Εξοικονόμηση χώρου με μοντέρνα παιδικά κρεβάτια & κουκέτες

Στη JYSK θα βρείτε παιδικά κρεβάτια, μοντέρνες κουκέτες παιδικές και διώροφα κρεβάτια για το εφηβικό δωμάτιο. Ακόμα, στη JYSK διαθέτουμε υπερυψωμένα κρεβάτια και κρεβάτια σοφίτες, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένα συρτάρια για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, για να καλύψουν κάθε ανάγκη του παιδικού υπνοδωματίου.
Έτσι, αν το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι μικρό, αν αναζητάτε τρόπο να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε ένα μοντέρνα διαμορφωμένο δωμάτιο, τότε μια κουκέτα, ένα διώροφο κρεβάτι ή ένα παιδικό, μονό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο είναι η ιδανική λύση για εσάς. 
Θυμηθείτε ότι ένα κρεβάτι κουκέτα, ένα κρεβάτι-σοφίτα ή ένα υπερυψωμένο κρεβάτι είναι λειτουργικά, ενώ σίγουρα θα ενισχύσουν τη δημιουργική φαντασία του παιδιού στο παιχνίδι. Δεν θα θέλει να αφήσει το "ορμητήριο" του!

12 προϊόν(τα)
  12 προϊόν(τα)

  Κουκέτα με μονό ή διπλό κρεβάτι;

  Αναζητάτε μια κουκέτα με μονά κρεβάτια ή μια που να συνδυάζει ένα μονό με ένα διπλό κρεβάτι; Στη συλλογή μας θα βρείτε διώροφα κρεβάτια, όπου το κάτω κρεβάτι είναι είτε ημίδιπλο, έχει δηλαδή διάσταση 120x200 cm, είτε διπλό, με διάσταση 140x200 cm. Αποτελούν ιδανική λύση για ένα μικρό σπίτι ή για το εξοχικό. Ακόμα διαθέτουμε κρεβάτια-καναπέδες μονά με δυνατότητα προέκτασης, όπως το κρεβάτι PORSGRUNN, όπου είναι συρόμενο και μετατρέπεται από μονό σε διπλό, με τελική διάσταση 160x200 cm, ιδανικό για το guest room.

  Ποιος θα κοιμηθεί στο πάνω κρεβάτι;

  Μια κουκέτα αποτελεί μια πρακτική λύση για να κοιμίσετε τα παιδιά σας, αλλά και να μείνει ελεύθερος χώρος στο δωμάτιο ώστε να παίζουν. Σίγουρα τα αδερφάκια θα χαρούν να κοιμούνται σε ένα κρεβάτι-κουκέτα, ίσως όμως είναι δύσκολο να αποφασίσουν ποιο θα κοιμάται πάνω και ποιο κάτω. Γι' αυτό βοηθήστε τα να επιλέξουν μετατρέποντας τη διαδικασία σε παιχνίδι, κάντε για παράδειγμα κλήρωση για το ποιος θα κοιμάται πάνω ή προτείνετε να αλλάζουν ανά διαστήματα. Δείξτε τους ότι και οι δύο επιλογές έχουν τα οφέλη τους και την παιχνιδιάρικη διάσταση που αναζητούν. 

  Προστασία και ασφάλεια

  Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από τη JYSK ακολουθήστε με ακρίβεια τις οδηγίες συναρμολόγησης και ασφάλειας του προϊόντος, που περιέχονται στη συσκευασία. Εξηγήστε στα παιδιά ότι χρειάζεται να ανεβαίνουν ή να κατεβαίνουν από τη σκάλα με προσοχή, και ότι δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν ή να ξεπερνούν το προστατευτικό κάγκελο. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο στρώμα για το παιδί σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι ενδείκνυται το ύψος του για διώροφα κρεβάτια.