Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Καθιστικό με διακόσμηση σε χρώματα του Halloween και του φθινοπώρου

Ετοιμάστε το σπίτι σας για το Halloween

Το Halloween είναι εδώ! Και παρότι είναι ένα event που γιορτάζεται κυρίως στη Βόρεια Αμερική με πάρτυ μεταμφιεσμένων και το γνωστό "trick or treat" από τη δεκαετία του '50, έχει ήδη κάνει την είσοδό του σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα έχουμε αρχίσει δειλά-δειλά να αντιλαμβανόμαστε ότι ο εορτασμός του Halloween είναι ακόμα μια ευκαιρία να δούμε τους φίλους μας και τους συγγενείς μας, να δημιουργήσουμε στο σπίτι μοναδικές διακοσμήσεις, να ανάψουμε κεράκια και να χαρίσουμε στους εαυτούς μας λίγο ποιοτικό χρόνο. Ανάψτε ένα κεράκι ρεσό και τοποθετήστε το στη βάση ρεσό JOEL, συνδυάστε το με τα φωτάκια σε γιρλάντα ROLAND και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα.


Η διακόσμηση για το Halloween μπορεί να κρατήσει όλο το φθινόπωρο

Το Halloween γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου και δεν χρειάζεται απαραίτητα να διακοσμήσετε όλο το σπίτι με αράχνες, ιστούς ή άλλα τρομακτικά διακοσμητικά. Αντίθετα, μπορείτε να το "ντύσετε" για "Halloween hygge". Η χρωματική παλέτα του Halloween κυμαίνεται σε αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί – χρώματα τα οποία είναι ιδιαίτερα "φθινοπωρινά" και κάνουν την εμφάνισή τους μαζί με τα φύλλα που πέφτουν από τις αρχές του φθινοπώρου. Ευτυχώς, αυτά τα χρώματα μπορούν να δώσουν στο χώρο ζεστασιά και να δημιουργήσουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για να περνάτε αμέτρητες ώρες hygge. Βγάλτε τα ζεστά ριχτάρια, πάρτε μια κούπα καφέ και καθίστε αναπαυτικά για να διαβάσετε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα ή να χαζέψετε ένα περιοδικό.


Μικρές κίτρινες πινελιές ή ένα απαλό, πορτοκαλί άγγιγμα μπορούν να φωτίσουν το δωμάτιο, οπότε αν δε θέλετε να αλλάξετε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού σας, μόνο αυτά αρκούν. Το κασπώ AXEL ή το τραπεζάκι CUT OUT θα είναι τέλειες προσθήκες στη διακόσμησή σας.


Μην παραλείψετε να μεταφέρετε το hygge και στο εξωτερικό του σπιτιού σας, τοποθετώντας φαναράκια και λαμπάκια στα δέντρα.


Οι παραδοσιακές Halloween δραστηριότητες είναι:

  • Τα πάρτυ Halloween, όπου οι καλεσμένοι μεταμφιέζονται σε φαντάσματα, μάγους, μούμιες κ.ο.κ. 
  • Το γνωστό "trick or treat" (κέρασμα ή φάρσα), όπου τα παιδιά πηγαίνουν πόρτα-πόρτα, ντυμένα με τρομακτικά κοστούμια, και ζητάνε μικρές λιχουδιές
  • Ο κόσμος σκαλίζει σε κολοκύθες διάφορα σχέδια και τις μετατρέπει σε τρομακτικά φαναράκια, αντικαθιστώντας το εσωτερικό τους με κεράκια.

Βρείτε μερικές εξαιρετικές ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους

Μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια τις δικές σας Halloween παραδόσεις που ταιριάζουν με το Σκανδιναβικό "hygge”.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι