Έπιπλα εισόδου για αποθήκευση στο χωλ

Διατηρήστε την είσοδο του σπιτιού σας τακτοποιημένη με κομψές μονάδες και έπιπλα εισόδου, κατάλληλα για να κρεμάτε τα παλτά και να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας, ώστε να μη βρίσκονται σκορπισμένα στο χώρο. Ένα έπιπλο εισόδου, ένα ράφι εισόδου με καλάθια ή μια μονάδα εισόδου με ράγα κρεμαστών ρούχων μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το χώρο σε τάξη. Ρίξτε μια ματιά στα έπιπλα εισόδου με ενσωματωμένο καθρέφτη και δείτε τις λεπτομέρειες στο ντύσιμό σας μια τελευταία φορά λίγο πριν βγείτε από το σπίτι.

7 προϊόν(τα)
  7 προϊόν(τα)

  Κλασικά έπιπλα εισόδου

  Στη συλλογή μας θα βρείτε κλασικά και οικονομικά έπιπλα εισόδου. Διαθέτουν τμήμα για τα κρεμαστά ρούχα, είτε με ενσωματωμένη ράγα ρούχων, είτε με κρεμάστρα τοίχου, τμήμα για τα παπούτσια, ενώ σε κάποια από αυτά θα βρείτε και καθρέφτη. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, όπως deco καπλαμά, MDF και μασίφ ξύλο και διατίθενται σε λευκό χρώμα και σε απόχρωση δρυός, ανοιχτή και σκούρη, ή σε μεταλλικό μαύρο.
  Ωστόσο, τα έπιπλα του σπιτιού μας χρειάζεται να είναι πρακτικά, αλλά ταυτόχρονα να αντικατοπτρίζουν την προσωπική μας αισθητική. Γι' αυτό αν θεωρείτε τα έπιπλα εισόδου κάπως κλασικά, τότε επιλέξτε μια μοντέρνα ράγα ρούχων στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε κρεμάστρες και να κρεμάτε τα μπουφάν ή τα φουλάρια σας.

  Σειρά επίπλων TRAPPEDAL

  Θέλετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επίπλωση του σπιτιού σας; Στη JYSK το κατανοούμε και φροντίζουμε στη γκάμα μας να διαθέτουμε σειρές επίπλων, όπως η TRAPPEDAL. Η σειρά επίπλων TRAPPEDAL διαθέτει είδη σχεδόν για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, όπως έπιπλο εισόδου, γραφεία, βιβλιοθήκες, ράφια τοίχου, βιτρίνα σαλονιού και άλλα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ιδιαίτερη συλλογή, που συνδυάζει το μοντέρνο με το διαχρονικό, με τους μεταλλικούς σκελετούς τους και τις επιφάνειες από deco καπλαμά.