Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Βαμβακερές πετσέτες μπάνιου και άλλα αξεσουάρ μπάνιου πάνω σε παγκάκι & ένα γυάλινο σετ μπάνιου σε γκρι χρώμα

Νέα συλλογή "Nordic Μπάνιο" εμπνευσμένη από τη φύση

Δύο φορές το χρόνο ο Laurence Muller, ο εξειδικευμένος Category Manager μας για προϊόντα όπως: πετσέτες μπάνιου, πατάκια μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου και αξεσουάρ εξοπλισμού μπάνιου, συνθέτει μια συλλογή από μοντέρνα, ταιριαστά προϊόντα για να σας εμπνεύσει. Η συλλογή ονομάζεται "Nordic Μπάνιο", και βρίσκεται ήδη στα καταστήματά μας.

“Τα υπέροχα χρώματα των πετσετών SEGERSTA είναι η βάση της νέας συλλογής μας,” μας λέει ο Laurence. “Οι πετσέτες μπάνιου SEGERSTA είναι υψηλής ποιότητας βαμβακερές πετσέτες από βαμμένα νήματα, παράγονται στην Πορτογαλία, και διατίθενται σε ριγέ σχέδιο με διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου, του γκρι και του μπλε. Η συνολική αίσθηση που αποδίδουν είναι ηρεμίας και κομψότητας με σαφείς αναφορές στη φύση.”

Βαμβακερές πετσέτες μπάνιου και άλλα αξεσουάρ μπάνιου πάνω σε πάγκο
Πετσέτα χεριών SEGERSTA 50x100 μπλε KRONBORG
6€/τμχ
11,99€ /τμχ
Κέρδος 50%
gold


“Όλοι έχουμε ανάγκη κάποιες φορές να κάνουμε μια παύση και η φύση είναι ο τέλειος προορισμός. Επιπρόσθετα, ενεργούμε υπεύθυνα και με σεβασμό προς τους φυσικούς μας πόρους. Με αυτή τη συλλογή θέλουμε να σας διευκολύνουμε να μετατρέψετε το μπάνιο σε ένα φυσικό καταφύγιο, όπου θα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αισθανθείτε υπέροχα υπεύθυνοι. Η συλλογή μας χαρακτηρίζεται από πιο φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι και ξύλο. Με μπλε και πράσινες αποχρώσεις, με φυσικούς τόνους και οργανικά σχήματα, όπως στρογγυλεμένες γωνίες και κρόσια, δεν είναι δύσκολο να διακρίνετε ένα Σκανδιναβικό τοπίο,” μας λέει Laurence.  

Σετ μπάνιου με δοχείο υγρού σαπουνιού, θήκη οδοντόβουρτσας και αποθηκευτικό δοχείο από γυαλί σε γκρι χρώμα δίπλα από νιπτήρα


Έμπνευση για το μπάνιο με πράσινο προφίλ

Η φύση παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη συλλογή και η υπευθυνότητα είναι σαν μια κόκκινη κλωστή που τη διαπερνά. Οι πετσέτες μπάνιου SEGERSTA είναι κατασκευασμένες από 30% ανακυκλωμένο βαμβάκι και 70% βαμβάκι. Τα πατάκια μπάνιου NOLVIK φέρουν την ετικέτα GRS και είναι κατασκευασμένα από 55% ανακυκλωμένο πολυεστέρα και 45% βαμβάκι.

Ακόμα μια νέα προσθήκη στη συλλογή μας αποτελεί το αρωματικό λαδάκι LINDOME με άρωμα lemon grass ή βανίλια. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 θα διαθέτουμε στη συλλογή μας αρωματικά λάδια που παράγονται στην Ευρώπη - σε αυτήν την περίπτωση στη Γερμανία. Όταν τα προϊόντα μας χρειάζονται μικρότερο χρόνο διανομής, μειώνουμε το αποτύπωμα άνθρακα.

Νεσεσέρ σε σκούρο μπλε χρώμα και αρωματικό λάδι μπροστά από καθρέφτη μπάνιου


Πρόσφατα ανακοινώσαμε ότι σταματάμε τις πλαστικές συσκευασίες για τα κλινοσκεπάσματα και τα σεντόνια, και το ίδιο ισχύει και για τις κουρτίνες μπάνιου, όπου οι πλαστικές συσκευασίες αντικαταστάθηκαν από μια διακοσμητική χάρτινη ταινία με πιστοποίηση FSC®. Αυτή η νέα πρωτοβουλία σώζει το περιβάλλον από 1 εκατομμύριο πλαστικές σακούλες, οπότε η ARVIKA που είναι μέρος της συλλογής Nordic Μπάνιο είναι μια επιλογή που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε καλά. 

Πιγκάλ και κάδος πεντάλ τουαλέτας μπροστά από κουρτίνα μπάνιου


 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας