Κρεβάτια Continental ή αλλιώς η λύση ύπνου

Ένα κρεβάτι Continental αποτελείται από 3 βασικά μέρη: το υπόστρωμα ή αλλιώς βάση κρεβατιού, το στρώμα και το ανώστρωμα. Έτσι, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ύπνου σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Η βάση αποτελείται συνήθως από πλαίσιο επενδεδυμένο με κάλυμμα και τελάρο από τάβλες, Το στρώμα σε ένα κρεβάτι τύπου continental μπορεί να είναι είτε με ενιαία ελατήρια, τύπου bonell ελατήρια, είτε με ανεξάρτητα ελατήρια, τύπου pocket ελατήρια. Ενώ, στο άνω μέρος βρίσκεται η επιτομή της ολοκληρωμένης πρότασης ενός κρεβατιού continental, το ανώστρωμα, που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση άνεσης. Για επιπλέον στυλ, αλλά και άνεση όταν επιλέγετε να καθίσετε λίγο στο κρεβάτι πριν κοιμηθείτε, προσθέστε ένα κεφαλάρι στο κρεβάτι σας. Στη συλλογή μας θα βρείτε κρεβάτια continental σε μαύρο, γκρι ή σκούρο γκρι χρώμα.

Κρεβάτια τύπου Continental: Η επιτομή στα κρεβάτια

Ένα κρεβάτι τύπου Continental δεν είναι απλώς ένα κομψό έπιπλο για την κρεβατοκάμαρα, είναι μια καθημερινή πολυτέλεια. Σας προσφέρει άνεση και την κατάλληλη στήριξη για να ξυπνάτε κάθε μέρα ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Γιατί όμως να επιλέξετε ένα κρεβάτι continental; Θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς λόγους, όπως:

  • Πρόκειται για ένα πλήρες κρεβάτι με βάση κρεβατιού, στρώμα και ανώστρωμα
  • Σας παρέχει μια μοναδική αίσθηση λόγω του συνδυασμού στρώματος και ανωστρώματος
  • Έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής

Δείτε στο blog οδηγό κρεβατιών της JYSK περισσότερους λόγους για να επιλέξετε ένα κρεβάτι continental ή για τις επιλογές που θα βρείτε στη συλλογή μας.

Διαστάσεις και χρώματα των κρεβατιών continental

Βρείτε το δικό σας κρεβάτι continental στις διαστάσεις και το χρώμα που ταιριάζουν στο στυλ σας και τις ανάγκες σας. Διατίθενται σε μονά, διπλά και υπέρδιπλα, ενώ θα τα βρείτε σε γκρι, σκούρο γκρι και μαύρο χρώμα. Επιλέξτε ένα γκρι, μονό κρεβάτι Continental σε διάσταση 90x200 cm και δώστε στο νεανικό δωμάτιο μια Σκανδιναβική απλότητα. Τοποθετήστε ένα μαύρο continental κρεβάτι 140x200 cm στο δωμάτιο φιλοξενούμενων, για να αισθάνονται πάντα ευπρόσδεκτοι, ή ένα σκούρο γκρι υπέρδιπλο κρεβάτι Continental σε διάσταση 160x200 cm ή 180200 cm, για επιπλέον κομψότητα και πολυτέλεια στο μάστερ υπνοδωμάτιο.

Αποθηκευτικές προτάσεις για το υπνοδωμάτιο

Αν οι ανάγκες σας για αποθήκευση είναι αυξημένες, επιλέξτε ένα κρεβάτι τύπου continental με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του, ώστε να αποθηκεύετε τα παπλώματα, τα ρούχα της σεζόν ή άλλα αντικείμενα του σπιτιού. Ο μηχανισμός αποθήκευσης σε ένα κρεβάτι continental ανοίγει από μπροστά στο μέρος των ποδιών ή στο πλάι για να έχετε άμεση πρόσβαση σε κάθε σημείο του αποθηκευτικού τμήματος. Αποτελεί την ιδανική αποθηκευτική λύση, καθώς, δεν χάνετε χώρο από το υπνοδωμάτιο πέραν αυτού που ήδη καταλαμβάνει ένα κρεβάτι. Ενώ παράλληλα διατηρείτε λίγο χώρο ελεύθερο στην ντουλάπα για να βάλετε τα νέα σας ρούχα.