Αναζητήστε τη νέα σας βιτρίνα σαλονιού στη JYSK

Είτε ψάχνετε μία κλασική βιτρίνα σαλονιού είτε μία βιτρίνα μοντέρνα, στη συλλογή μας θα βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητούσατε. Δείτε τις βιτρίνες σαλονιού με γυάλινες πόρτες και αποκτήστε σήμερα την αγαπημένη σας. Επιλέξτε μια μονόφυλλη βιτρίνα σαλονιού, με ράφια, ντουλάπι και συρτάρι, ή μια δίφυλλη βιτρίνα σαλονιού με ράφια και συρτάρια ή χωρίς. Είναι ιδανικές για την τραπεζαρία, για να τοποθετείτε τα διακοσμητικά ή το καλό σερβίτσιο. Ωστόσο, αν επιθυμείτε ένα έπιπλο αποθήκευσης για το σαλόνι, χωρίς απαραίτητα να είναι το περιεχόμενο σε κοινή θέα, τότε, η λύση βρίσκεται στα ντουλάπια σαλονιού της συλλογής μας. Συνδυάστε τις βιτρίνες σαλονιού και τα ντουλάπια μας με έναν ταιριαστό μπουφέ και δημιουργήστε το δικό σας σύνθετο σαλονιού. 

Γιατί να προσθέσετε ένα ντουλάπι στο σαλόνι σας;

Τα ντουλάπια σαλονιού μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλαπλές χρήσεις στον χώρο σας, ενώ συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την κομψότητα. Επιλέξτε ένα ντουλάπι με πόρτες και "κρύψτε" οτιδήποτε προκαλεί ακαταστασία στον χώρο ή όλα εκείνα τα αντικείμενα, όπως πιάτα, πετσέτες κουζίνας, βάζα, εποχικά διακοσμητικά ή ακόμη και βιβλία, που δεν έχουν βρει ακόμη τη θέση τους στο υπόλοιπο σπίτι. Θυμηθείτε, πριν την αγορά σας, να ελέγξετε το μέγιστο φορτίο που μπορεί να λάβει το νέο σας ντουλάπι σαλονιού.

Βάλτε μια βιτρίνα σαλονιού στο υπνοδωμάτιο

Όταν ψάχνετε ένα έπιπλο για το υπνοδωμάτιο, ελέγχετε τις επιλογές που υπάρχουν και στις υπόλοιπες κατηγορίες; Θα μπορούσε, για παράδειγμα, μια βιτρίνα σαλονιού να είναι κατάλληλη για το υπνοδωμάτιο; Αν διαθέτετε φαντασία, η απάντηση είναι ναι! Σκεφτείτε την προίκα του μωρού τοποθετημένη σε μια όμορφη γυάλινη βιτρίνα. Ή μια βιτρίνα στο υπνοδωμάτιο για ήδη μοντελισμού ή απλώς για τα μπλουζάκια σας. Προσφέρει άμεση πρόσβαση, ενώ μειώνεται ο χρόνος για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Πώς σας φαίνεται η ιδέα;