Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*

Singles' Day

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στις Singles' Days

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Σχετικά με τη JYSK, Έμπνευση

Ίσως ήδη γνωρίζετε τι είναι Black Friday και Cyber Monday – είναι από τις ημέρες με τη μεγαλύτερη αγοραστική κίνηση του χρόνου. Η Black Friday ξεκινά με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές και η Cyber Monday μεταφέρει τις αγορές online. Αλλά με τη Singles' Day μπορείτε να πάρετε ένα προβάδισμα στο στίβο των αγορών ήδη από τις 11 Νοεμβρίου.
 

Η Singles' Day βρίσκει τις ρίζες της στην Κίνα

Η Singles' Day είδε το φως των ημερών για πρώτη φορά στην Κίνα τη δεκαετία του 1990. Τέσσερις φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Nanjing ξεκίνησαν να γιορτάζουν το γεγονός ότι ήταν ελεύθεροι, σαν απάντηση στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου τα ζευγάρια γιορτάζουν την αγάπη τους σε όλο τον κόσμο. Στη Singles' Day, οι αδέσμευτοι συναντιούνται σε πάρτυ και εκδηλώσεις. Επιπλέον, η μέρα έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες ημέρες για αγορές παγκοσμίως – τόσο διαδικτυακά όσο και στα φυσικά καταστήματα. Ακριβώς όπως τα ζευγάρια αγοράζουν δώρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι κι εσείς μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας τα πράγματα που θέλατε πάντα στη Single's Day – και μάλιστα συχνά αυτά διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αυτή την ημέρα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας – είτε είστε ελεύθερος είτε βρίσκεστε σε σχέση.
 

Η Singles' Day στη JYSK

Μπορείτε να ανακαλύψετε εξαιρετικές προσφορές και στη JYSK στη Singles' Day. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς ο εορτασμός της Singles' Day θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 11 Νοεμβρίου για να ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 14 Νοεμβρίου, με απίστευτες προσφορές. Μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε ποια προϊόντα θα βρίσκονται σε μοναδικές προσφορές.

Άτομο που πραγματοποιεί online αγορές
 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Singles' Day

Η Singles' Day αρχικά γιορταζόταν μόνο από νεαρούς άνδρες, και ονομαζόταν "Bachelors' Day", αλλά πλέον έχει εξελιχθεί σε γιορτή τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Ο εορτασμός της πραγματοποιείται ετήσια στις 11 Νοεμβρίου καθώς ο αριθμός ένα εμφανίζεται τέσσερις φορές (11/11) – αναπαριστώντας έτσι τους τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου στο Nanjing. Και σιγά–σιγά εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.