Είδη & Αξεσουάρ Κουζίνας

Μία γυάλινη κανάτα νερού ή ένα πλαστικό μπουκάλι νερού για το γυμναστήριο είναι πάντα απαραίτητα. Ανακαλύψτε τα είδη κουζίνας που διαθέτουμε στη JYSK σε εξαιρετικά φθηνές τιμές!
Αγοράστε σήμερα πήλινα πιάτα, ρηχά ή βαθιά, και σερβίρετε στους αγαπημένους σας ένα νοστιμότατο φαγητό. Θυμηθείτε να τα συνδυάσετε με μπολάκια για τη σαλάτα, το γλυκό ή το παγωτό. Μερικά μπολ διαθέτουν το κατάλληλο μέγεθος για να σερβίρετε τη σούπα. Θυμηθείτε, με τη σούπα μπορεί να λερωθείτε γι' αυτό πάρτε κοντά σας το χαρτί κουζίνας, μαζί με τη μεταλλική του βάση!
Ακόμα στη συλλογή μας θα βρείτε γυάλινα ποτήρια, διάφανα ή χρωματιστά, και πήλινες κούπες για να απολαμβάνετε τον καφέ σας. 

  Διακόσμηση - Είδη κουζίνας

  Μπολ INGVART Ø10xΥ3cm τριανταφυλλί
  0,75€/τμχ
  1€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο στο κατάστημα
  Κούπα INGVART πορσελάνη 35cl Ø8xΥ10cm
  1,50€/τμχ
  2€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο στο κατάστημα
  Πιατέλα INGVART Π11xΜ24cm τριανταφυλλί
  2€/τμχ
  2,50€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μόνο στο κατάστημα
  Γυάλ.δοχείο αποθήκ. GERT Ø11xΥ16cm άσπρο
  1,50€/τμχ
  2€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο στο κατάστημα
  Μπολ JO Ø24xΥ8cm πήλινο
  6,50€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα

  Τάση δημιουργικότητας

  Σας αρέσει να δημιουργείτε μοναδικές γεύσεις και να πειραματίζεστε με νέες συνταγές; Έχει γίνει η μαγειρική το νέο σας χόμπι; Στη συλλογή μας θα βρείτε το ξύλο κοπής KJELL, από ξύλο ακακίας, για να τεμαχίζετε τις πρώτες ύλες, ή για να το χρησιμοποιήσετε ως ένα πρωτότυπο δίσκο σερβιρίσματος. Σερβίρετε το κρέας πάνω στο ξύλο κοπής και βάλτε τις συνοδευτικές σάλτσες στα πήλινα μπολ της συλλογής μας, τα οποία διαθέτουν ένα χειροποίητο look, που τα κάνει μοναδικά. Έτσι θα δώσετε μια χαλαρή διάθεση στο φαγητό με την παρέα σας.