Τάβλες για το κρεβάτι σας

Αγοράσατε μόλις το νέο σας κρεβάτι από τη JYSK; Θυμηθείτε πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας να προσθέσετε στο καλάθι τάβλες για το κρεβάτι.
Επιλέξτε από τη συλλογή μας το κατάλληλο ανατομικό τελάρο με τάβλες ή μία ρυθμιζόμενη βάση με μηχανισμό ανάκλισης. Ακόμα, στη συλλογή μας θα βρείτε απλές βάσεις με τάβλες και ποδαράκια, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κρεβάτι αν θέλετε ένα μίνιμαλ αποτέλεσμα στην κρεβατοκάμαρά σας. Ιδανικές για φοιτητικά σπίτια ή το εφηβικό δωμάτιο. 

Τελάρο με τάβλες από ποιοτικά υλικά

Βρείτε στη συλλογή μας τελάρα με ξύλινες τάβλες για το κρεβάτι σας. Επιλέξτε από πεύκο, οξιά, ξύλο σημύδας, laminated οξιά και laminated ξύλο σημύδας. 

Διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις:

  • 70x200 cm
  • 80x200 cm
  • 90x190 cm
  • 90x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm

Οι τάβλες χρειάζεται να είναι πυκνές, με μικρό κενό μεταξύ τους, για να υποστηρίζουν σωστά το στρώμα σας, μειώνοντας την πιθανότητα φθοράς του στρώματος εξαιτίας της ελλιπούς στήριξης. Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλες για το σκελετό του κρεβατιού σας ή ζητήστε τη βοήθεια του προσωπικού μας για περαιτέρω πληροφορίες. 

Ρυθμιζόμενη βάση κρεβατιού

Επιλέξτε μία ρυθμιζόμενη βάση κρεβατιού με ηλεκτρική λειτουργία ανάκλισης του τμήματος κεφαλής και του τμήματος των ποδιών. Οι πολλαπλές θέσεις κλίσης σας επιτρέπουν να ανασηκώνετε την περιοχή της πλάτης ή των ποδιών, για να ξεκουράζεστε στη βέλτιστη θέση ύπνου. Ένα κρεβάτι με ρυθμιζόμενο βάση είναι ιδανικό αν σας αρέσει να διαβάζετε στο κρεβάτι, αν υποφέρετε από πόνους στην πλάτη, ενώ συμβάλει στην πρόληψη των κυκλοφορικών προβλημάτων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ρυθμιζόμενα κρεβάτια στον οδηγό κρεβατιών της JYSK.