Μοντέρνοι μπουφέδες σαλονιού της συλλογής JYSK

Ψάχνετε έναν μοντέρνο μπουφέ σαλονιού, για να αποθηκεύετε τα σερβίτσια, τα τραπεζομάντηλα ή άλλα αντικείμενα; Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή μας απο μοντέρνους, οικονομικούς μπουφέδες και δώστε στυλ στην αποθήκευση του σαλονιού σας. Επιλέξτε το χρώμα και τον σχεδιασμό ανάλογα με την υπόλοιπη επίπλωση του χώρου σας ή επιλέξτε έναν μοναδικό μπουφέ για να κάνετε τη διαφορά και να μαγνητίσετε τα βλέμματα. Αλλά, αν σας αρέσει η ομοιομορφία στη συλλογή μας θα βρείτε και σειρές επίπλων, με το ίδιο design. Πέρα από τον σχεδιασμό, ελέγξτε πόσο πρακτικός είναι ένας μπουφές και αν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Βρείτε μπουφέδες με ντουλάπια, ράφια ή συρτάρια, που το καθένα εξυπηρετεί άλλα είδη και τρόπους αποθήκευσης.

Μπουφές σαλονιού: Στυλ ή χώρος αποθήκευσης;

Εσείς με τι κριτήριο θα επιλέξετε τον καινούργιο μπουφέ σαλονιού; Αποτελούν το στυλ, το χρώμα και το υλικό, τους κύριους παράγοντες επιλογής ή είναι ακόμας ένας χώρος αποθήκευσης για το σπίτι; Ελέγξτε στη διευρυμένη συλλογή μας τις επιλογές σας και συνδυάστε εμφάνιση με αποθήκευση. Βρείτε μπουφέδες σε λευκό ή μαύρο χρώμα ή με όψη φυσικού ξύλου, από μέταλλο ή καπλαμά, ανάλογα με το στυλιστικό αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε. Και επιλέξτε έναν μπουφέ με ντουλάπια, συρτάρια ή έναν συνδυασμό των δύο, για να εξυπηρετήσετε αποθηκευτικούς σκοπούς. Κάντε τη δική σας επιλογή!

Ο ιδανικός μπουφές πρέπει να είναι στα μέτρα σας

Οι διαστάσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο για τα έπιπλα που επιλέγουμε, καθώς τις περισσότερες φορές προορίζονται για ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού. Στη συλλογή μας θα βρείτε μπουφέδες σε διάφορες διαστάσεις, ύψους, μήκους και βάθους. Αν έχετε ένα μικρό σαλόνι, τότε, ένας στενός μπουφές θα ταίριαζε τέλεια, ενώ ένας μακρύς μπουφές θα μπορούσε να αλλάξει την όψη στην τραπεζαρία. Προσθέστε έναν καθρέφτη πάνω από τον καινούργιο σας μπουφέ και αλλάξτε τη συνολική διάσταση του χώρου. Ίσως, έτσι ένας στενός μπουφές με συρτάρια ή ντουλάπια, να μπορούσε να αντικαταστήσει το μπουντουάρ που λείπει από το υπνοδωμάτιο.