Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλωσορίστε τους επισκέπτες με κομψά έπιπλα χωλ

Το χωλ είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν γυρνάτε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, και είναι επίσης ο χώρος που υποδέχεστε τους επισκέπτες στο σπίτι σας. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εμάς αναζητούν έπιπλα που κάνουν το χωλ τακτοποιημένο και άνετο, καθώς και ελκυστικό.

Στη JYSK, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επίπλων για το χωλ που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την τάξη στο σπίτι σας. Ανάμεσα στα κομμάτια που θα βρείτε στη JYSK είναι πάγκοι, καλόγεροι, ράφια παπουτσιών και παπουτσοθήκες, ράφια εισόδου, κρεμάστρες για παλτό και κρεμάστρες.

Η τοποθέτηση ενός πάγκου στο χωλ παρέχει μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία να καθίσετε και να ξεκουράσετε τα πόδια σας για λίγο ενώ βγάζετε τα παπούτσια σας. Οι περισσότεροι πάγκοι μας έχουν, επίσης, συρτάρια, ράφια ή καλάθια, τα οποία χρησιμεύουν ως ιδανικοί χώροι αποθήκευσης. Για επιπλέον πρακτικότητα, σκεφτείτε να κρεμάσετε ένα ράφι εισόδου με καλόγερο πάνω από τον πάγκο σας.

Οι παπουτσοθήκες και τα ερμάρια είναι ιδανικά για την αποθήκευση των παπουτσιών εκτός οπτικού πεδίου και ένας καλόγερος είναι ιδανικός για να κρατάτε τα ενδύματα εξόδου σας σε τάξη.

Στη JYSK, προσφέρουμε έπιπλα χωλ σε μια ποικιλία από στυλ και υλικά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα κομμάτια και αξεσουάρ που ταιριάζουν καλύτερα στο χωλ σας. Και μην ξεχνάτε τις λεπτομέρειες, όπως ένα όμορφο πατάκι εισόδου ή ένα λαμπερό φανάρι στην πόρτα εισόδου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard