Έπιπλα εισόδου για αποθήκευση στο χωλ

Διατηρήστε την είσοδο του σπιτιού σας τακτοποιημένη με κομψές μονάδες εισόδου, κατάλληλες για να κρεμάτε τα παλτά και να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας, ώστε να μη βρίσκονται σκορπισμένα στο χώρο. Ένα έπιπλο εισόδου ή ένα ράφι εισόδου με καλάθια μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το χώρο σε τάξη.
Ωστόσο, τα έπιπλα του σπιτιού μας χρειάζεται να είναι πρακτικά, αλλά ταυτόχρονα να αντικατοπτρίζουν την προσωπική μας αισθητική. Γι' αυτό αν θεωρείτε τα έπιπλα εισόδου κάπως κλασικά, τότε επιλέξτε μια μοντέρνα ράγα ρούχων στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε κρεμάστρες και να κρεμάτε τα μπουφάν ή τα φουλάρια σας.

    Κλασικά έπιπλα εισόδου

    Στη συλλογή μας θα βρείτε κλασικά και οικονομικά έπιπλα εισόδου. Διαθέτουν τμήμα για τα κρεμαστά ρούχα, ενώ το έπιπλο εισόδου GENTOFTE διαθέτει επίσης καθρέφτη και τμήμα για τα παπούτσια στο κάτω μέρος. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, όπως deco καπλαμά, MDF και μασίφ ξύλο και διατίθενται σε λευκό χρώμα και σε απόχρωση δρυός, ανοιχτή και σκούρη.

    Τα έπιπλα εισόδου GENTOFTE και OURE ανήκουν σε συλλογές επίπλων, οπότε θα μπορούσατε να συνδυάσετε το έπιπλο εισόδου με την αντίστοιχη συρταριέρα, ντουλάπα ή ακόμα και το αντίστοιχο κρεβάτι, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επίπλωση του σπιτιού σας.