Κρεβάτια Continental: Ολοκληρωμένη λύση ύπνου

Ένα κρεβάτι Continental αποτελείται από 3 βασικά μέρη: το υπόστρωμα ή αλλιώς βάση κρεβατιού, το στρώμα και το ανώστρωμα. Έτσι, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση ύπνου σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
Το στρώμα σε ένα κρεβάτι continental μπορεί να είναι είτε με ενιαία ελατήρια, τύπου bonell, είτε με ανεξάρτητα ελατήρια, τύπου pocket. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις σχετικά με τη σκληρότητα ενός στρώματος.
Αν οι ανάγκες σας για αποθήκευση είναι αυξημένες, επιλέξτε ένα κρεβάτι τύπου continental με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του, ώστε να αποθηκεύετε τα παπλώματα, τα ρούχα της σεζόν ή άλλα αντικείμενα του σπιτιού. Ο μηχανισμός αποθήκευσης σε ένα κρεβάτι continental ανοίγει από μπροστά στο μέρος των ποδιών ή στο πλάι για να έχετε άμεση πρόσβαση σε κάθε σημείο του αποθηκευτικού τμήματος.
Για επιπλέον άνεση και στυλ, προσθέστε ένα κεφαλάρι στο κρεβάτι σας.

7 προϊόν(τα)
  7 προϊόν(τα)

  Κρεβάτια τύπου Continental

  Ένα κρεβάτι τύπου Continental δεν είναι απλώς ένα κομψό έπιπλο για την κρεβατοκάμαρα, είναι μια καθημερινή πολυτέλεια. Σας προσφέρει άνεση και την κατάλληλη στήριξη για να ξυπνάτε κάθε μέρα ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια.

  Γιατί όμως να επιλέξετε ένα κρεβάτι continental; Θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς λόγους, όπως:

  • Πρόκειται για ένα πλήρες κρεβάτι με βάση, στρώμα και ανώστρωμα
  • Έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής
  • Σας παρέχει μια μοναδική αίσθηση λόγω του συνδυασμού στρώματος και ανωστρώματος

  Δείτε στο blog οδηγό κρεβατιών της JYSK περισσότερους λόγους για να επιλέξετε ένα κρεβάτι continental.

  Διαστάσεις & χρώματα

  Βρείτε το δικό σας κρεβάτι continental στις διαστάσεις και το χρώμα που ταιριάζουν στο στυλ σας και τις ανάγκες σας. Διατίθενται σε μονά, διπλά και υπέρδιπλα, ενώ θα τα βρείτε σε γκρι, σκούρο γκρι και μαύρο χρώμα. Επιλέξτε ένα γκρι, μονό κρεβάτι Continental σε διάσταση 90x200 cm και δώστε στο νεανικό δωμάτιο μια Σκανδιναβική απλότητα. Ή επιλέξτε ένα μαύρο, υπέρδιπλο κρεβάτι Continental για επιπλέον κομψότητα και πολυτέλεια στο μάστερ υπνοδωμάτιο.