Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Οβάλ υποπόδιο, πουφ με χρυσαφένιο βελούδο & πουφ με αποθηκευτικό χώρο

Διαλέξτε το σωστό πουφ

Μπορείτε να τα πείτε πουφ, υποπόδια, σκαμπό ή ταμπουρέ. Όπως κι αν τα αποκαλείτε, αυτά τα μικρά έπιπλα είναι τέλεια για στυλιστικούς λόγους, αλλά και πρακτικούς, ενώ παραμένουν κομψά και άνετα.

Αυτό το είδος των επίπλων που δε διαθέτουν πλάτη μπορεί να φαντάζουν είδος πολυτελείας, αλλά είναι πραγματικά χρήσιμα. Βάλτε τα πόδια σας πάνω τους ύστερα από μια κοπιαστική ημέρα ή χρησιμοποιήστε τα σαν επιπλέον θέση για να καθίσετε στο σαλόνι. Ή ανοίξτε το καπάκι τους και αξιοποιήστε τον αποθηκευτικό χώρο τους, εφόσον διαθέτουν. Ο τύπος του πουφ που πρέπει να διαλέξετε εξαρτάται από που θα το χρησιμοποιήσετε, για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιήσετε και πώς είναι το στυλ του δωματίου που θα το χρησιμοποιήσετε. Διαβάστε αυτή τη δημοσίευση και πάρτε τη σωστή απόφαση. 

Που θα χρησιμοποιήσετε το πουφ;

Εάν έχετε ένα μεγάλο σαλόνι μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο πουφ. Θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τον χώρο με χαμηλό κόστος.

Μεγάλο, οβάλ υποπόδιο σε καθιστικό δίπλα σε καναπέ και καρέκλα τραπεζαρίας


Εάν έχετε λιγότερο διαθέσιμο χώρο, ένα μεγάλο πουφ μπορεί να παραμένει η σωστή επιλογή – θα μπορούσε να εξυπηρετεί δύο σκοπούς, είτε ως υποπόδιο για να ξεκουράζετε τα πόδια σας, είτε αντί για τραπεζάκι χρησιμοποιώντας ένα δίσκο πάνω του. Και σε ένα μικρό σπίτι, πολυ-λειτουργικά έπιπλα σαν αυτό είναι απαραίτητα. Αν έχετε περιορισμένο χώρο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πουφ με αποθηκευτικό χώρο ή απλά ένα μικρό πουφ.

Κρεβάτι καναπές σε γκρι χρώμα και πουφ με αποθηκευτικό χώρο


Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το πουφ στο υπνοδωμάτιο, τότε, επιλέξτε έναν ταμπουρέ που θα μπορείτε να ακουμπάτε τα ρούχα σας, αλλά και να κάθεστε άνετα όταν πρόκειται να ντυθείτε. Αν το βάλετε πολύ κοντά στο κρεβάτι, τότε, θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κομοδίνο.

Πουφ σε μεντί απόχρωση σε υπνοδωμάτιο


Πώς θέλετε να το χρησιμοποιήσετε;

Ένα οβάλ πουφ με αποθηκευτικό χώρο σε καθιστικό και καναπές, τραπεζάκι σαλονιού & βιτρίνα σαλονιού


Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το πουφ ως υποπόδιο, τότε, το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείτε είναι η εμφάνιση. Τι χρώμα και στυλ ταιριάζει στην υπάρχουσα διακόσμησή σας; Εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε και ως κάθισμα, τότε, βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερό και αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει το βάρος ενός ενήλικα. Ακόμα, λάβετε υπόψη πόσο άνετο είναι.

Διαβάστε τα καλύτερα tips μας για το πώς να επιλέξετε καρέκλες τραπεζαρίας.

Εάν χρειάζεστε ένα πουφ με αποθηκευτικό χώρο, τότε, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μεγάλο για τον σκοπό που θέλετε να εξυπηρετεί. Εάν θέλετε να λειτουργεί σαν ένα μικρό, βοηθητικό τραπεζάκι, σκεφτείτε την κατασκευή του – ένα απαλό, πλεκτό πουφ δε θα μπορεί να κρατήσει τις κούπες σας σταθερές, ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε δίσκο.

Ποιο είναι το στυλ του δωματίου;  

Καθιστικό με καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού, ραφιέρα & πουφ σε χρυσαφί απόχρωση


Τα πουφ είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα, χρώματα και υλικά. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πουφ πρέπει να ταιριάζει απόλυτα, αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ένα περίεργο χρώμα για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη αντίθεση; 

Εάν έχετε βαριά έπιπλα επιλέξτε ένα πουφ πιο ανάλαφρο – ίσως ένα με ποδαράκια. 

Καθιστικό με πολυθρόνα με υποπόδιο σε γκρι χρώμα και τραπεζάκι


Όσον αφορά τα υλικά υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα στους διαφορετικούς τύπους υλικών. Το δέρμα είναι πρακτικό, αλλά ίσως δείχνει λίγο ψυχρό. Το ύφασμα είναι πιο ζεστό και μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα στυλ. Το βελούδο έχει πολυτελή εμφάνιση και δημιουργούν μια κλασική εμφάνιση. Ένα πλεκτό πουφ θα προσθέσει μια διασκεδαστική νότα σε έναν χώρο που χρειάζεται λίγη ζωντάνια.

Πλεκτό πουφ μπροστά από μπουφέ
Μπουφές VIRUM 3 πόρτες μαύρο
150€/τμχ
199€ /τμχ
Κέρδος 25%
Μόνο διαδικτυακά


Το μόνο που μένει είναι να βρείτε το σωστό πουφ για το σπίτι σας.

Εσείς ποιο πουφ θα επιλέγατε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG