι πολύ καλές, η εταιρεία ανταποκρίνεται σε αιτήματα και διαχειρίζεται τις παραγγελίες πολύ γρήγορα”, λέει ο Marcus Jarhäll, Building Manager στο Stöten. “Ήταν, συνεπώς, μία εύκολη επιλογή να παραγγείλουμε από τη JYSK”. 

Τονίζει ότι η JYSK είναι εξυπηρετική με κάθε τρόπο. Όταν, κάποια στιγμή, αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μεταφορική εταιρεία, η JYSK ανέλαβε αμέσως και βοήθησε με την κατάσταση.    

Αγορές:
140 κρεβάτια
130 στρώματα
1000+ παπλώματα/μαξιλάρια και ανωστρώματα