Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
HAVHUSENE Παιδικό κρεβάτι σοφίτα με ενσωματωμένο γραφείο
VESTERVIG Κρεβάτι κουκέτα σε λευκό χρώμα
Ξύλινη σκάλα για κρεβάτι-κουκέτα

Εξοικονόμηση χώρου με μοντέρνες κουκέτες

Αν το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι μικρό, αν αναζητάτε τρόπο να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε ένα μοντέρνα διαμορφωμένο δωμάτιο, τότε επιλέξτε ένα διώροφο κρεβάτι.
Μια κουκέτα αποτελεί μια πρακτική λύση για να κοιμήσετε τα παιδιά σας, αλλά και να μείνει ελεύθερος χώρος στο δωμάτιο ώστε να παίζουν.
Σίγουρα τα αδερφάκια θα χαρούν να κοιμούνται σε ένα κρεβάτι-κουκέτα, ίσως όμως είναι δύσκολο να αποφασίσουν ποιο θα κοιμάται πάνω και ποιο κάτω.
Γι' αυτό βοηθήστε να επιλέξουν μετατρέποντας τη διαδικασία σε παιχνίδι, κάντε για παράδειγμα κλήρωση για το ποιος θα κοιμάται πάνω ή προτείνετε να αλλάζουν ανά διαστήματα.
Ακόμα, στη JYSK διαθέτουμε υπερυψωμένα κρεβάτια σοφίτες, τα οποία είναι λειτουργικά, μοντέρνα και σίγουρα θα ενισχύσουν τη δημιουργική φαντασία του παιδιού στο παιχνίδι.
Δεν θα θέλει να αφήσει το "ορμητήριο" του!

Προστασία και ασφάλεια

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από τη JYSK ακολουθήστε με ακρίβεια τις οδηγίες συναρμολόγησης και ασφάλειας του προϊόντος, που περιέχονται στη συσκευασία.
Εξηγήστε στα παιδιά ότι χρειάζεται να ανεβαίνουν ή να κατεβαίνουν από τη σκάλα με προσοχή, και ότι δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν ή να ξεπερνούν το προστατευτικό κάγκελο.
Επιπρόσθετα, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο στρώμα για το παιδί σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι ενδείκνυται το ύψος του για διώροφα κρεβάτια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard