Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Καθιστικό με μεγάλο καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού & βιβλιοθήκες στο φόντοLiving room with a large sofa, a coffee table and bookcases in the background

Μεγάλοι καναπέδες για όλη την οικογένεια

Η δυνατότητα να μαζευόμαστε με τους αγαπημένους μας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Αλλά, όταν έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε, ας είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορούμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η σειρά καναπέδων μας AARHUS είναι ιδανική τόσο για μικρές, όσο και μεγάλες συγκεντρώσεις. Ο γωνιακός καναπές με σεζλόνγκ σε σχήμα-U, διαθέτει αρκετές θέσεις και μπορεί να χωρέσει τουλάχιστον 6 άτομα, αλλά αν είναι πολύ μεγάλος για το καθιστικό σας, τότε, μπορείτε να επιλέξετε τον τριθέσιο καναπέ της σειράς ή τον τριθέσιο με σεζλόνγκ.  

Καθιστικό με μεγάλο γωνιακό καναπέ σε ανοιχτό γκρι χρώμα με σεζλόνγκ & τραπεζάκι σαλονιού


Τα αφαιρούμενα μαξιλάρια πλάτης, από θρυμματισμένο αφρό, είναι εξαιρετικά άνετα και δίνουν στον καναπέ μια κομψή εμφάνιση. Ο υψηλής ποιότητας αφρός αποτελεί εγγύηση για εσάς ότι θα απολαμβάνετε ένα υπέροχο και άνετο μέρος για να κάθεστε για χρόνια. Τα μαξιλάρια στο κάθισμα είναι επίσης αφαιρούμενα και έχουν συμπαγή πυρήνα αφρού. Μέσα στα μαξιλάρια θα βρείτε ένα παχύ στρώμα αφρού, ο οποίος δεν χάνει το σχήμα του με τη χρήση.

Τόσο η άνεση του καναπέ, όσο και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένος, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ωραία, καθώς είναι κατασκευασμένος από ξύλο που φέρει την πιστοποίηση FSC (FSC® N001715) και φέρει ακόμα την πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Οι καναπέδες διατίθενται σε ανοιχτό και σκούρο γκρι χρώμα και σε διαστάσεις: 3 θέσεων, 2 θέσεων με σεζλόνγκ, 3 θέσεων με σεζλόνγκ και γωνιακός σε σχήμα-U. Μπορείτε, ακόμα, να επιλέξετε σε ποια γωνία θα είναι η σεζλόνγκ, δεξιά ή αριστερά. Ρίξτε μια ματιά στο καθιστικό σας και σκεφτείτε σε ποια μεριά θα εξυπηρετούσε καλύτερα να είναι η γωνία του καναπέ.

Γωνιακός καναπές με σεζλόνγκ στα δεξιά, σε σκούρο γκρι χρώμα


- μήπως θα βόλευε περισσότερο να έχετε τη σεζλόνγκ στην αριστερή μεριά.

Γωνιακός καναπές με σεζλόνγκ στα αριστερά, σε ανοιχτό γκρι χρώμα


Το μεγαλύτερο μοντέλο, σε σχήμα-U με σεζλόνγκ και στα δύο άκρα, διαθέτει στο κέντρο αρκετό χώρο για το τραπεζάκι του σαλονιού. Επιλέξτε ένα σε οβάλ σχήμα ή μακρόστενο, ώστε να έχουν αρκετό χώρο οι καλεσμένοι σας για να κινούνται.


Προσθέστε διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια σε συναφή χρώματα ή συμπληρωματικά για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα εμφάνιση στο σαλόνι σας.  

Καναπές με γκρι ύφασμα & τραπεζάκι σαλονιού
Τραπέζι μέσης PANDRUP 70x110 λευκό/χρυσό
100€/τμχ
129€ /τμχ
Κέρδος 22%
Μόνο διαδικτυακά


 


Δείτε ακόμα τη συλλογή καναπέδων SVALBARD.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ