Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Καθιστικό με τραπέζι τραπεζαρίας, γκρι καρέκλες τραπεζαρίας και μπουφές

EARTHEN LUXE: Φυσική αρμονία

Κάθε σεζόν κάνουμε ένα βήμα πίσω και ανανεώνουμε ή προσαρμόζουμε τη συλλογή μας, ώστε να αποτυπώνουμε μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής που διέπουν την κοινωνία μας. 

Μία από αυτές τις τάσεις αφορά την αυξανόμενη γοητεία που εκπέμπει η φύση. Ζώντας σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε διαρκώς με μια ψηφιακή συσκευή στο χέρι, δημιουργείται η ανάγκη σε πολλούς από εμάς να ψάξουμε για λίγη ισορροπία, σταθερότητα και ηρεμία στις ζωές μας. Από αυτή την άποψη, η φύση είναι η ιδανική πηγή έμπνευσης.

Διακόσμηση τραπεζιού με πήλινα πιάτα, ποτήρια και πετσέτες φαγητού δεμένες με αποξηραμένα λουλούδια


Ένας τρόπος να συνδεθούμε εκ νέου με τη φύση είναι χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, χρώματα ή σχήματα, στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε με τη νέα τάση της JYSK, EARTHEN LUXE. Είναι εμπνευσμένη από το αρμονικό σύμπαν της φύσης. Πρόκειται για τη δομή και τις υφές των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα που τα κάνει να ξεχωρίζουν: Τα κρόσια, το δέρμα και η απαλή υφή, όπως αυτή που έχουν τα αρκουδάκια, τους δίνει μια ανεπιτήδευτη, φυσική εμφάνιση. Το μπεζ ριχτάρι NATTLILJA είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της τάσης.  

Ριχτάρι και διακοσμητικό μαξιλάρι πάνω σε καναπέ


Το κυκλικό χαλάκι SANDELTRE είναι κατασκευασμένο από φυσική γιούτα και είναι ραμμένο με βαμβακερό σχοινί. Είναι τόσο πρακτικό, όσο και διακοσμητικό αλλά και χρήσιμο σε όποιο σκηνικό κι αν επιλέξετε να το προσθέσετε. 

Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού και κυκλικό χαλάκι από γιούτα


Στην τάση EARTHEN LUXE, αντλούμε στοιχεία από τη φύση και τα φέρνουμε σπίτι με αναφορές σε πηλό, χώμα και φύλλα. Το ρουστίκ βάζο MATHIAS έχει μια τραχιά επιφάνεια, η οποία δημιουργείται κατά την διαδικασία σχηματισμού του γυαλιού με τη χρήση καύσης. Το βάζο είναι μια αμυδρή υπενθύμιση της ισορροπίας που υπάρχει στη φύση μεταξύ της δημιουργίας και της καταστροφής. 

Μπουφές σαλονιού με διακοσμητικά και βάζα


Με την καθαρή και ομαλή του εμφάνιση, ο μπουφές TRAPPEDAL δημιουργεί το τέλειο πλαίσιο για κομμάτια με πιο οργανική εμφάνιση στη διακόσμηση.

Η χρωματική παλέτα της τάσης EARTHEN LUXE περιλαμβάνει αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, του σκονισμένου πράσινου, του καφέ και της σκουριάς.

Τραπεζαρία με τραπέζι και γκρι καρέκλες τραπεζαρίας και στο πίσω μέρος μπουφές


Δείτε ακόμα τις δύο άλλες τάσεις που μπορείτε να απολαύσετε αυτή την περίοδο στη JYSK: την τάση VISION και την τάση LEGACY LOUNGE.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς