Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Καθιστικό με γκρι καναπέ με διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ, τραπεζάκια σαλονιού και πολυθρόνες σε σοφίτα

Φοιτητικό σπίτι και όσα θα χρειαστείτε

Μετά από τόσα χρόνια στα θρανία, στέκεστε μπροστά από τον πίνακα των αποτελεσμάτων ή απλά ελέγχετε τις βάσεις των σχολών στο διαδίκτυο για να δείτε σε ποια σχολή περάσατε. Κάπου εδώ να παραδεχθούμε ότι οι γονείς σας το έχουν δει ήδη, οπότε μπορείτε απλά να τους ρωτήσετε. 

Είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή; Αισθάνεστε ανυπομονησία για να ξεκινήσετε τη φοιτητική ζωή σας; Και για να είμαστε σαφείς "φοιτητική ζωή" δεν σημαίνει απλά φεύγω από το σχολείο και πηγαίνω στο πανεπιστήμιο, μπορεί να σημαίνει πολλά ακόμα πράγματα, αλλά και συναισθήματα. Επιγραμματικά θα αναφέρουμε ότι ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη, μακριά από τη θαλπωρή του πατρικού σας, ίσως αφήσετε φίλους πίσω, ίσως χρειαστεί να μάθετε να μαγειρεύετε και είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε για τον εαυτό σας πράγματα που αγνοούσατε. Μπορείτε να το ονομάσετε και "ενηλικίωση".

Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο νέο σας αυτό ξεκίνημα να δημιουργήσετε το τέλειο φοιτητικό σπίτι, με οικονομικές λύσεις και μοντέρνες προτάσεις!

Καλέστε τους φίλους σας

Είτε περάσατε σε άλλη πόλη, είτε αποφασίσετε να μείνετε μόνοι σας, είτε μείνετε με τους γονείς σας, φροντίστε να δημιουργήσετε το τέλειο μέρος για να καλείτε τους φίλους σας. Ένας άνετος καναπές, μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια και ένα αφράτο χαλί θα δώσουν στο χώρο μια cozy αίσθηση.

Επιλέξτε έναν μοντέρνο καναπέ-κρεβάτι, όπως τον PARADIS, γιατί όπως θα διαπιστώσετε οι φοιτητές συχνά μένουν, ή μήπως να πούμε καλύτερα "ξεμένουν", τα βράδια σε φιλικά σπίτια.

Μια μικρή τραπεζαρία είναι ιδανική

Συνήθως τα φοιτητικά σπίτια είναι μικρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε στο τραπέζι όπως έχετε συνηθίσει, ή όπως η μανούλα έχει αποδώσει τέλεια στη φράση: "σήκω να φας σαν άνθρωπος". 

Ναι, μπορείτε να φάτε πλέον παντού! Αλλά αν θέλετε ένα τραπέζι για όταν έρχονται οι δικοί σας να σας επισκεφτούν ή για κάποια ιδιαίτερη βραδιά, τότε, ένα μοντέρνο, στρογγυλό τραπέζι αποτελεί την τέλεια επιλογή. Προσθέστε όσες καρέκλες κρίνετε απαραίτητες, αλλά θυμηθείτε ότι οι καρέκλες είναι πάντα χρήσιμες.

Σίγουρα θα χρειαστείτε ένα γραφείο

Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να συνεχίσετε να διαβάζετε τα επόμενα χρόνια, αλλά κάντε το με στυλ. Επιλέξτε ένα πρακτικό γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για να διαβάζετε, όσο και για να τρώτε ή να διορθώνετε το μακιγιάζ σας. Άλλωστε το φωτιστικά γραφείου έχουν πιο έντονο φως.


Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ένα γραφείο με μεγαλύτερη επιφάνεια, αν σας το επιτρέπει ο χώρος, ή ένα gaming γραφείο αν σκοπεύετε να συνεχίσετε τις ατελείωτες ώρες gaming.  

Στυλ και στον ύπνο

Ένα κρεβάτι με υφασμάτινη ταπετσαρία σε μπεζ χρώμα είναι ο ορισμός του Σκανδιναβικού σχεδιασμού. Συνδυάστε το με ένα στρώμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και προσθέστε υπέροχα σεντόνια και σετ παπλωματοθήκης για να προσθέσετε χρώμα στο δωμάτιο. Είναι η στιγμή να αφήσετε το εφηβικό σας κρεβάτι, για ένα μοντέρνο διπλό κρεβάτι.

Διπλό κρεβάτι με κεφαλάρι σε μπεζ ύφασμα

Η JYSK διαθέτει καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και επεκτείνεται διαρκώς. Έτσι, δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα έπιπλα από την πόλη σας σε κάποια άλλη, απλά επισκεφθείτε το κατάστημα JYSK που θα βρείτε στην πόλη και πραγματοποιήστε τις αγορές σας, μειώνοντας έτσι το κόστος μεταφοράς. Βρείτε εδώ τα καταστήματά μας.

Επίσης, καθώς η επίπλωση ενός νέου σπιτιού μπορεί να ξεπεράσει το προβλεπόμενο budget, θυμηθείτε ότι στα καταστήματά μας σας δίνετε η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με το πρόγραμμα άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικών καρτών. Διαβάστε τι ισχύει εδώ

Φτιάξτε το φοιτητικό σπίτι των ονείρων σας με έπιπλα και είδη Σκανδιναβικού σχεδιασμού από τη JYSK.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς