Πρακτικά έπιπλα εισόδου & καλόγεροι ρούχων

Η είσοδος του σπιτιού είναι ο πρώτος χώρος που αντικρίζετε εσείς και οι καλεσμένοι σας. Ένα έπιπλο εισόδου, μια κρεμάστρα τοίχου, ένας καλόγερος ρούχων ή ένας πάγκος εισόδου μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοι σας. Φροντίστε αυτός ο χώρος να είναι περιποιημένος και μαζεμένος, για να θέλετε πάντα να επιστρέφετε σπίτι.
Κρεμάστε το παλτό σας στην μοντέρνα κρεμάστρα τοίχου ή στη διακοσμητική σκάλα, αμέσως μόλις γυρίσετε σπίτι. Αλλιώς επιλέξτε ένα έπιπλο εισόδου, το οποίο να διαθέτει κρεμάστρα για τα παλτά, αλλά και θέση για τα παπούτσια σας. Έτσι, δεν θα μεταφέρετε λάσπες ή νερά από το δρόμο στο υπόλοιπο σπίτι. Είστε έτοιμοι να βάλετε τις παντόφλες σας και να χαλαρώσετε;

38 προϊόν(τα)
  38 προϊόν(τα)

  Καλώς ήρθατε σπίτι 

  Μετά από μια κουραστική μέρα η επιστροφή στο σπίτι φαντάζει ιδανική και η πρώτη εικόνα είναι αυτή που μετράει. Για το λόγο αυτό φροντίστε το χωλ σας να ελκυστικό και τακτοποιημένο. 
  Προσθέστε έναν κομψό πάγκο υποδοχής, καθίστε για να αφαιρέσετε τα παπούτσια σας και βάλτε τα στην παπουτσοθήκη. Βάλτε τα πανωφόρια σε μια κρεμάστρα τοίχου, ένα έπιπλο εισόδου ή μια μοντέρνα ράγα ρούχων. Έτσι, ο χώρος θα είναι πάντα σε τάξη.

  Έπιπλα εισόδου για κάθε δωμάτιο του σπιτιού

  Μπορεί ένα έπιπλο εισόδου να χρησιμοποιηθεί σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού αντί για το χωλ; Η απάντηση είναι ναι! Χρησιμοποιήστε μια κρεμάστρα τοίχου ή έναν καλόγερο ρούχων στο υπνοδωμάτιο και κρεμάστε τις ρόμπες, το νυχτικό ή τα μπουφάν σας. Μπορείτε ακόμα να βάλετε έναν καλόγερο στο μπάνιο για τις πετσέτες σας ή στην κουζίνα για να βάζετε τις τσάντες πολλαπλών χρήσεων, μετά τα ψώνια. 

  Πάγκοι εισόδου ή ταμπουρέ

  Είναι ένα παγκάκι εισόδου μόνο για το χωλ ή μπορεί να τοποθετηθεί και σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού; Ένας πάγκος εισόδου μπορεί να μπει σαν ταμπουρέ μπροστά από το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο ή μπροστά από τον καθρέφτη. Ακόμα, αν βάλετε έναν πάγκο στο καθιστικό θα έχετε απευθείας περισσότερες θέσεις, ενώ μπορείτε να τον τοποθετήσετε και στην τραπεζαρία, αν το ύψος είναι κατάλληλο. Χρησιμοποιήστε έναν πάγκο εισόδου όπως σας εξυπηρετεί.