Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Σετ τραπεζαρίας κήπου σε αίθριο στη βροχή

Βροχερές μέρες: Ιδανικές για να σχεδιάσετε τον κήπο

“Rainy Days and Mondays always get me down”, τραγούδησαν οι "The Carpenters" πριν πολλά χρόνια, και ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχει περίπτωση να μας καθηλώσει μέσα ο άσχημος καιρός. Αλλά δε χρειάζεται να σας απογοητεύσει κάτι τέτοιο! Αν το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε σχετίζεται με τη ζωή εκεί έξω, προσπαθήστε να δείτε μια βροχερή μέρα ως την τέλεια ευκαιρία για να σχεδιάσετε τον κήπο σας, κάνοντας λίγη έρευνα. Αν υπάρχει κάτι το οποίο σας απασχολεί για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, τώρα είναι η ευκαιρία να το εντοπίσετε και να δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Ένας ακατάστατος εξωτερικός χώρος

Αν δυσκολεύεστε να κινηθείτε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, ίσως πρέπει να δοκιμάσετε να αλλάξετε θέση στα έπιπλα κήπου σας. Όπως συμβαίνει και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας, είναι καλό να μπορείτε να φτάσετε από το τραπέζι κήπου στο μπάρμπεκιου, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ολόκληρο κύκλο γύρω από την ξαπλώστρα.

Ενδέχεται τα έπιπλα κήπου σας να είναι πολύ μεγάλα συγκριτικά με τον διαθέσιμο χώρο. Σκεφτείτε μήπως ένα ανάλαφρο μπιστρό σετ κήπου ή ένα αναδιπλούμενο τραπέζι θα ήταν καλύτερη επιλογή.

Μπιστρό σετ κήπου σε ηλιόλουστη βεράντα

 
Εάν ο κήπος ή το μπαλκόνι σας δείχνουν ακατάστατα ή γεμάτα με πράγματα, μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν έχετε αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Μήπως να αποκτήσετε ένα αποθηκευτικό κουτί και να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται τριγύρω;  


Έλλειψη θέσεων

Έχετε αρκετές καρέκλες και χώρο για να κάθεστε όταν έχετε παρέα; Αν δεν έχετε αρκετό χώρο στον εξωτερικό χώρο για εσάς, την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας, τότε, προσθέστε μερικές καρέκλες ακόμα ή ίσως ένα παγκάκι.


Αν ανησυχείτε για τις καιρικές επιπτώσεις στα έπιπλα κήπου σας, τότε, ανατρέξτε στον οδηγό μας για το πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή επίπλων κήπου. Ίσως, ήρθε η ώρα να επιλέξετε έπιπλα ανθεκτικά στις καιρικές μεταβολές, όπως έπιπλα κήπου από πλαστικό, ρατάν ή τεχνητό ξύλο, τα οποία δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και συντήρηση.

Πώς να προσθέσετε “hygge” στον εξωτερικό χώρο

Δείχνει ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σας φιλόξενος και άνετος; Για μερικούς ανθρώπους, η διαμόρφωση “hygge” στυλ στον κήπο ή τη βεράντα μπορεί να αποτελεί πρόκληση. Ωστόσο, τα αξεσουάρ κήπου μπορούν να σας δώσουν τη λύση. Τα μαξιλαράκια, τα φαναράκια, οι γλάστρες, τα φώτα σε γιρλάντα και άλλα διακοσμητικά είδη κήπου λειτουργούν ευχάριστα, προσθέτοντας γοητεία και δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο μπαλκόνι ή το αίθριο.

Τώρα που βρέχει, βεβαιωθείτε ότι οι γλάστρες σας ποτίζονται με το βρόχινο νερό. Το νερό της βροχής είναι συνήθως ήπιο, το οποίο το καθιστά την τέλεια επιλογή για το πότισμα των φυτών και των λουλουδιών σας.

Διαβάστε τις καλύτερες ιδέες μας για λίγο πράσινο στον κήπο σας.

Τρεις γλάστρες με φυτά σε αυλή


Και καθώς ο ήλιος δε λάμπει, μπορείτε να δείτε ποιες γωνιές της βεράντας ή της αυλής χρειάζονται επιπλέον φωτισμό και προσοχή. Προσθέστε μερικές λάμπες μπαταρίας, φαναράκια ή ηλιακά φωτιστικά σε αυτά τα κρυφά σημεία και δημιουργήστε ένα μοναδικό σκηνικό.

Φαναράκια κήπου


Εσείς τι κάνετε τις καλοκαιρινές βροχερές μέρες; Γράψτε μας στα σχόλια. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου