Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Σαλόνι με γκρι γωνιακό καναπέ και διακοσμητικά μαξιλάρια σε πορτοκαλί, πράσινο και μπεζ χρώμα

Πώς να διακοσμήσετε ένα σπίτι που θα σας βοηθά να γεμίσετε τις μπαταρίες σας

Το σπίτι σας πρέπει να μοιάζει και λίγο με καταφύγιο - ένα μέρος που αισθάνεστε χαλαροί και ασφαλείς. Αλλά πώς γίνεται να θέσουμε τα θεμέλια για μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι; Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας δείξουμε πώς η εσωτερική διακόσμηση μπορεί να είναι πηγή ηρεμίας και αγχολυτική. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ήρεμο σκηνικό για την καθημερινότητά σας.

Εστιάστε σε αυτό που σας χαλαρώνει

Για να δημιουργήσετε μια μικρή όαση στο σπίτι σας χρειάζεται να σκεφτείτε τι σας επιτρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Θεωρούμε ότι μια καλή ιδέα είναι να διατηρούμε τους χρωματισμούς του σπιτιού ουδέτερους. Διατηρήστε τους τοίχους και τα έπιπλα σε αποχρώσεις του λευκού, του γκρι, του καφέ και σε γήινες αποχρώσεις.

Γκρι καναπές με διακοσμητικά μαξιλάρια σε πράσινο χρώμα και φλοράλ σχέδιο


Στη συνέχεια συνδυάστε τα με υφασμάτινα είδη με χρώματα ή με ένα ψάθινο καλάθι με μερικές πολύχρωμες λεπτομέρειες, όπως το καλάθι DAHL.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς τα χαλιά, τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια προσθέτουν hygge στο σπίτι σας

Ψάθινο καλάθι με πορτοκαλι, μαύρες και λευκές λεπτομέρειες


Το ντουλάπι τοίχου MALLING είναι ένα τέλειο δείγμα ενός ουδέτερου επίπλου, στο οποίο μπορείτε να βάλετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Τοποθετήστε τα αντικείμενα εκείνα που όταν τα βλέπετε σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Λευκό ντουλάπι τοίχου με γυάλινο πορτάκι, ιδανικό για να φαίνονται τα διακοσμητικά


Έχοντας τά στο οπτικό σας πεδίο, θα έχετε την τάση να τα χρησιμοποιήσετε περισσότερο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε σας υπενθυμίζει να κάνετε ένα διάλειμμα: το ημερολόγιο σας, φωτογραφίες που σας εμπνέουν, είδη πλεξίματος, αρωματικά κεριά ή βιβλία. 

Διακοσμήστε με ζεστά διακοσμητικά το σαλόνι σας

Το σαλόνι είναι η καρδιά του σπιτιού, ένα μέρος χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης με τους αγαπημένους σας. Πρέπει να είναι ένα μέρος όπου θα είναι εύκολο να μαζευτείτε, οπότε βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος για όλους προσθέτοντας έναν μεγάλο, ευρύχωρο καναπέ ή πολλά καθίσματα.


Αλλά, θυμηθείτε να δημιουργήσετε μικρές γωνιές όασης, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε μερικά λεπτά μόνοι σας. Μια προφανής επιλογή είναι μια πολυθρόνα, αλλά μπορεί και ένα μικρό σκαμπό ή ένα πουφ να είναι εξίσου υπέροχα.

Πουφ σε υπόλευκο χρώμα με πράσινο ριχτάρι και γκρι σκαμπό με βιβλία και κούπα
Ριχτάρι KARVE 130x170 πράσινο
15€/τμχ
19,99€ /τμχ
Κέρδος 25%


Οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να είναι αρκετές για να μετατρέψουν το σπίτι σας από βαρετό σε χαρούμενο και άνετο. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που είναι ζωτικής σημασίας.


Γεμίστε το σαλόνι σας με απαλά υφασμάτινα είδη, όπως το κουβερλί VALMUE, και κάντε τον καναπέ σας ακόμα πιο ελκυστικό προσθέτοντας πολλά χρωματιστά μαξιλάρια.

Τρία διακοσμητικά μαξιλάρια το ένα πάνω στο άλλο. Ένα με φλοράλ σχέδιο, ένα πράσινο με σουέντ υφή και ένα σε απαλό μωβ χρώμα


Ανακαλύψτε το προσωπικό σας στυλ σε αυτόν τον οδηγό

Κάντε ένα διάλειμμα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Όλοι αξίζουμε ένα διάλειμμα από τη φασαρία της καθημερινότητας. Για μερικούς αυτό σημαίνει λίγο χρόνο με τον εαυτό τους, ενώ για άλλους σημαίνει το να είναι με φίλους και με την οικογένεια.


Δημιουργήστε ένα ζεστό σκηνικό με μια κούπα ζεστού καφέ ή ένα τσάι και μερικά από τα αγαπημένα σας σνακ. Σερβίρετε στην όμορφη τσαγιέρα GAUTE και απολαύστε τα στις κούπες HALFDAN. Χρησιμοποιήστε τον διακοσμητικό δίσκο σερβιρίσματος GERNER και γεμίστε τα μπολ SIMON με νόστιμες λιχουδιές. 


Χαλαρώστε στον καναπέ με ένα ριχτάρι ή κάτω από ένα κουβερτάκι και απολαύστε την ανάγνωση ενός βιβλίου, ένα podcast, μια τηλεοπτική σειρά ή έναν ευεργετικό υπνάκο.


Όταν βρίσκεστε στο αεροπλάνο, οι οδηγίες που δίνονται είναι ότι πρέπει πρώτα να βάλετε τη δική σας μάσκα, πριν βοηθήσετε άλλους. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταφορικά για όλες τις πτυχές της ζωής. Χρειάζεται να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, πριν να είστε σε θέση να περιποιηθείτε τους άλλους. Γι' αυτό, δημιουργήστε ένα σπίτι που σας βοηθά να χαλαρώσετε και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG