Εξοικονόμηση χώρου με μοντέρνες κουκέτες

Αν το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι μικρό, αν αναζητάτε τρόπο να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε ένα μοντέρνα διαμορφωμένο δωμάτιο, τότε επιλέξτε ένα διώροφο κρεβάτι. 
Μια κουκέτα αποτελεί μια πρακτική λύση για να κοιμήσετε τα παιδιά σας, αλλά και να μείνει ελεύθερος χώρος στο δωμάτιο ώστε να παίζουν. Σίγουρα τα αδερφάκια θα χαρούν να κοιμούνται σε ένα κρεβάτι-κουκέτα, ίσως όμως είναι δύσκολο να αποφασίσουν ποιο θα κοιμάται πάνω και ποιο κάτω. Γι' αυτό βοηθήστε τα να επιλέξουν μετατρέποντας τη διαδικασία σε παιχνίδι, κάντε για παράδειγμα κλήρωση για το ποιος θα κοιμάται πάνω ή προτείνετε να αλλάζουν ανά διαστήματα.
Ακόμα, στη JYSK διαθέτουμε υπερυψωμένα κρεβάτια και κρεβάτια σοφίτες, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένα συρτάρια και ντουλάπια για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, ενώ κάποια διαθέτουν ράφια και ενσωματωμένο γραφείο για να καλύψουν κάθε ανάγκη του παιδικού υπνοδωματίου.
Θυμηθείτε ότι ένα κρεβάτι κουκέτα, ένα κρεβάτι-σοφίτα ή ένα υπερυψωμένο κρεβάτι, είναι λειτουργικό, μοντέρνο και σίγουρα θα ενισχύσει τη δημιουργική φαντασία του παιδιού στο παιχνίδι. Δεν θα θέλει να αφήσει το "ορμητήριο" του!