Μοντέρνα παιδικά κρεβάτια JYSK και κουκέτες

Επιπλώστε το παιδικό υπνοδωμάτιο με παιδικά κρεβάτια για κορίτσια και για αγόρια από τη συλλογή JYSK. Στη συλλογή μας θα βρείτε κρεβάτια παιδικά, μοντέρνες κουκέτες παιδικές και διώροφα κρεβάτια. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ανοιγόμενα κρεβάτια και υπερυψωμένα κρεβάτια, με ενσωματωμένα συρτάρια για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Έτσι, αν το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι μικρό, αν αναζητάτε τρόπο να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε ένα μοντέρνα διαμορφωμένο δωμάτιο, τότε, ένα παιδικό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, μια κουκέτα ή ένα διώροφο κρεβάτι, είναι η ιδανική λύση για εσάς. Θυμηθείτε ότι ένα κρεβάτι κουκέτα ή ένα υπερυψωμένο κρεβάτι είναι λειτουργικά, ενώ σίγουρα θα ενισχύσουν τη δημιουργική φαντασία του παιδιού στο παιχνίδι. Δεν θα θέλει να αφήσει το "ορμητήριο" του! Έτοιμοι να αγοράσετε τα καινούργια τους παιδικά κρεβάτια; 

Ακόμα αναπολείς το παιδικό κρεβάτι σου;

Αγοράστε τα παιδικά κρεβάτια των παιδιών σας από τη JYSK. Θυμηθείτε την αίσθηση που είχε για εσάς το παιδικό κρεβάτι, αναπολήστε τα παιχνίδια με τα αδέρφια σας και τις ώρες που χαλαρώνατε ως έφηβοι. Σκεφτείτε τις φορές που επιστρέφετε στο πατρικό σας και ξαπλώνετε εκεί τα μεσημέρια. Ψάξτε στα συρτάρια τους τα περιοδικά που κρατάτε ακόμα από εκείνες τις εποχές. Αν θέλετε και τα δικά σας παιδιά να θέλουν να γυρίζουν στα κρεβάτια τους, τότε, επιλέξτε τα παιδικά κρεβάτια τους από τη JYSK. Με απαράμιλλη ποιότητα θα φιλοξενήσουν τις δικές τους αναμνήσεις.

Κουκέτα με μονό ή κουκέτα με διπλό κρεβάτι;

Αναζητάτε μια κουκέτα με μονά κρεβάτια ή μια που να συνδυάζει ένα μονό με ένα διπλό κρεβάτι; Στη συλλογή μας θα βρείτε διώροφα κρεβάτια, όπου το κάτω κρεβάτι είναι είτε ημίδιπλο, έχει δηλαδή διάσταση 120x200 cm, είτε διπλό, με διάσταση 140x200 cm. Αποτελούν ιδανική λύση για ένα μικρό σπίτι, για το εφηβικό δωμάτιο ή για το εξοχικό σας. Ακόμα, διαθέτουμε κρεβάτια-καναπέδες μονά με δυνατότητα προέκτασης, όπως το κρεβάτι PORSGRUNN, όπου είναι συρόμενο και μετατρέπεται από μονό σε διπλό, με τελική διάσταση 160x200 cm, ιδανικό για το guest room. Ή επιλέξτε το TANGBJERG με αποθηκευτικό χώρο στη βάση του.

Απόψε ποιος θα κοιμηθεί στο πάνω κρεβάτι;

Μια κουκέτα αποτελεί μια πρακτική λύση για να κοιμίσετε τα παιδιά σας, αλλά και να μείνει ελεύθερος χώρος στο δωμάτιο ώστε να παίζουν. Σίγουρα τα αδερφάκια θα χαρούν να κοιμούνται σε ένα κρεβάτι-κουκέτα, ίσως όμως είναι δύσκολο να αποφασίσουν ποιο θα κοιμάται πάνω και ποιο κάτω. Γι' αυτό βοηθήστε τα να επιλέξουν μετατρέποντας τη διαδικασία σε παιχνίδι, κάντε για παράδειγμα κλήρωση για το ποιος θα κοιμάται πάνω ή προτείνετε να αλλάζουν ανά διαστήματα. Δείξτε τους ότι και οι δύο επιλογές έχουν τα οφέλη τους και την παιχνιδιάρικη διάσταση που αναζητούν. 

Παιδικά κρεβάτια: Προστασία και ασφάλεια

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από τη JYSK ακολουθήστε με ακρίβεια τις οδηγίες συναρμολόγησης και ασφάλειας του προϊόντος, που περιέχονται στη συσκευασία. Ελέγξτε καλά πριν την χρήση και βεβαιωθείτε ότι έχετε βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν πώς να κινούνται με ασφάλεια σε ένα διώροφο κρεβάτι. Εξηγήστε στα παιδιά ότι χρειάζεται να ανεβαίνουν ή να κατεβαίνουν από τη σκάλα με προσοχή, και ότι δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν ή να ξεπερνούν το προστατευτικό κάγκελο. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο στρώμα για το παιδί σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι ενδείκνυται το ύψος του για διώροφα κρεβάτια.