Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Η Louise & ο Karsten Lykke σε ένα κατάστημα JYSK

Επιλέξτε προσεκτικά το πάπλωμα και το μαξιλάρι σας

Η οικογένεια Δανών Lykke ποτέ δε θεώρησε ότι τα παπλώματα και τα μαξιλάρια τους έχουν αντίκτυπο στην ποιότητα του ύπνου τους. Το επόμενο διάστημα θα τους ακολουθήσουμε στο ταξίδι τους για έναν καλύτερο ύπνο. 

Η οικογένεια αποτελείται από τέσσερα μέλη: τη Louise (35), τον Karsten (33), την Uma (2) και την Thit (8). Μέχρι τώρα δεν είχαν σκεφτεί ιδιαίτερα για την επιλογή του των παπλωμάτων και των μαξιλαριών τους, "Πραγματικά δεν πίστευα ότι ένα πάπλωμα μπορεί να κάνει τη διαφορά", παραδέχεται η Louise.

Ποιο είναι το καλύτερο πάπλωμα;

Η Louise και ο Karsten πηγαίνουν για ύπνο περίπου στις 10 μ.μ. και ξυπνούν στις 6:30 π.μ. τις καθημερινές. Η Louise δυσκολεύεται να κοιμηθεί και πολλές φορές ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο Karsten κοιμάται αμέσως και δεν ξυπνά μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Τα παπλώματα της Louise και του Karsten είναι ίδιου τύπου και τα αγόρασαν επειδή τα βρήκαν σε εξαιρετική τιμή. "Σίγουρα έχουμε χαλάσει πολύ περισσότερα λεφτά σε σεντόνια, παπλωματοθήκες και κουβερλί, παρά στα παπλώματα", λένε και γελούν. 

Το πάπλωμα του Karsten είναι πολύ ζεστό, για το λόγο αυτό πολλές φορές δεν το χρησιμοποιεί. "Ζεσταίνομαι πολύ κατά τη διάρκεια της νύχτας, για αυτό συνήθως δεν χρησιμοποιώ το πάπλωμα", μας λέει. Από την άλλη μεριά, η Louise, σκεπάζετε μέχρι το πηγούνι για να παραμείνει ζεστή όλο το βράδυ, αλλά "μόλις σηκωθεί από κρεβάτι, ξεχνάει τελείως πόσο σημαντικό είναι το πάπλωμα στον ύπνο", μας λέει. 

Ο Karsten και η Louise κοιμούνται μαζί, στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι. Για το λόγο αυτό χρειάζονται ένα πάπλωμα που να ταιριάζει στις ατομικές τους ανάγκες. Στη JYSK έχουμε την κατάλληλη λύση για αυτούς – διαθέτουμε παπλώματα σε τρεις διαφορετικές κλίμακες θερμότητας: δροσερά, ζεστά και πολύ ζεστά. Έτσι, η Louise και ο Karsten έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ο καθένας το δικό του ποιοτικό πάπλωμα με διαφορετικό γέμισμα υλικού. Η Louise επέλεξε ένα εξαιρετικά ζεστό, μονό πάπλωμα και ο Karsten ένα ζεστό, μονό πάπλωμα.

Διαβάστε συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος στα κλινοσκεπάσματα.

Γιατί είναι σημαντικό το μαξιλάρι

Για τον ίδιο λόγο που δοκιμάζετε ένα φόρεμα ή τα παπούτσια πριν τα αγοράσετε, για τον ίδιο λόγο χρειάζεται να δοκιμάσετε και το μαξιλάρι. Στη JYSK μπορείτε να βρείτε χαμηλά, μεσαία και ψηλά μαξιλάρια. Η Louise και ο Karsten, αφότου ξάπλωσαν και δοκίμασαν τους διαφορετικούς τύπους μαξιλαριών, προτίμησαν και οι δύο από ένα ψηλό μαξιλάρι.

Παπλώματα και μαξιλάρια για παιδιά 

Τα κορίτσια, η οχτάχρονη Thit και η Uma ηλικίας 2 ετών ζεσταίνονται ιδιαίτερα το βράδυ. Συνήθως κλωτσούν το πάπλωμα για να ξεσκεπαστούν, οπότε οι γονείς τους χρειάζεται να ξυπνούν και να τα σκεπάζουν ξανά μέσα στη νύχτα. 

Η Thit κοιμάται με τις πιτζάμες της, το οποίο χρειάζεται να λάβουν υπόψη όταν επιλέγουν πάπλωμα για εκείνη. Οι γονείς της επέλεξαν ένα δροσερό πάπλωμα και ένα χαμηλό μαξιλάρι. Είναι σημαντικό τα παιδιά να κοιμούνται σε ένα μαξιλάρι το οποίο να μην είναι ιδιαίτερα ψηλό, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να καταπονήσει τον αυχένα τους.   

Για την Uma επέλεξαν ένα παιδικό πάπλωμα και μαξιλάρι. Η οικογένεια Lykke είναι τώρα κατάλληλα εξοπλισμένη με παπλώματα και μαξιλάρια που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πως μπορεί να ωφελήσει μια σωστή επιλογή στο πάπλωμα και το μαξιλάρι σας, τόσο για τον ύπνο σας, όσο και για την ώρα που ξυπνάτε.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ασφάλεια στα παιδικά παπλώματα

Ασφάλεια στα παιδικά παπλώματα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα

Πάπλωμα με ύφασμα φυτικής προέλευσης

Πάπλωμα με ύφασμα φυτικής προέλευσης

Στο προσκήνιο: Το σετ παπλωματοθήκης NELL

Στο προσκήνιο: Το σετ παπλωματοθήκης NELL