Θα βρούμε σκαμπό στο μπαρ;

Προσθέστε ένα μοντέρνο σετ μπαρ, με ψηλό τραπέζι και μοντέρνα σκαμπό μπαρ, και δώστε στα βράδια σας αυτό που τους αξίζει. Μεταφέρετε τη διασκέδαση στο σπίτι, μετατρέποντας εκείνη τη γωνιά του σαλονιού σε πριβέ μπαρ υψηλών προδιαγραφών και με λίστα προτεραιότητας καλεσμένων και διασκεδάστε στο σπίτι. Επιλέξτε ένα σκαμπό με ρυθμιζόμενο ύψος, με μεταλλικές λεπτομέρειες ή επένδυση από δερματίνη ή ύφασμα και δημιουργήστε το πιο in bar της πόλης! Για να μην αναρωτιέστε αν θα βρείτε θέση στο μπαρ για να καθίσετε.

8 Προϊόν(τα)
  8 Προϊόν(τα)

  Σκαμπό μπαρ και στην κουζίνα

  Έχετε έναν ψηλό πάγκο στην κουζίνα ή ένα πάσο; Προσθέστε ψηλά σκαμπό μπαρ και απολαύστε εκεί το πρωινό ή το φαγητό σας. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα μοντέρνο και πρακτικό, καθώς, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον τραπέζι, ενώ θα είστε κοντά στην κουζίνα. Συνδυάστε τις καρέκλες μπαρ που ταιριάζουν στο χώρο, επιλέγοντας από τη συλλογή μας με δερματίνη ή ανθεκτικό ύφασμα σε λευκό, μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα.

  Δημιουργήστε το δικό σας σετ μπαρ

  Βρείτε στη JYSK τραπέζια μπαρ, από deco καπλαμά ή μασίφ δρυ με θερμικό γυαλί, με ράφια ή χωρίς, συνδυάστε τα με τα σκαμπό μπαρ της αρεσκείας σας και δημιουργήστε το δικό σας μπαρ στο σπίτι. Ένα τραπέζι μπαρ με ράφια είναι ιδιαίτερα πρακτικό, καθώς στα ράφια του μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά ή είδη που θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση, όπως κάποιο μπουκάλι, ποτήρια ή να ακουμπήσετε σνακ σε μπολάκια.
  Ένα σετ μπαρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πίνετε τα ποτά σας με τους φίλους, να τρώτε με τους αγαπημένους σας ή σαν πάγκος εργασίας. Επιλέξτε για το λόγο αυτό άνετα σκαμπό μπαρ, με πλάτη ή χωρίς, και απολαύστε κάθε ώρα της ημέρας.