Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Κλασικό στυλ με σκελετό κρεβατιού λευκού χρώματος
Ένας υφασμάτινος σκελετός κρεβατιού μπορεί να προσδώσει μεγαλύτερη άνεση
Σκελετός κρεβατιού από μασίφ ξύλο πεύκου και δερματίνη σε καφέ χρώμα

Υπνοδωμάτιο - Σκελετός κρεβατιού

Κρεβάτια για άνεση και στυλ

Το κρεβάτι είναι θεωρητικά το έπιπλο στο οποίο περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, καθώς εκεί ξεκουραζόμαστε και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας κάθε νύχτα. Το κρεβάτι είναι επίσης το κυρίαρχο έπιπλο στο υπνοδωμάτιο. Τα κρεβάτια μας παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και συνεπώς είναι σημαντικό να έχετε το σωστό κρεβάτι που καλύπτει τοσο τις ανάγκες σας, όσο και το στυλ σας. Το σχέδιο και η άνεση πρέπει να συμβαδίζουν και να αλληλοσυμπληρώνονται.

Στη JYSK, θα βρείτε κρεβάτια σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο με κλασικά διακοσμημένο κεφαλάρι και πλαίσιο ή ένα χωρίς κεφαλάρι και πιο σύγχρονη μίνιμαλ εμφάνιση. Τοποθετώντας το στρώμα σας σε ένα ελκυστικό πλαίσιο κρεβατιού, μπορείτε να δημιουργήσετε το ακριβές στυλ που επιθυμείτε.

Κατά την αγορά νέου κρεβατιού, ένα από τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε είναι το σωστό μέγεθος πλαισίου κρεβατιού. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του στρώματος που έχετε ήδη ή το μέγεθος στρώματος στο οποίο σχεδιάζετε να επενδύσετε.

Δείτε την αρχική σελίδα μας και βρείτε έμπνευση στη συλλογή κρεβατιών μας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το τοπικό κατάστημα JYSK, όπου οι υπάλληλοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard