Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Κρεβάτι Continental με πλαίσιο, στρώμα και ανώστρωμα σε ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο

Το αγαπημένο κρεβάτι των αγοραστών

Ο Jakob Leth εργάζεται στην κατηγορία των στρωμάτων στη JYSK εδώ και 14 χρόνια, οπότε όταν μιλάμε για άνεση στον ύπνο, δεν υπάρχουν πολλοί που να ξέρουν περισσότερα από ότι εκείνος. Σύμφωνα με τον Jakob, ένας καλός ύπνος και μια ισορροπημένη διατροφή είναι εξίσου σημαντικά για την ευεξία μας: “Η ευεξία ξεκινά στο κρεβάτι σας και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου σας. Φυσικά, το σωστό στρώμα είναι σημαντικό, αλλά το ίδιο σημαντική είναι και η θερμοκρασία του υπνοδωματίου. Διατηρήστε το υπνοδωμάτιο σας καθαρό και τακτοποιημένο, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με όμορφα και καθαρά σεντόνια και κλινοσκεπάσματα, και θα έχετε σχεδόν φτάσει τον στόχο σας.”

Ποιο είναι το καλύτερο κρεβάτι;

Αλλά ας πιάσουμε δουλειά. Σε τι κρεβάτι κοιμάται ο Jakob; 

“Εγώ έχω ένα κρεβάτι continental,” μας απαντάει ο Jakob και εξηγεί περαιτέρω: “Απολαμβάνω τόσο τον υψηλό βαθμό άνεσης, όσο και την ωραία εμφάνισή του. Θα το συνιστούσα αναπόφευκτα. Ειδικά ένα μοντέλο όπως το GOLD C50, το οποίο διαθέτει αποθηκευτικό χώρο στη βάση του κρεβατιού.”

Κρεβάτι Continental με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του κρεβατιού για τα επιπλέον μαξιλάρια και τα παπλώματα
Κεφαλάρι 160x125 H20 PLAIN Γκρι-41
135€/τμχ
269€ /τμχ
Μια εξαιρετική προσφορά
Κέρδος 50%
gold


Το να διατηρείτε την κρεβατοκάμαρά σας τακτοποιημένη γίνεται πιο εύκολο με το GOLD C50. Ο Jakob υπογραμμίζει τα πλεονεκτήματα: “Αν ζείτε σε διαμέρισμα, είμαι βέβαιος ότι ψάχνετε διαρκώς νέες αποθηκευτικές λύσεις, έτσι, ποιος δε θα εκτιμούσε τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για τα παπλώματα ή τα χειμερινά ρούχα;”

Το GOLD C50 διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας, παχύ ανώστρωμα και στρώμα ελατηρίων με ανεξάρτητα ελατήρια, όπου τα ελατήρια είναι σε υφασμάτινες θήκες, οι οποίες προστατεύουν από τη φθορά και μειώνουν το θόρυβο, ενώ παράλληλα καθιστούν το στρώμα πιο σταθερό. Τα pocket ελατήρια είναι μικρά συγκριτικά με άλλους τύπος ελατηρίων και προσφέρουν πολλά σημεία στήριξης, έτσι το στρώμα προσαρμόζεται με υψηλή ακρίβεια στο σώμα σας. 

Μαλακό ή σκληρό στρώμα;  

Αλλά τι συμβαίνει με το πιο σημαντικό: Την άνεση στον ύπνο; 

“Αυτό το continental κρεβάτι είναι ωραίο και θα το χαρακτήριζα σκληρό, το οποίο και θα πρότεινα σε κάθε περίπτωση σε σύγκριση με ένα στρώμα που αισθάνεσαι ότι βυθίζεσαι. Ωστόσο, δεν υπάρχει "ένας τύπος για όλους" όταν μιλάμε για κρεβάτια. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός,” τονίζει ο Jakob.

Διαβάστε ακόμα σχετικά με τα αγαπημένα μαξιλάρια των αγοραστών.

Αν σας αρέσει να διαβάζετε ή να βλέπετε τηλεόραση ενώ είστε ξαπλωμένοι, τότε, συμπληρώστε το κρεβάτι με το κεφαλάρι GOLD H20. Προστατεύει τον τοίχο και είναι πιο άνετο και βολικό για να ακουμπάτε την πλάτη σας. Τέλος, δημιουργεί ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

“Μερικές φορές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αν μπορείτε, παραλείψτε το στεγνωτήριο και επιτρέψτε στα κλινοσκεπάσματά σας να στεγνώσουν στο φυσικό αέρα. Έτσι, θα απολαύσετε την υπέροχη μυρωδιά τους και την απαλή αίσθηση που αποκτούν. Αυτό το continental κρεβάτι θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το χώρο τακτοποιημένο και φιλόξενο. Έτσι, μπορείτε να ξαπλώσετε και να ξεκουραστείτε,” μας λέει ο Jakob χαμογελώντας

PLUS C40 continental κρεβάτι

Κρεβάτι Continental με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του κρεβατιού

 

Μια εναλλακτική για το κρεβάτι continental GOLD C50, είναι το PLUS C40 continental κρεβάτι. Οι κύριες διαφορές τους είναι η σκληρότητα του στρώματος και η τιμή. “Αυτό το κρεβάτι είναι λίγο πιο μαλακό και πιο οικονομικό. Έχει και αυτό αποθηκευτικό χώρο στη βάση του κρεβατιού, αλλά ο χώρος είναι λίγο μικρότερος.” μας εξηγεί ο Jakob. Με αυτόν τον τύπο κρεβατιού μπορείτε επίσης να απογειώσετε το αποτέλεσμα με ένα κεφαλάρι.

Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας μπορείτε να βρείτε το ιδανικό κρεβάτι για εσάς και την οικογένειά σας στη JYSK.

“Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας και αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε εγγύηση 15 ετών σε όλα τα continental κρεβάτια της κατηγορίας PLUS και 25 χρόνια σε όλα τα continental κρεβάτια της GOLD σειράς. Και στα στρώματα της σειράς GOLD προσφέρουμε 100 νύχτες δοκιμής. Εάν δε μείνετε 100% ικανοποιημένοι με αυτό, θα σας το ανταλλάξουμε με ένα χαμόγελο", μας λέει χαρακτηριστικά ο Jakob αναφερόμενος στην Πολιτική Επιστροφών της JYSK’s.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Οδηγός κρεβατιών

Οδηγός κρεβατιών

Ποιο επίστρωμα και ανώστρωμα πρέπει να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο επίστρωμα και ανώστρωμα πρέπει να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα για εσάς; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο είναι το καλύτερο στρώμα για εσάς; Ο απόλυτος οδηγός

Οδηγός: Πώς να καθαρίσετε ένα στρώμα

Οδηγός: Πώς να καθαρίσετε ένα στρώμα