Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Διακόσμηση με μπουφέ, πουφ, καθρέφτη και φωτιστικό δαπέδου

5 συμβουλές για τη χειμερινή διακόσμηση του σπιτιού

Τα Χριστούγεννα είναι μια μαγευτική περίοδος, αλλά μόλις τελειώσουν, τελείωσαν· και δεν επιστρέφουν για σχεδόν έναν χρόνο. Το να αφήσετε τον φρέσκο, παγωμένο αέρα να μπει στο σπίτι, να μαζέψετε τις πευκοβελόνες και να βάλετε τον Άη Βασίλη να ξεκουραστεί για τους επόμενους 10 μήνες, μπορεί να είναι εξίσου μαγικό και λαμπερό, όσο ήταν και στις αρχές Δεκέμβρη.

Συγκεντρώσαμε 5 εύκολα tips για να διακοσμήσετε εκ νέου το σπίτι σας μετά το πέρας των Χριστουγέννων:


1. Τα τεχνητά φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν ζωή στο σπίτι σας

Μόλις πετάξετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (ή αν είναι ψεύτικο, μόλις το αποθηκεύσετε μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα), ίσως να θέλετε κάτι πράσινο στο σπίτι. Τα τεχνητά φυτά εσωτερικού χώρου είναι ιδανικά για να δώσουν νέα πνοή στο χώρο σας. Φανταστείτε το ράφι τοίχου της φωτογραφίας χωρίς τα ψεύτικα φυτά. Δεν θα ήταν λίγο βαρετό; Τα τεχνητά φυτά δεν χρειάζονται πότισμα ή να προσθέσετε χώμα, αλλά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας στο σπίτι σας.


2. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την ίδια στιγμή το σπίτι σας

Μετά από μια πολυάσχολη περίοδο με πολλές προετοιμασίες και εκδηλώσεις – και ίσως με λίγο φαγητό παραπάνω – είναι καιρός να εστιάσετε λίγο στον εαυτό σας. Επιστρέψτε στις καλές σας συνήθειες, μετατρέψτε το μπάνιο σας στο προσωπικό σας άδυτο και κάντε ένα τελετουργικό χαλάρωσης με αρωματικά κεριά, βάζα με αποξηραμένα λουλούδια και την αγαπημένη σας χαλαρωτική μουσική.


3. Ανανεώστε την εσωτερική διακόσμησή σας με χρώματα

Λατρεύετε τις χρυσές αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν τα Χριστούγεννα; Μπορούν εύκολα να παραμείνουν στη διακόσμησή σας, χωρίς την αίσθηση «Χριστουγέννων». Το χρυσό δημιουργεί υπέροχους συνδυασμούς με το σκούρο μπλε ή το κόκκινο, το μαύρο και το λευκό. Προσθέτει εκλεπτυσμένη αίσθηση και κομψότητα, τα οποία μπορείτε να εξισορροπήσετε με άλλα χρώματα και υλικά, όπως ξύλο και βελούδινα υφάσματα.


4. Χρησιμοποιήστε απαλά χρώματα όταν διακοσμείτε το τραπέζι

Οι σκοτεινοί χειμωνιάτικοι μήνες σας αναγκάζουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο οτιδήποτε μπορεί να φωτίσει το χώρο σας. Διακοσμήστε το τραπέζι σας με ένα φωτεινό τραπεζομάντηλο, συνδυάστε το με πετσέτες φαγητού, ανοιχτόχρωμα γκρίζα πιάτα, κομψά, ελαφρώς ροζ ποτήρια, ένα βάζο με λουλούδια και, φυσικά, κεριά. Αυτό θα μετατρέψει το δείπνο σε μια μοναδική εμπειρία, εκτός από το γαστρονομικό του κομμάτι.

 

5. (Επανα-)χρησιμοποιήστε τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, που δε δείχνουν τόσο χριστουγεννιάτικα

Ξεχάσατε να αποθηκεύσετε τα λαμπάκια και τις χριστουγεννιάτικες μπάλες ενώ πέρασαν τα Χριστούγεννα; Χρησιμοποιήστε τα στη χειμερινή σας διακόσμηση! Μερικά είδη που χρησιμοποιούμε τα Χριστούγεννα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μετά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Μπορούν να σας συνοδεύσουν στη διακόσμηση τους χειμερινούς μήνες, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, προσθέτοντας μαγεία στην ατμόσφαιρα.

Ανακαλύψτε περισσότερες συμβουλές για να φωτίσετε το σπίτι σας και να οργανωθείτε μετά τις γιορτές

Ποια είναι τα δικά σας μυστικά διακόσμησης; Γράψτε μας στα σχόλια!

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων