Πάπλωμα με γέμισμα από ίνες

Ένα πάπλωμα με γέμισμα από ίνες μονώνει επαρκώς και απομακρύνει την υγρασία από το σώμα, προσφέροντας ένα υγιές περιβάλλον ύπνου. Έτσι ο ύπνος είναι συνεχής, χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ίνες έχουν αναπτυχθεί τεχνολογικά, ώστε να μοιάζουν οι ιδιότητές τους σε αυτές των πούπουλων και των φτερών. Έτσι, εξασφαλίζεται υψηλή μονωτική ισχύς χωρίς ψυχρά σημεία, το πάπλωμα διατηρεί τον όγκο του και παραμένει αφράτο και ελαφρύ, ενώ παράλληλα ο αέρας κινείται ανεμπόδιστα μέσα στο πάπλωμα. Τα περισσότερα παπλώματα με γέμισμα από ίνες επιτρέπεται να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες και να στεγνωθούν σε στεγνωτήριο επανειλημμένα, χωρίς να χάνουν τις ιδιότητές τους ή τον όγκο τους. 
Στη JYSK διαθέτουμε εξαιρετικά ζεστά παπλώματα, θερμικά παπλώματα, ζεστά παπλώματα, αλλά και δροσερά, καλοκαιρινά παπλώματα για τις ανοιξιάτικες νύχτες. Διαβάστε στον οδηγό της JYSK σχετικά με τη θερμότητα και τον βαθμό tog ενός παπλώματος.

Απαλά, ελαφριά παπλώματα JYSK

Ένα πάπλωμα από ίνες διαθέτει μια ευχάριστη, ελαφριά και αφράτη αίσθηση, καθώς οι κοιλότητες στις ίνες περιέχουν αέρα. Ο αέρας που περικλύεται στις ίνες του παπλώματος τους δίνει μια ιδιότητα μόνωσης, ενώ παράλληλα μεταφέρει την υγρασία, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο. Στη συλλογή παπλωμάτων από συνθετικές ίνες θα βρείτε παπλώματα από υλικά, όπως σιλικονούχες κοίλες ίνες, ανακυκλωμένες πολυεστερικές κοίλες ίνες, κοίλες ίνες σε σχήμα σπιράλ, πολυεστερικές μικροΐνες, αλλά και συνδυασμό ινών με πούπουλα. Υλικά, όπως οι σιλικονούχες ίνες, κάνουν τις ίνες πιο απαλές και λείες. Επιπλέον, τα καλύμματα των παπλωμάτων της JYSK είναι από ποιοτικά υλικά, απαλά στην αφή.

Διατηρήστε το πάπλωμά σας καθαρό

Στη συλλογή μας θα βρείτε παπλώματα που στην πλειοψηφία τους είναι ανθεκτικά στο πλύσιμο, σε υψηλές θερμοκρασίες. Διατηρήστε το πάπλωμά σας καθαρό και αφράτο, όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσατε, ακολουθώντας σωστά τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στο προϊόν. Έτσι, με τον τρόπο αυτό τα υλικά του γεμίσματος δεν θα χάσουν τον όγκο τους, ενώ παράλληλα διατηρούν την ιδιότητα να σας ζεσταίνουν. Διαβάστε στον οδηγό της JYSK "Φροντίδα και Συντήρηση Παπλωμάτων και Μαξιλαριών", περισσότερες οδηγίες για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του παπλώματος και του μαξιλαριού σας.

Διαστάσεις παπλωμάτων

Στην κατηγορία "παπλώματα με γέμισμα από ίνες" θα βρείτε μια διευρυμένη συλλογή παπλωμάτων στις ακόλουθες διαστάσεις:

  • 135x200 cm
  • 160x220 cm
  • 200x220 cm
  • 240x220 cm

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και μην ξεχάσετε να το συνδυάσετε με μια παπλωματοθήκη, Έτσι, το προστατεύετε από τους λεκέδες και τους μικροοργανισμούς, ενώ παράλληλα δίνετε στυλ στο υπνοδωμάτιο σας με μικρό κόστος.